עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על המקלדת MERC של IDEAZON

Featured Replies

פורסם

אהלן וסהלאן,

אחרי 7 שנים של שימוש רציף בGENIUS WIRELESS שלי, היע הזמן להחליפה[כי כל פם שנגמרו הבטריות היא חטפה זפתה או שתיים כשרציתי להמשיך לעבוד בלי להטען את הבטריות מחדש] והיא לא כותבת לי אותיות כשאני לוחץ על הלחצן ונתקעת לי וכו'.

בכל מקרה, היורשת בפוטנציאל זו המקלדת שבכותרת, אף על פי שהיא לא אלחוטית [אופציה שבכל מקרה לא מיציתי יותר מידי] היא נראיתה לי מעולה ממבט ראשון [אהבה ממבט ראשון :cool2: ].

עכשיו כל מה שאני צריך לפני שאני מזמין אותה היישר מארה"ב בספיישל דליברי [יוצא לי 220 שקל ככה, אם עוד אנשים מעוניינים להזמין איתי בבאנדל אחד גדול דברו איתי יש לי עוד עשרה ימים לפני שהבחור שמספק לי אותה מקבל משלוח לארץ, אם יש פה עוד אנשים שירצו המחיר אולי ירד, אבל בכל"מ מטרת ה'רד היא לא למכור את המקלדת היא לברר אם היא שווה קניה]

אז בחזרה לנושא, לפני שאני מזמין, אני רוצה לדעת עליה כמה דברים:

1. איך המקשים? רכים? קשים? [רכים מידי \ קשים מידי?] וכו'.

2. היא שקטה? [המקלדת שיש לי כרגע עושה דיי הרבה רעש ואני מעריך שקט.]

3. איך היא בתפעול היומיומי שלה? מעבר למשחקים? למרות שזו המטרה העיקרית, אני גם גולש לא מעט ומצ'וטט לפעמים, הNUMPAD המשולב עם החצים ושאר הלחצנים הסטנדרטיים שנמצאים בד"כ מעל החצים מקשים על השימוש באופן שציך לגרום לי לחשוש? או שמעט הסתגלות ואני לא אשים לב להבדל?

4 ואחרונה. ראיתי שיש למקלדת מנוע שמסדר את הLAYOUT שלה במיוחד למשחק שאני רוצה להפעיל, אם אין למשחק שאני רוצה לשחק MOD, אני עדיין יכול להשתמש בGAME PAD שמגיע איתה? [לדוגמא: לסדר מקשים דרך המשחק, משחק לדוגמא: NEVERWINTER NIGHTS 2]

תודה מראש לכל מי שעונה, כמובן שאלו שאילות שרק מישהו שעבד עם המקלדת יכול לענות עליהן ככה שעל תטרחו לשער לי השערות אם לא עבדתם על המקלדת הנ"ל [אני יודע שהיא לא נפוצה בארץ.. :/]

אה ולמי שעניין אותו לקנות איתי את המקלדת במידה ואני קונה אותה -- ליצור איתי קשר בפרטי, כמה שיותר אנשים יותר טוב למחיר [במידה וזה ייצא לפועל, אני כמעט בטוח שאני אקנה אותה כי ממש התאהבתי בה כשראיתי אותה]

-ג'ו

פורסם

שלחתי לך הודעה פרטית בקשר לזה, תחזיר תשובה. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים