פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים יש לי כרטיס 7900GTואת הדרייבר הכי חדש 93.71אבל יש בעיות לפעמיםלמשל בספלינר סל החדש קורה שהמשב קורס באמצע המשחק למסך כחולורשום שהבעיה זה NV_DISP DLL שזה משהו ששיך לדרייבריםיש אולי איזה דרייבר יותר מומלץ ואמין?וגם רציתי לדעת למה אני לא יכול לשחק על רזולוציות ממש גבוהות כמו למשל 1600X1200??יש לי סתאם מסך מעפן למחשב CRT 17 אינץ'יכול להיות זאת הסיבה?במשחקים מופעי לי שהרזולוציה האפשרית זה רק עד 1024X1280
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים בקשר לשאלה הראשונה שלך אני לא יכול סתם לענות לך וזהו לי יש 6600GT אז אני לא יודע מה להמליץ לך ..בקשר לשאלה השנייה שלך ..שאתה לא יכול לשחק ברזולוציה יותר מ1024 על 1280 זה פשוט כי המסך שלך כמו שאמרת מעפן 17 אינץ' לא תומך ביותר מזה אתה מבין כי זה 17 אינץ' , אם היה לך 19 אינץ' אז היה לך רזולוציות יותר גבוהות מקווה שעזרתי במשהו
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים אם זה 17 או 19 לא ממש קשור.. יש גם מסכים של 17 שתומכים ברזולוציות גבוהות יותר.. למרות שהם נדירים מאד.לגבי הדרייבר - לי יש את אותו כרטיס עם אותו הדרייבר ומעולם לא נתקלתי בשום בעיה בשום משחק.ייתכן שקיימת איזו בעיה בתאימות המשחק לדרייבר/כרטיס . אני אשיג את המשחק הזה תוך כמה ימים ואז גם אני אבדוק ונראה..תנסה לחפש בנתיים אולי פאץ' או להתקין את המשחק ואת DX9 מחדש.. אולי משהו בהתקנה לא הלך לך טוב או שיש לך דרייברים ישנים שלא הוסרו טוב שמתנגשים בחדשים.. הכל יכול להיות. תבדוק על עוד משחקים בעקרון ותנסה לבודד מי הבעייתי - אתה או המשחק..
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים מחבר סבבה תודהובעצם אם אני רוצה לשחק עם רזולוזציות גבוהות אז אני רק צריך מסך של 19 אינץ'?וחייב שהוא יהיה איכותי ממש או שכל מסך פשוט של 19 מסוגל?
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים לא חייב שיהיה מסך איכותי ממש אם אין לך תקציב, אם תירצה מסך 19' תאמר מה התקציב וננסה להתאים לך מסך איכותי ככל הניתן בהתאם לתקציב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.