פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים אני נדלקתי על המארז הזה מה אתם אומרים עליו ? למישהו יש נסיון איתו, כדי לקנות ? ובעיה נוספת - יהיה חבל לחורר אותו
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים מארז מדהים, לא יודע אבל איך שהוא הוא מזכיר לי את המארז של ה-PowerMac!?והמחיר שלו מצויין
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים המארז הזה הוא די הימור... זה מארז ג'נרי, מה שלא מבטיח איכותtm... וגם לא מבטיח שהמארז אכן נראה טוב במציאות כפי שהוא נראה בתמונה.
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים נראה קטנצ'יק... ובמארזים ג'נריים זה בדר"כ bad news. (זרימת אויר, מקום למאווררים, מיקום מצחיק של הספק כוח)יש לי מארז בגודל דומה (וענתיקה), והוא דיי צפוף ואין בו ממש הרבה... (מפרט, לינק מתחת לavatar שלי)
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים ראיתי אותו היום באופיס דיפו,הוא נראה ממש יפה והכל,אבל לדעתי די שביר.תראה אותו ממבט ראשון ותחליט.
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מבחינה חיצונית הוא נראה מבטיח, אבל זה בדרך כלל לא הייתה הבעייה של מארזי ג'נריק שונים ומשונים... אתה חייב לבדוק אותו פנימית כדי לראות האם הוא עונה על הצרכים האמיתיים שלך... 8)
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים גם אני ראיתי אותו באופיס דיפו, מבחוץ המארז נראה מדהיםמבפנים זה הימור ענק.אם תצליח איכשהו לברר עליו יותר פרטים זה יכול לעזור
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים ראיתי את המארז עצמו בתצוגה של איזה חנות...הוא קטן יחסית למארזי ה Midi Tower.אפשרות המודינג שלו די נמוכה. יש שם קטעים עם זכוכית.אני לא הייתי קונה את המארז הזה.
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מה העלות של המארז הזה?אני גם ראיתי אם מארז הזה בOffice Depot עם יורי, חברי.הוא נראה מעולה. אחד מארזים היפים שראיתי.
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים בדקתי מה עלותו בפנדה. הוא עולה 532ש"ח - זה מחיר יחסית גבוה. אם אני לא הייתי בקטע של מארזי Full Tower אני הייתי שוקל לרכוש אותו גם. פשוט פריט מעוצב בקפידה. לקח לי כמה זמן למצוא Review, אבל מצאתי. הנה תמונות מתוך המארז: אני חייב להגיד שזה נראה ממש לא רע מבפנים. ביקרות מלאה: http://www.hardwareluxx.de/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=14&t=000025&p=4
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים מחבר הוא לא משתלם...אין מקום ליותר ממאורר אחד והוא קטןיכול להיות שלמעבדים של אינטל הוא יותר מתאיםוגם הוא יקר מאוד!! Chieftec עולה 430 בלי ספקוהוא עולה 530 בלי ספקהחלטתי - Chieftec !frozen_sun3 - תודה על הביקורתיש לכם ספק להמליץ לי ?? כמה שיותר זול, מעל 350 Wתודה (:
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים יש את הספק של טסונמי 350W ATX - מחיר בסביבות 180 שקליש את הספקים של HEC 300W ב 180 שקל 475W ב 372 שקל הם נחשבים לספקים אמינים, יציבים וזוליםויש את הספקים של אנרמקס ואנטק שהם איכותיים ביותר ך יקרים להחריד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.