עבור לתוכן

כרטיס מסך אינטל OB כנגד 7300GS

Featured Replies

פורסם

במקום העבודה אנחנו קונים מחשב HP עם מעבד E6300 ו- 1GB זיכרון. למחשב יש כרטיס מסך O/B מסוג Intel GMA X3000. למחשב יש צ'יפסט 965Q שכנראה מכיל גירסה מקוצצת של ה- X3000.

במחשב נשתמש לעבודה עם OFFICE ו- PHOTOSHOP ואנחנו שונאים תגובות איטיות של המחשב. המחשב ישמש אותנו למשך 3 שנים+.

אני לא סומך על הכרטיס של אינטל וחשבנו כדי למנוע גניבת זיכרון ע"י הכרטיס של אינטל ולשפר קצת את הביצועים במינימום מחיר להוסיף כרטיס מסך נפרד GF 7300GS 256MB שיש לו גם יציאת DVI (מה שאין לאינטל).

האם אכן 7300GS יהיה יותר טוב מ- Intel X3000 ?

אנחנו ממש מוגבלים בכסף ולהוסיף כרטיס מסך הרבה יותר טוב מזה הוא לא אופציה אפשר רק משהו קצת יותר יקר.

האם במקום זה עדיף להוסיף עוד 1GB זיכרון ?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

היתי הולך על גי'גה זיכרון.

פורסם

עדיף תוספת זיכרון כי גם ככה ה7300 משתמש ב256 מגהבייט מהזיכרון של המחשב, לכרטיס אין כזה זיכרון

פורסם

תקח בחשבון שאין סיכוי שתעבדו בוינדוס ויסטה - והוא יפוך למאוד פופולרי במשך ה3 שנים הקרובות.

פורסם
  • מחבר

עדיף תוספת זיכרון כי גם ככה ה7300 משתמש ב256 מגהבייט מהזיכרון של המחשב, לכרטיס אין כזה זיכרון

למה לא ? קיבלנו בהצעת המחיר כרטיס GeForce 7300GS 256MB ויש גם בזאפ

פורסם
  • מחבר

תקח בחשבון שאין סיכוי שתעבדו בוינדוס ויסטה - והוא יפוך למאוד פופולרי במשך ה3 שנים הקרובות.

1. לא קריטי - לא אוהבים כאן לשדרג מערכות הפעלה

2. ואם כן אני מבין שממש כדאי שיהיה 2GB זיכרון וכרטיס מסך רמה בינונית.

3. אגב, HP מגדירים את המחשב כמו שהוא בלי תוספת כרטיס מסך או זיכרון כ- Windows Vista compatible

פורסם

לא יודע לגבי הזיכרון של ה-7300GS צריכים לברר את העניין עוד. יש לך קישור אליו?

בכל מקרה היתי הולך על עוד גי'גה זיכרון. גם אם הכ.מסך מובנה יקח לך 512mb עדיין יש לך 1.5Gb במקום רק 1gb.

פורסם

טוב תבין רק הכרטיס 7300GT בא עם זיכרון משלו ולכן בעל מחיר קצת יותר גבוה ,כל השאר לא משנה מה יגידו לך משתמשים בזיכרון המערכת

ה256 מגה בייט שאמרו לך ,זה הכרטיס יכול להשתמש עד 256 מהזיכרון מערכת יש כאלה שרשום 512 אותו דבר בדיוק רק ששם 512 מגה בייט סתם הולכים לכרטיס שבלחץ משתמש ב128 וחוץ מזה למה לא X3000 ( גםן הוא יקח זיכרון מהמערכת )אם זה לעסק אז מה אתה צריך כרטיס אחר לעסקים חשוב יותר מהירות שזה זיכרון ומעבד לא כרטיס גרפי וגם אם הוא לעריכה גרפית אז אתה ממש טועה במפרט

תוסיף עוד זיכרון הX3000 כרטיס די חדש והוא תומך בדברים חדשים אם היה לי להחליט הייתי חוסךונשאר איתו כי ההבדל בינו ל7300GS קטן ביותר עד זניח פה ושם קצת יותר FPS ( זה מחשב לעסק אז לא משנה ) אם אתה רוצה גם להנות ממשחקים אז שים 7300GT אבל לדעתי הוא די גרוע אז ה7600GS יהיה מצויין הוא מחזיק די טוב את המשחקים של היום :xyxthumbs:

הכרטיס שנתת בא אם 256 זיכרון DDR2 דווקא סבבה אבל עדיין אין הבדל בינו לזה שבאונבורד

פורסם

לפי מה שהבנתי לא יהיו שום משחקים.

אבל עדיין כמו שמאתר עדיף לשים עוד גי'גה זיכרון מאשר לקנות 7300GS.

פורסם
  • מחבר

תודה לבן ולאחרים !

הבנת נכון - המחשב לא למשחקים וגם לא לעריכה גרפית כבדה

אבל אנחנו שונאים אש תגובות איטיות.

אולי אני שמרני מדי ולכן שונא את הכרטיסים על הלוח אבל אם אני מסכם את מה שהרוב אומרים:

לנושאים של עבודה משרדית ופוטושופ אין הבדל משמעותית בין X3000 (מקוצץ! בצ'יפסט 965Q) לבין 7300GS 256MB DDR2

כדי לשפר: עדיף לקנות מערכת שיש לה 2GB זיכרון

פורסם

בהחלט, במיוחד לגבי הפוטושופ!

פורסם

רעיון מעולה לדעתי.

אבל עדיין אם השיקול הוא כ.מסך OB או עוד גי'גה זיכרון אני היתי לוקח עוד גי'גה ואני מאמין שאתה, דניס, היית מסכים איתי

פורסם

ואתה צודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים