עבור לתוכן

http://www.newegg.com מישהו מוכן להסביר בבקשה ?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני לא ממליץ על חנות או משהו בסגנון (לא מפיר את חוקי הפורום), אך רציתי לשאול איך אנשים פה מזמינים משם? מה הקטע?

זה לא אתר בחו"ל? זה אפשרי בכלל? ומה עם משלוח ומיסים וכו'?

אשמח לקבל תשובה מאוד ממצה מאנשים שמבינים

• תגובות 37
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל לפי מה שהבנתי אין שום חוק שאוסר לתת ח"ד על חנויות בחו"ל.

דבר שני,מ"ז איך הם מזמינים משם? איך אנשים קונים מ-EBUY?

זה אתר כמו כל אתר בארץ,אתה בונה שם מחשב משלם בכ.אשראי וסוגר עניין. הבעיה היא שלפי מה שהבנתי הם לא עושים משלוחים לארצנו הקטנטונת. מה עושים?

הרבה אנשים יש להם קרובים בארה"ב והדברים נשלחים לשם,ומשם הם שולחים לארץ.אתה רק מחוייב בעלויות המשלוח היקרות (ולכן לא כדאי לקנות שם מארז למשל) ובמע"מ,וזהו נדמה לי.

פורסם
  • מחבר

אז בתור אחד שגר בישראל, לא שווה לי לקנות? במיוחד אם נוסיף איזה מיסים של 17 אחוז או משהו פלוס משלוח נראה לי יוצא יותר יקר מאשר בארץ :kopfpatsch:

פורסם

15.5% מע"מ.

אם שווה לך לקנות ? תלוי כמובן בתקציב שלך (מאחר ויש דברים שפשוט לא ניתן להשיג בארץ).

בכל מקרה היתי אומר שאם אתה מעוניין בחומרה יקרה (זכרונות,מעבד,לוח,כ.מסך) אז העניין מתחיל להיות כדאי מאחר ואתה חוסך המון על כל מוצרי ה-HIGH END הללו. אין צורך להגיד שאם אתה מתכנן לקנות גי'גה זיכרון פשוט ואיזה 7600GS העניין הופך להיות בדיוק ההפך מכדאי.

פורסם

ויש שם מוצרים שאין בארץ כמו ה24 אנץ' של benq

בשביל זה יש את שירות http://www.mustop.co.il/

של נטוויז'ן

http://www.mustop.co.il

הם כאילו יוצרים לך כתובת מדומה בארצות הברית שאתה כותב בnewegg ואז הם שולחים לך את המוצר לארץ

פורסם
  • מחבר

גם ככה הם לא שולחים לארץ בזמן שאני קונה, אז מה זה שווה? ואל תשכח שבטח יתנו לי עוד לא מעט אחוזים על המחיר בשליחה עצמה

פורסם

מה הכוונה בלא שולחים כשאתה קונה?

פורסם
  • מחבר

טענתם שהם לא שולחים לארץ שלנו, אז מה עוזר לי בתור אחד שגר פה בישראל?

ודבר שני יש על זה מיסים וכו'

וכמובן עלות המשלוח, אתם רוצים להגיד לי שאחרי כול זה עדיין משתלם?

פורסם

כמו שאמרתי,אם אתה קונה רכיבים מאוד יקרים זה בדר"כ יוצא משתלם. ההפרשי מחירים בין 88GTX בארץ לבין הכרטיס הזה באתר למשל גבוהים,ולכן זה אמור לצאת כדאי גם אחרי שתשלם מע"מ. כמובן שלא כדאי ככ לקנות רק כרטיס אלה עוד רכיבים כמו זיכרונות,לוח,מעבד וכו'

פורסם

נו הכל כתוב באתר של מאסטופ!

בצד שמאל שאתה נכנס יש לך שאלות ומידע והכל

מאסטופ משחקים אותה גרים בארצות הברית והם מקבלים את החבילה

הם גם אחריים לאחריות, טיפול בבעיות שונות וכו'

פורסם

אחרי שזה יגיע לידיים שלך עם כל הסיבוך הזה אולי תצא מורווח בכמה מאות שקלים בלבד במידה ותקנה מחשב ממוצע, כך שצריך לחשוב פעמיים על העניין.

מישהו יודע כמה עולה מכס למחשב שלם שנגיד דוד שלי יביא אותו מאמריקה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל זה משתלם בכלל? מבחינת מחיר? שווה את ההשקעה של הזמנת חלקים מחו"ל ?

פורסם

למחשב שלם? לא, רק תחשוב אם תצטרך לממש אחריות על חומרה כלשהי.

פורסם

רק לכרטיס 8800GTX לדוגמא, זה יוצא משתלם נכון? למישהו יש מושג כמה הוא שוקל?

פורסם

תראו כמו שאני הבנתי זה הולך ככה:

התשלום הולך לפי משקל ולא לפי מחיר החלקים ככה שאתם משלמים הרבה כסף רק כאשר אתם מייבאים את המוצר.

אם הבנתי נכון ויש לכם קרוב\רחוק שיכול לשלוח לכם את המוצר\ים אתם לא מחוייבים במע"מ הבנתי שזה נחשב למשהו כמו מתנה או משהו דומה עוד הבנתי שמוצרי אלק' פתורים מדברים דומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים