עבור לתוכן

מחשב המילניום שלי!!!(הזמנתי אותו)

Featured Replies

פורסם

לותיקים שבינינו האם זה מזכיר לכם משהו? ;D

זה בדיוק העניין: עברה רק שנה וחצי וכבר מחשב העל שלו הוא מחשב שהיום נחשב למחשב כמעט תקציבי (בחומרה פנימי לא בהיקפית) לכן כדאי תמיד להיות ממוצא ולהתעדכן יותר מהר

• תגובות 50
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה מטריח את עצמך אם הוא כבר קנה?

בכל מקרה, תקרא את הביקורת ב-Tbreak..

הוא לא להיט בתחום האוברקלוק ועולה המון.

אני דווקא הייתי ממליץ על IT7-MAX בהרבה פחות כסף, או לחכות לגירסא הבאה של הלוח..

גרניט ביי בכל מקרה לא מציג שיפור ענקי בביצועים (רק תיאורטית בזיכרון).

מבחינת OC, הם הגיעו איתו עד 170. אני לא רואה שום סיבה למה הוא לא יוכל (או יותר נכון היה יכול) להגיע עד 155 לפחות אם לא יותר.

שיפור ענקי- הוא לא מציג, אבל הוא מתחרה ראש בראש עם RDRAM וב-OC כזה (שלא נדבר על FSB=170) הוא מנצח אותו.

מבחינת ביצועים, חבל שאינטל לא הוסיפה לו דיווידר שמאפשר DDR333 (או אפילו DDR400), אז בהאצה ל-166 ושימוש ב-DDR400 היינו רואים שיפור מספיק גדול בביצועים.

למה עשיתי את זה? אני מניח שהתשובה היא שיעמום של השעות המאוחרות ::)

פורסם

עם תקציב כזה גדול היה עדיף לקנות רמקולים טובים ולהשקיע בציוד הקפי , אבל בזבוז כספי כזה גדול הרבה זמן לא ראיתי ....

מי צריך 1024mb זיכרון ובמיוחד סrdram שאפשר לקנות ddr שעולה חצי מהמחיר .

אני לא אתפלא אם הוא לא באמת קנה את זה ...

פורסם

מבחינת OC, הם הגיעו איתו עד 170. אני לא רואה שום סיבה למה הוא לא יוכל (או יותר נכון היה יכול) להגיע עד 155 לפחות אם לא יותר.

שיפור ענקי- הוא לא מציג, אבל הוא מתחרה ראש בראש עם RDRAM וב-OC כזה (שלא נדבר על FSB=170) הוא מנצח אותו.

מבחינת ביצועים, חבל שאינטל לא הוסיפה לו דיווידר שמאפשר DDR333 (או אפילו DDR400), אז בהאצה ל-166 ושימוש ב-DDR400 היינו רואים שיפור מספיק גדול בביצועים.

למה עשיתי את זה? אני מניח שהתשובה היא שיעמום של השעות המאוחרות ::)

השיפור הוא גג2% באפיקלציות רלוונטיות, מה שלא יגרום לאף אחד להוסיף 800 שקל בשביל הלוח הזה.

מבחינת ביצועים, אין טעם להוסיף דיווידר כי אין טעם שרוחב הפס שמספק הזיכורן יהיה גדול מזה של המעבד- לא תהיה שם תרומה לביצועים וגם אאם כן, מזערית. ד"א- כנראה שכן יש את דיווידר ה3:4, החברה מOCWB הצליחו למצוא אותו ב8INXP שלהם.

פורסם

הכוונה כאן הייתה להציג מחשב שיכול להתחרות ראש בראש עם המחשב ה"בזבזני" שהוא הרכיב.

גם אני הייתי מעדיף לקנות 845PE (או עושים OC) או SIS648 (אם לא עושים OC), אבל בחלק מהמבחנים, כמו קידוד DivX עדיין יש ל-RDRAM יתרון בין 3%-8% (תלוי גם בפילטרים שמשתמשים וכו') ולכן כדאי שלא ישארו חורים פתוחים לגבי חלק מהמבחנים העדפתי כאן לבחור בלוח הזה שמתחרה עם ה-Rdram בכל המבחנים בתחרות צמודה למדי.

במחשב ממוצע בוודאי שלא נקנה 160GB, לא נשקיע 1400 ש"ח על לוח אם שנותן הפרש ביצועים יחסית קטן.

וגם להשקיע 520 ש"ח על ספק נראה לי מוגזם לחלוטין (איפה ספקי Sparkle?) [בארה"ב ספק Sparkle 300W, שבפועל נותן קצת יותר מ-400W (ראה הסיקרה של תום) עולה 27$ בלבד- תמורה מעולה לכסף!].

ככה שאפשר להרכיב מחשב מעולה עם הפרש של כ-5%-7% מביצועי המחשב הזה בחיסכון של עוד משהו כמו 3000 ש"ח.

פורסם

CPU : AMD Athlon XP 2700+ Tray CPU - [2,194 NIS] 1

Cooler : Thermalright SLK-800 - [311 NIS] 1

Motherboard : ABIT AT7-MAX2 VIA KT400 Motherboard (ATA133 RAID,Serial ATA,5.1 Sound,AGPx8,IEEE1394a, LAN,USB 2) - [1,219 NIS] 1

Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory - [1,337 NIS] 2

Hard Disc : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [1,146 NIS] 2

Video Card : Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR Retail VideoCard - [1,099 NIS] 1

Sound Card : Hercules Game Theater XP 6.1 Sound Card + External Rack - [563 NIS] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [55 NIS] 1

CD/DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Black ! - [310 NIS] 1

Keyboard : Logitech Internet Navigator Keyboard - [208 NIS] 1

Mouse : Logitech MX500 Optical Mouse - [274 NIS] 1

Speakers : Altec Lansing ATA880 Speakers - [1,331 NIS] 1

Case : Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower (P/S not included) - [544 NIS] 1

Power Supply : HEC 475DVD Power Supply - [400 NIS] 1

בערך 13500

אמור להיות חזק יותר (חוץ מהכרטיס מסך)

מעבד בין הטובים שאפשר להשיג היום (2800+ לא בארץ)

לוח אם הטוב ביותר שקיים (לדעתי)

1 גיגה זכרון שלדעתי אתה לא צריך היום 256 מגה זה יותר מדי אם אתה מוריד את הזכרון ל512 המפרט עולה 1200 ולא תרגיש את השינוי היום

240 גיגה הארד דרייב שתשים על רייד 0 והוא מהיר יותר מסקזי 15K (אני חושב כי הWD מעביר 66X2 מגה ככה)

כרטיס מסך יחסית חרא אבל שמתי אותו בגלל שהPRO שהוא ממש OWN'Z לא בארץ וכנראה יעלה רק 200 ש"ח יותר (ויתן פי כמה תמורה)

כרטיס קול שאתה בכל מקרה אל תצטרך (הפרומיסימו 3 מספיק)

פלופי זה לא משנה

DVD הכי טוב שראיתי עד עכשיו (הוא וBENQ בערך אותו דבר אבל אין בנק בחנות הזו...)

מקלדת ועכבר אין מה לומר

רמקולים OWN'z הלוואי עלי כאלה אבל אז רק הרמקולים יהיו חמישית מהתקציב שלי...

מארז וספק גם אין מה לומר מהטובים ביותר

עם OC קטן המערכת הזו מגיעה לך לשמיים

נ.ב

צריך לשים מאוורר על ההיטסינק

פורסם

מפרט שכולו בזבוז, 2400+ מבוסס על אותה ליבה בדיוק ועולה כ-1000 שקל פחות (שאפשר להשקיע בכ. מסך), הלוח בזבזני ולא שווה את הכסף (NFORCE2 יהיה עדיף, או אפילו AT7MAX בגרסתו הראשונה), ספק ומארז- יוצא הרב היותר משתלם לקחת את האנרמקס ב700 שקל יחס עם ספק 350W איכותי שלהם- אין לו צורך ב475W ולגבי הגודל- זו כבר החלטה שלו..מיד טאוואר מספיק בהחלט.

פורסם

אבל הFSB של ה2400+ הוא 133 לעומת 166 של ה2700+

בעצם

שכחתי שיש לTB2 אפשרויות אוברקלוקינג טובות

אז הוא יוכל לעלות את הFSB בלי בעיות עד בערך 200 אני מניח בלי בעיות יציבות עם הלוח שהבאתי

בקשר לNFORCE2

הוא עוד לא הוכיח את עצמו במה שקשור לאוברקלוקינג

ובמערכת כזו חייבים לעשות אוברקלוקינג

בקשר למארז

אפשר באמת לקחת את האנרמקס

לא חשבתי על זה

פורסם

אנרמקס, אנטק, HEC הכל אותו ג'אנק: זה יציב, זה פועל, זה איכותי? זה טוב ;)

פורסם

דיסל פעם אחרונה שבדקתי השנה היא 2002 ומתקרב ל2003 אז המחשב שלך ישן קצת לא(2000) :hi:

פורסם

אבל הFSB של ה2400+ הוא 133 לעומת 166 של ה2700+

בעצם

שכחתי שיש לTB2 אפשרויות אוברקלוקינג טובות

אז הוא יוכל לעלות את הFSB בלי בעיות עד בערך 200 אני מניח בלי בעיות יציבות עם הלוח שהבאתי

בקשר לNFORCE2

הוא עוד לא הוכיח את עצמו במה שקשור לאוברקלוקינג

ובמערכת כזו חייבים לעשות אוברקלוקינג

בקשר למארז

אפשר באמת לקחת את האנרמקס

לא חשבתי על זה

בחלק מלוחות הKT400 (KD7 של אביט למשל) והNFORCE2 הלוח נותן לבחירה מכפלה פתוחה למעבדי הT2B עקב קריאת הHI\LO שלו- ככה שאפש רלקנות את ה2400, לחסוך 1000 שקל, להוריד את המכפלה, להלעות את הFSB ולקלב מעבד זהה.

חוץ מזה, מבחינת הO\C, מי אמר לך שהוא יגיע ל200? תלוי בכרטיסי הPCI\AGP שהוא ישתמש בהם, בהארד דיסק ובלוח עצמו.

פורסם

אנרמקס, אנטק, HEC הכל אותו ג'אנק: זה יציב, זה פועל, זה איכותי? זה טוב ;)

ממש לא... :AR15:

יש ספקים יותר טובים וטובים פחות.

קודם כל, חלק מהספקים נשרפים תחת עומס כבד יותר ויכולים לגרום נזקים עצומים לחלקים אחרים במחשב.

שנית כל, יש ספקים שלמרות שכתוב עליהם 300W, הם מספקים יותר מ-400W (ראה ספרקל).

חוץ מזה, יש יציבות מתחים וכו'...

אני מסכים איתך שלרוב המשתמשים פחות איכפת מאיכותם של הספקים, כל עוד המחשב עובד הם מרוצים...

פורסם

הספקים של ANTEC ו-HEC לפי ההשואה של טום הם ספקים מעולים.

פורסם

ראית בהשוואה את ספק Verax ו-Conrad? הם זהים לספקי Sparkle ובעצם משתמשים בטכנולוגיה של FSP.

אנטק עולה פי 2 מהם. לדעתי, ספק 300W של אחת מהחברות הללו (שלפי הסקירה מגיע ל-390W ועובר את האנארמקס), במחיר של 27$ זאת מציאה שהרבה יותר משתלמת מה-Antec וראויה להיכנס לכל מחשב במקום הצונמי או ה-Hec (שגם הם ספקים לא רעים).

פורסם

עדיין, נסה לשים על ספק 300 של HEC מעבד AMD, ג'יפורס4TI ויותר משלושה התקני IDE, ודווח על התוצאות, אם תוכל :smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים