פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אני הולך לעבור מ ADSL לכבליםחשבתי ש012 יתנו לי את המהירות הכי טובה והכי יציבהרציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם כבלים 750 והם עם 012 לגבי המהירות והיציבותתודה
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מאוד תלוי מי הספק של הכבלים תבל, קווי זהב או מתב?אני מחובר עם תבל והבעיות של התשתית בין השתיים פשוט נוראיות
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים תשאר בadslכל כמה ימים נופל ל012 החיבור הפיזי לתבל (הקו האופטי) ואז המהירות בהתאםלמרות שכשהכל עובד, המהירות מגיעה לקצבים מאוד מאוד יפים
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מחבר אני לא נשאר ב ADSL יוצא לי יותר יקר לחבילה פחות מהירהעכשיו אני משלפ כ 200 שקל לחודש אני עם נטויזיוןשהם לא מספקים אותי אני לא מצליח לשמור על מהירות קבועה במירקאני עובר לכבלים יוצא לי יותר זול וגם חבילה יותר מהירהאז אם לא 012 מה לגבי בזק בינלאומי ?
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים גם הם כמה שאני יודע לא משהו.אם הבנת מההודעה שלי ש012 לא טובים אז לא זאת היתה הכוונה.הם הספקי חיבור הכי מהירים לכבלים ובעיקר לתבל (מאז הניסוי הם ביחד אז יש להם הכי הרבה ניסיון) פשוט יש להם נפילות ואז המהירות צונחת.רוב הזמן הם באמת יופי של חברה
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אני עם ערוצי זהב ו012 ויש לי את החבילה של ה750.מהירויות טובות מאוד, רוב הזמן מהירות ההורדה היא מ 93-96kbyte
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.