עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס מסך...הוא עלול לההרס אם הוא 'קורס' הרבה פעמים בגלל אוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

אז ככה הכרטיס מסך באובר כמו שרואים במפרט שלי (מה לעשות בשביל שהזקן הזה יסחוב משחקים חדשים בצורה סבירה אני חייב את האובר הזה,שיפר לי 500 נקודות ב3dmark למי שהולך להגיד שהכרטיס שלי ישן מדיי וגם אובר לא יעזור)..בכל אופן בכל המשחקים הוא פועל סבבה..רק בnfsc אחרי זמן מסויים של משחק המסך מתחיל להתמאלות בקשקושים ולאט לאט המסך 'נבלע' בהם ורק כיבוי המחשב עוזר..(זה קורה לי גם ב3dmark05 אבל רק כשאני מעלה את המהירויות שעון יותר מדיי וגם אחרי חצי דקה ולא אחרי איזה שעה כמו בnfsc)...הכרטיס פועל טוב מאוד במהירויות שבמפרט בכל המשחקים חוץ מnfsc אז בגלל זה אני מוריד בהדרגה מיהוריות שעון עד שהוא יתייצב ולא יבלגן את המסך יותר..השאלה אם זה הורס אותו לאט לאט (וגם את המחשב בגלל שאני מכבה ומדליק אותו איזה דקה אחרי שכיביתי) פשוט הוא מתחרפן לי הרבה לאחרונה בגלל nfsc הזה >:(

פורסם

ממליץ לך להשקיע בגוף קירור איכותי במידה ואין לך

כנראה העומס גורם לו לבעור ולקרוס..

פורסם

אני מניח שמופיעים לך ארטיפקטים זאתאמרת שהכרטיס לא יציב במהירויות שעון שהצבת לו תוריד אותם קצת תנסה לקנות גוף קירור ולהעלות מתחים

פורסם

תקנה גוף קירור כמו שאמרו

ורק אחרי זה תעשה OC

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות שנית כל זה כרטיס ישן ומעפן ככה שלא שווה להשקיע על גוף קירור...הקטע הוא שעשיתי מעין 'מוד' והוספתי לו מתחת לכרטיס מסך מאוורר ג'נרי שמחזיקה אותו חתיכת ברזל של pci (יש מדריך ישן באתר)....בכל אופן הוא שורד בכל המשחקים כמו שאמרתי פשוט בnfsc אני משתגע עם ההגדרות גרפיקה שם הכול על הכי גבוהה ועם aax2 (פשוט זה פועל מהר אז למה לא)...אני כן מוריד מהירויות לאט לאט השאלה אם כל פעם שזה קורה לי שהמסך נבלע בקשקושים זה מזיק לכרטיס מסך? כי זה יכול לקרות במשחק אחרי שעה פתאום או אחרי רבע שעה...ואני רוצה להגיע למהירות הכי גבוהה שאפשר איתו שיהיה יציב בגלל זה כל פעם שזה קורה לי אני מוריד איזה 5mhz מהליבה והזיכרון ובודק אם הוא יציב...ואם זה קורה שוב אז מוריד עוד קצת...

פורסם

מה לגבי דרייברים?

יש לך את העדכניים?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בשל אומגה 6.9 אלו הכי חדשים של אומגה...הקאטליסט כבד מדיי ובעייתי קצת עם הכרטיס מסך שלי..אבל לא נראה לי שזה קשור לדרייברים

פורסם

כן, 6.9 יחסית חדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים