פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים המחשב שלי הוא p4 2.8ghz1gb ramati radeon 9550 250 mb 80 gb hdאז ככה איך אני יודע איך זה ירוץ לי ?כמה גיגה בייט מספיק לשים בכונן אחד בשביל ה WINDOWS ?האם אני אוכל לשחק במחשב?וראיתי שאנשים קיבלו ציון איך זה עובד להם ורציתי לדעת אם גם אני יכול לדעת את הציון שאני מקבל בלי להתקין את הוינדוס עצמו אני הורדתי את הדבר שבודק האם המחשב שלי מתאים ל WINDOWS וזה אמר לי שכן אבל אני רוצה לדעת את הציון שלו אז איך בודקים?תודה
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים הוא כותב לך בדיוק לאיזה גרסה המחשב שלך יתאים למרות שזה ממש לא מחייב, אני התקנתי ULTIMATE למרוב שהוא רשם שהמחשב שלי לא כ"כ מתאים וזה עובד מצויין (לא בדקתי משחקים וכו')
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר עשה טובה תבדוק רגע משחק שצריך דרישות סבירותותגיד איך הוא עבד ועל איזה גרפיקה ואת מפרט המחשב שלך אם אתה יכול זה יעזור לי מאוד
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אין לי משחקים (שלא לדבר על עדכניים)המפרט שלי רשום בצד (תחכו קצת זה בעידכון)
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אני משתמש עם AMD2500 ,גיגה זיכרון,ו כרטיס X1600PRO 512,וניסיתי בנתיים את GUILD WARS ואת הדמו של MADE MAN ואני מאוד מרוצה אני שם על הגדרות גבוהות ופילטרים *2 וזה רק %97 חלק.
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר פייייייייי איזה כרטיס מסך חייה יש לך לא קרוב לשלי ככה שזה לא ממש רלונטי בשבילי לדעת איך משחק יעבוד
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים הוא כותב לך בדיוק לאיזה גרסה המחשב שלך יתאים למרות שזה ממש לא מחייב, אני התקנתי ULTIMATE למרוב שהוא רשם שהמחשב שלי לא כ"כ מתאים וזה עובד מצויין (לא בדקתי משחקים וכו')איך בודקים ביכלל מאיזה אתרים להוריד איזה תוכנות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.