עבור לתוכן

מי אמר שפורשה זה חלום?...

Featured Replies

פורסם

;D :lol::jump:

• תגובות 53
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל זה שיטת מכירה פשוט גאונית שמכניסה המון כסף .

פורסם

או במילים פשוטות:

זו שיטה מאוד תחמנית, זו לא בדיוק מכירה, הקונה לא בדיוק מבין את שיטת המכירה (מכוונה תחילה) - וכן - זה מכניס המון כסף :)

פורסם

שני דברים: נכון שהשיטה חכמה, אבל אנשים בארץ ידועים בפחד שלהם מקניות באינטרנט. על ספרים ודיסקים מפחדים להוציא כסף, אז תחשבו לכם כמה לא שיגרתית נראית קנייה של פורשה באינטרנט ;D הנקודה שלי - האם באמת משתתפים בקנייה 9500 אנשים\הצעות?

ודבר שני: אני ראיתי פעם בתוכנית על הימורים שאפשר מתמטית לחשב סיכויים לזכייה בבלק-ג'ק. אם אני גאון מתמטיקה (ואני לא) יש סיכוי למצוא מס' שהסיכויים שמישהו אחר יציע אותו מאוד נמוכים?

פורסם

שני דברים: נכון שהשיטה חכמה, אבל אנשים בארץ ידועים בפחד שלהם מקניות באינטרנט. על ספרים ודיסקים מפחדים להוציא כסף, אז תחשבו לכם כמה לא שיגרתית נראית קנייה של פורשה באינטרנט ;D הנקודה שלי - האם באמת משתתפים בקנייה 9500 אנשים\הצעות?

ודבר שני: אני ראיתי פעם בתוכנית על הימורים שאפשר מתמטית לחשב סיכויים לזכייה בבלק-ג'ק. אם אני גאון מתמטיקה (ואני לא) יש סיכוי למצוא מס' שהסיכויים שמישהו אחר יציע אותו מאוד נמוכים?

כעקרונית אני מאמין שיש דרך לחשב את המספר שהכי פחות אנשים יחשבו עליו..

אבל זה תלוי בכול כך הרבה משתנים ואני מאמין כי זה חתיכת חישוב, בספק אם זה יעשה את הזכייה כידאית..

פורסם

LIKE YOU CAN NOT AFFORD IT :lol: :lol: :lol: :lol:

No I can't, and learn some manners

פורסם

אפילו אם תעשה את החישוב הסטטיסטי, אתה לא תוכל לקבוע במדויק כי יש כל כך הרבה גורמים רנדומליים בעניין.

לדוגמא, אני מניח שהרבה אנשים אחרים יעשו את החישוב הסטטיסטי הזה ויגיעו לאותו מספר כך שהוא פסול מראש. זה מחזיר אותך לבחירה אקראית.

פורסם

ד"א (לגבי המחיר הרגיל), מוסיפים 20K ככה ויש דודג' וייפר..שמפילה את הפורש הזאת לקרשים.

פורסם
  • מחבר

איזו וויפר בדיוק?.. ::)

יש לא מעט, ואת הווייפר הראשונות אפילו ESI משופרת יכולה לקחת.

פורסם

לפי החוק המטומטם בישראל, אסור לנהוג בדודג' וייפר בארץ. למה? כי מהגלגלים עד המכונית עצמה יש רק 8 ס"מ רווח :bash:

פורסם

לפי החוק המטומטם בישראל, אסור לנהוג בדודג' וייפר בארץ. למה? כי מהגלגלים עד המכונית עצמה יש רק 8 ס"מ רווח :bash:

האא? משרד תחבורה בן בליעל! :AR15:

פורסם

למה חשבת שאתה לא רואה פה וייפרים בארץ? בגלל המחיר? יש משוגעים שגם זה לא יזיז להם.

אתה לא רואה אותן בגלל החוק המטומטם הזה. היו פעם סיפורים על שתי וייפרים בארץ שיובאו אישית מחו"ל והוחרמו ע"י המדינה, אבל אני בספק אם הסיפורים האלה נכונים.

פורסם

אני מכיר מישהו בראשון (מהמערב) שיש לו דודג ויפר..

פורסם

עשיתם מפורשה מכונית חרא אז בוא ותקשיבו לי טוב יש במפגשים של מכוניות בן אדם עם פורשה 911 טורבו ג'י טי 3 משופרת ב: ניטרו, דאון ולף, צ'ייפ, ושיפור למגדש הפנימי לא זוכר כמה כוח הגדשה וכמובן יש לו לינק ומי שרוצה לדעת יש לו די וי די עם מערכת קולנוע ביתי פצצה. האוטו עושה מעל 550 כ"ס ו310 קמ"ש הוא אמר שהוא יכול ללחוץ עוד לפי הלינק ( המחשב של הרכב חוץ מזה שלרכב יש מחשב דרך) אבל לא היה לא לאיפה כל העסק הזה של המכונית עולה 1,800,000 ש"ח אז תאמינו לי המכונית החלומית וכמו כן גם הבוקסר ופורש זו החברה בין החזקות שיש היום מכיוון שיש להם את קאררה ג'י טי החדשה שלהם...

פורסם

איזו וויפר בדיוק?.. ::)

יש לא מעט, ואת הווייפר הראשונות אפילו ESI משופרת יכולה לקחת.

החדשה, לא זוכר את המודל המדוייק., היא עולהבסביבות ה80-90 אלף דולר אם אינ לא טועה, עם כל התוספות נגיע עדיין למחיר הגיוני לכזאת מכונית.

אני לא שמעתי על שום איסור, הסיבה שאין בארץ היא שאין יבואן סדיר עדיין..בתקווה שיהיה בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים