פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים יש לי כרטיס מסך של NVidia 6800gs ושי לו יציאהל טלוזיה אבל אני יכול לראות רק באחד מהם ולא בשניהם ביחד...משהו יכול להסביר לי איך אני עושה שיראו בשניהם במקביל את אותו הדבר ?
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר הסבר. התמונות למטה תחת 'File Attachments'.ה- nview display לא קיים אצלי שם ... יש לי 6800gs , זה פשוט לא נמצא שם
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים אתה מתכוון שה-nView Display Mode(המסומן בתמונה השלישית) לא נמצא?לוח הבקרה הוא אותו הדבר בכל כרטיס.כנראה שהטלויזיה לא מזוהה או שלא חיברת אותה. כנס ל-Tools בתפריט הצדדי וסמן את Force TV detection בכל מקרה.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים בהגדרות של הכרטיס מסך תמצא משהו שקוראים לו CLONE או משהו כזה תפעיל אותו ואז כל מה שתראה במסך תראה גם בטלוויזיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.