פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים המערכת שלי היא זו שבצדומסך מגיע בימים הקרובים viewsonic vp930והכל חדש וממש לא בא לי בחורף להתחיל להסתבך עם החלפות ותיקונים ובאלגנים חס וחלילה במקרה של קפיצת מתח [כמו שיש בארץ בכמויות] כי שנה שעברה הלך לי ככה לוח אם והארדיסקרצוי משהו זול וטוב כי אין לי תקציב גדול מדי אבל אני לא יודע מה סדר גודל מחירים.
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר C2D E6300ThermalTake Big TyphoonGIGABYTE GA-965P-S3AENEON DDR II 1GB 667 * 2Sapphire ATI Radeon X1900GTW.D 150 GBW.D 160 GBThermaltake SharkEnermax Liberty400Viewsonic VP930
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אנצל את הת'רד ואשאל אם אל פסק יחזיק גם מסך בשעת צרה בשביל כיבוי סדור שלא דרך מערכת האלפסק.(גמאטרוניק ואדוויס הם חברות טובות לשם דוגמא?)
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים בהנחה שהצריכה של המסך והמחשב לא עוברת את מה שה-UPS מסוגל לספקאז כן, ה-UPS יחזיק את המסך ויאפשר כיבוי רגיל
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים הנתונים שמספקים היצרניות באמת עומדים במבחן המעשה לא בסביבת המעבדה???באמת הבטריה יכולה להחזיק 15 דק' מערכת בינונית(מה זה בינונית בכלל אצלהם??)??? רק הפוטנציאל הפעלה שלהם במקרה הצורך גומר עליהם, או שאני טועה?
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים אם ה-UPS תומך בהתנעה קרה, הוא מחזיק יופיה-eCom המסכן (יחסית, 650VA) שלי מחזיק את המפרט סמפרון ל-10 דקות ויותר
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר ומה זה חברות טובות?יש לך משהו מסויים שתמליץ לי עליו?הוא יחזיק לי את המחשב הזה כולל המסך דולקים לעוד כרבע שעה לאחר ניתוק החשמל?
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים Adviceים ו-GamaTronic טוביםוכן הם אמורים להחזיק 15 דקות בערך, אבל אני ממליץ לבדוק קודם עם אנשי התמיכה של החברותד"א לא מומלץ לספר להם בטלפון שהספק שלך כולל PFC, כי אז הם מנסים לשכנע אותך שאתה חייב אל פסק שמוציא גל סינוס טהור, למרות שזה לא נחוץ ומייקר בהרבה
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר ורשמת לי 750VAאם אני לוקח יותר מזה זה יותר זמן?או שזה פשוט מתבזבז לחינם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.