פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מה עדיף מבחינת שקט.. מה עדיף מבחינת איוורור..המחשב הולך להיות בחדר שלי.. ולכן אני רוצה שהוא יהיה שקט כמה שאפשר..אבל גם שיהיה מאוורר טוב כי הוא הולך להיות פתוח כל השבוע כל הלילה ורק בשבת מכובה..אז אני רוצה את חוות הדעת גם לגבי האיוורור וגם לגבי השקט בשני המארזים האלה..ואני יודע שיש מארזים אחרים שעדיפים פשוט אני רוצה לקנות הכל מKSP ואין משהו אחר נורמלי שאני אוהב משם(ואני לא הולך להשקיע מעל 500 במארז..)ומה לגבי Frontier Impress Black איך הוא באיוורור ושקט.. יש לציין שמתוכנן כרטיס DX10 והמארז אמור להתאים לכזה כרטיס ארוך.. (ממה שהבנתי יש רק מארזים מסויימים שתואמים אבל יש אפשרות איכשהו גם במארזים קטנים להכניס אותם אם מוציאים משהו.. או משהו כזה)
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים עם תקציב מספיק טוב ל-TT יש יותר פוטנציאל לשקטל-Chieftech יש יותר פוטנציאל לאיוורור
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר LiorP23 חשבתי את המארז אולי בסוף לקנות מחנות אחרת ולקנות את הגיגהבייט טריטון.. יכנס לו כרטיס DX10?הוא שקט? ומאורר טוב לא?
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים לצערי לא היה לי זמן להתעסק עם כרטיסי DX10 ולא לבדוק באיזה מארזים הם נכנסים
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר אממ ליאור נכון נגיד מארזים אז בפנים הם בנויים בצורה שבצד אחד יש את כל המקום לכוננים וזה כאלה ברזלים שמכניסים אליהם את הכוננים..והם מה שבעצם מול הסלוט של הכרטיס מסך לא? אז יש אפשרות להוריד כזה ברזל אחד של הכוננים ולהוציא אותו ואז ככה בכל מארז זה יתאים..או שאי אפשר לעשות כזה דבר?ואיך הטריטון לגבי איוורור ושקט.. חשוב לי השקט.. כי אני ישן בחדר של המחשב..
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר ככה שחייבים שהוא יכנס ולהשאיר את הכלוב הזה.. אתה יודע אולי מה העומק של הכלוב הזה.. וכמה סנטימטרים הוא תופס בטוח המארז..ואז לפי זה אני יפחית מהסנטימטרים של המארז ויראה אם יכנס הכרטיס..
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים לדעתי עדיף ה - COMPUCASE 6920 על הטריטון, פשוט כי הוא גדול ומרווח יותר.לינק - http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1529
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר כע אני יודע עליו שהוא מצויין.. אבל אני לא אוהב איך שהוא ניראה.. וזה גם די חשוב לידניס הגיגהבייט טריטון גם שקט ומאוורר טוב לא? כאילו נגיד המארז הזה עם מעבד E6300 ספק אנמרקס 400W וכרטיס DX10 בלילה כשאני מוריד משהו..מה לגבי כשאני מרנדר משהו ב3dmax בלילה.. אני ישמע את המחשב חזק?בכמה האורורוה הישן עדיף מבחינת שקט? ובכמה האורורה החדש עדיף עליו מבחינת שקט.. כאילו ברור שלא מידה או משהו אבל יהיה הבדל גדול?
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים לדעתי האישית הטריטון הוא מארז מכוער.מה דעתך על ה - CoolerMaster Ammo 533 ועל ה - CoolerMaster Centurion 532 ? מארזים מצויינים ושקטים.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר הסינטריו נראה סבבה.. מבחינת יופי אני דווקא אוהב את הטריטון.. אז אל תסתכל על יופי.. מבחינת שקט לא קירור מה עדיף הסינטריו או הטריטון..?ומי יותר ארוך? בשביל כרטיס DX10..
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים (אני מעדיף את האמו על הסנטוריון)מבחינת שקט נראה לי הסנטוריון יותר טוב (אבל אני לא לגמרי בטוח בזב, צריך לשאול את ליאור) ומבחינת גודל:אלה המידות של הסנטוריון - L495 x W235 x H460 mm (גובהXרוחבXאורך)ואלה של הטריטון -495x 200 x 440 mm (גובהXרוחבXאורך)הסנטוריון יותר גדול ומרווח (יותר גבוה ויותר רחב).
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר מה שחשוב לכרטיס מסך זה האורך והוא שווה בשניהם.. אתה ידוע אולי עם כרטיס DX10 נכנס אליהם..?אני נראה לי נשאר עדיין על הטריטון.. אבל אני ישקול גם את המארז שלך הוא גם סבבה..ליאור מה יותר מרעיש מביניהם?
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים הצי'פטק גדול יותר משניהם. ונכנסים בו כרטיסי DX10 ועוד נשאר לך מקום להחביא שם את המאהבת... היה איפה שהוא לינק שמראה את גודל המארזים וכרטיסי DX10.. שנייה אני אחפש... עריכה: מצאתי: http://hardforum.com/showthread.php?t=1115861 צי'פטק:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.