פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים היייש לי מארז ANTEC P-180 ואני רוצה להוסיף לו את כל המאוררים.אני יודע שהאחורי הוא להוציא, שני הקידמיים להכניס , אבל מה לגביי העליון מכניס או מוציא?יש לי גם ספק ENERMAX שיש בו מאורר 120 שמוציא במארז הוא יושב למטה לאיזה כיוון הוא צריך להוציא לריצפה או לכיוון מעלה על החוצץ?איך עדיף לסדר את המארז ההרדיסקים למטה יחד אם הספק ואז למעלה יהיה יותר פתוח להכניס אוויר?
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים היגיון פשוט.. אוויר חם עולה. אוויר חם צריך להוציא מהמארז. מאוורר בגג המארז מוציא אוויר.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים הצעה: שים את הארד דיסק\ים למטה. לקירור שלהם יתרון מועט ביחס לM\B וCPU. הבחירה שלך במארז הזה הייתה טובה .
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים הייתי גם דואג שהמאוורר של הספק-כח יקח אוויר מהמארז (המאוורר כלפי מעלה) ויוציא החוצה. מוד פשוט של לפתוח ספק, ולהרכיב מאוורר הפוך...
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר המאורר בגג עכשיו מכניס אוויר (ככה קיבלתי את המחשב) אז אני יהפוך אותו,תודהובקשר לספק לא הבנתי מה התכוונה ,בP180 הספק למטה ויש חוצץ בינו לבין הלוח אם, אז ככה שהמאוורר שלו יזרוק אוויר או על החוצף או לרצפהזה נראה לי דפוק לא?(enermax liberty)
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מוזר, יש לי גם ספק של אנרמקס, ואצלי המאוורר הממוקם מעל ללוח - יונק אוויר - ומוציא אותו דרך הפתח האחורי..
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר וואלה אח שלי צודק הוא שואב אוויר ומוציא מהצד וואלה תודה סבבה אז אני רק צריך לסובב את המאורר בגג תודה אנשים אתם 10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.