עבור לתוכן

יש לי 2000 ש''ח - על מה לבזבז?

Featured Replies

פורסם

אני פתוח לכל ההצעות (הלא מטופשות שלכם) לא חשוב מה הטעם שלכם או מה אתם אוהבים העיקר שזה יהיה מעניין ובגבולות תקציב כמובן!

פורסם

ה-R9700 אולי? ;)

פורסם
  • מחבר

אני מחכה ל GFFX אבל הצעה טובה!

פורסם

גם אני מחכה לו אבל אני יקנה אותו רק בחופש הגדול :-\

פורסם

הוא יעלה יותר מזה...

פורסם

אני רואה שיש לך מודם רגיל אז אני מניח שאתה בDial Up

אם ככה, תשקיע בכבלים/ADSL

תאמין לי שזה שווה את זה

פורסם

כשמסתכלים בפורומים פה אפשר לחשוב שמה שאומרים בחדשות על אבטלה ועוני לא קיים באמת... אחד קונה מחשב שמורכב בצורה אידיוטית ובזבזנית ב-18000 והשני מחפש על מה לבזבז 2000 ש"ח... בוער לך להפטר מהם כרגע? אתה מוזמן לשלוח לי אותם.

Sweet_Tooth, עוד שנתיים כשתהיה חייל וה-2000 ש"ח האלה יהיו יותר מפי 6 מהמשכורת שלך, אתה תיזכר בת'רד הזה ותכעס על עצמך. אין לך מה לעשות איתם כרגע? תחסוך! יכול להיות שעוד חודש יצא כרטיס קול חדש ומגניב שתרצה, ויכול להיות שעוד שנה וחצי כשתהיה חייל אתה תרצה לקנות משהו נחמד.

פורסם

כשמסתכלים בפורומים פה אפשר לחשוב שמה שאומרים בחדשות על אבטלה ועוני לא קיים באמת... אחד קונה מחשב שמורכב בצורה אידיוטית ובזבזנית ב-18000 והשני מחפש על מה לבזבז 2000 ש"ח... בוער לך להפטר מהם כרגע? אתה מוזמן לשלוח לי אותם.

Sweet_Tooth, עוד שנתיים כשתהיה חייל וה-2000 ש"ח האלה יהיו יותר מפי 6 מהמשכורת שלך, אתה תיזכר בת'רד הזה ותכעס על עצמך. אין לך מה לעשות איתם כרגע? תחסוך! יכול להיות שעוד חודש יצא כרטיס קול חדש ומגניב שתרצה, ויכול להיות שעוד שנה וחצי כשתהיה חייל אתה תרצה לקנות משהו נחמד.

למה לחסוך אם יש על מה לבזבז?

הרי הכסף נועד בשביל שיבזבזו אותו, לא בשביל שיחסכו אותו.

פורסם

צודק מאה אחוז !

יש לי כרגע ביד סכום כסף מזומן בשטרות שאני מחזיק

אני יכול לשדרג את עצמי פחות או יותר למה שאני רוצה ולהעיף את הפנטיום 3 שלי ... אבל החלטתי הפעם לנקוט בגישה לא בזבזנית ולסחוב עם המחשב עוד תקופה , והדבר היחיד שקניתי הוא הדבר הכי הכרחי שהיה כרטיס מסך אומנם השקעתי בכרטיס יותר מפשוט (TI4200) וזהו.

יש לך 2000 שקל ? סבבה ... תחשוב מה יש לך במחשב שדורש שדרוג וממש אי אפשר לחיות איתו ... , יש כזה ? סבבה תחליף , תשדרג, לא משנה מה ...

אין שומדבר כזה ? אל תשדרג ... תשמור, תחסוך לזמן שתצטרך באמת וכדי שלא תתקע כשבאמת תצטרך ולא יהיה לך !

ראה הוזהרת ... :)

טל.

;D :-[ :-* :AR15: :asthanos:

פורסם

גם אני רוצה לשדרדג, תראה ת'מפרט ותבין למה.

יש אצלי סכום כסף לא מבוטל, ויכולתי להשקיע עד בערך 10000 שקלים במחשב חדש, אבל אני חושב שאני אשקיע עד 6000, אבל לא נראה לי שאני אקנה השנה, אולי בשנה הבאה.

פורסם
:silly:
פורסם

אולי תתרום חלק? ::)

פורסם

תקנה סופגניות... :lol:

עכשיו רציני, אם אתה לא רוצה משהו מיוחד, או חיב לשדרג משהו שכבר אי אפשר לסבול איתו, או כל מיני דברים אחרים שיש'ך, תקנה

אם לא, תחסוך, תבזבז קצת על חברה ש'ך (אם יש), תשאיר שיהיה לך לבילויים, בגדים, אנערף...מה שאתה רוצה.

פורסם

למה לחסוך אם יש על מה לבזבז?

הרי הכסף נועד בשביל שיבזבזו אותו, לא בשביל שיחסכו אותו.

תמיד יש על מה לבזבז... אבל מה תעשה כשתצטרך ולא יהיה לך? לא אתה ולא אני זקנים בני 80 שחוסכים כדי למות עשירים. אני יוצא מנקודת הנחה שרוב האנשים פה (אולי חוץ מאלה עם ה-ipod... :P) לא עשירים ושנוצרים מצבים בהם הם רוצים משהו חדש ואין כסף. ומאחר ואני עובד מגיל 16 ולא לקחתי שקל מההורים מאז, כולל עכשיו כשאני חייל ואני מפרנס את עצמי, אני יודע מה הערך של כסף, ואני יודע מה זה שאין (ועל כמה דברים הייתי ואני עדיין צריך לוותר בשביל המחשב שקניתי לאחרונה).

פורסם

לי מניסיון אני חוסך וחוסך אבל אחר כך כבר אין מה לבזבז כי יש לך הכול בחיים....

תחשבו על זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים