פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים שלום לכולם יש לי הודעת שגיאה אחריי שאני בוחר בגירסת 32 ביט הוא אומר לי נא להמתין ואז רושם לי שהמחשב שלי לא תומך בACPI הפעלתי את הACPI בביוס וזה עדיין לא עזר מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבדוק או לשנות? תודה רבה לעוזריםצירפתי תמונה של הבעיה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים כנראה שזה מה שיפתור לך את הבעיה ויש כאן מדריך בכל אופן:http://hwzone.co.il/guides/biosupdate/2/בהצלחה.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר תודה רבה על העזרה עשיתי עידכון אבל זה לא עזר האם יש למישהו עוד פיתרון?
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים מחבר המחשב עצמו יחסית ישן פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון 60 גי'גה לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PROוראיתי בפורום בחו"ל שמחשבים יותר ישנים מריצים ויסטה אבל עדיין אני לא מבין למה זה עושה לי את ההודעת שגיאה הזאת בלוח יש לי אופציה של ACPI ועדיין זה נותן הודעת שגיאה.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים התקנה מהדוס אולי תפתור לך את הבעיה... בהצלחה !!!כמו כן אולי עדכון דרייברים של הלוח אם ... צ'פסט וכ'ו ...
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים gilloze, ההודעה שלך היא ספאם טהור וחסרת כל קשר.הגעת לאזהרה השלישית שלך, ואתה מושתק לחודש.להתראות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.