עבור לתוכן

שאלה בקשר לקניה של כרטיס חדש...

Featured Replies

פורסם

יש לי Asus Radeon X850 XT כרטיס ממש חזק ושום דבר כמעט לא מאכזב אותי בו חוץ מה-S.M3 אבל זה לא כזה נורא כרגע... (יש כולה 8 משחקים בערך שתומכים...) עכשיו אני מוכר אותו ורוצה לקנות X1950 Pro האם זה שווה? יהיה לי שיפור גדול?

פורסם

לא רשום איזה מחשב יש לך...

אם הכרטיס שלך בממשק AGPX8 אתה לא יכול לעבור לכרטיס X1950PRO כי הוא בממשק PCI_E

אם הממשק שלך הוא כן PCI_E ותחליט לעבור אז השיפור הוא גדול (הבדל של 3000 נק ב 3dmark05.

יש לך כרטיס חזק - אני במקומך הייתי ממתין עוד חצי שנה עד שמחירי כרטיסי מסך DX10 יהיו סבירים

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש לי PCi-Express אני לא רוצה להישמע שחצן אבל יש פה טמבלים...

אני מבין נראה לי פי אלף מכל אחד פה אז אל תבואו לי בשטויות אני לא הומו אני ידע איזה ממשק יש לי סתם רציתי לשמוע חוות דעת...

פורסם

אז עם אתה מבין כל כך גדול אתה צריך לדעת את ההבדלים בינהם בלי לשאול פה

פורסם

יש לי PCi-Express אני לא רוצה להישמע שחצן אבל יש פה טמבלים...

אני מבין נראה לי פי אלף מכל אחד פה אז אל תבואו לי בשטויות אני לא הומו אני ידע איזה ממשק יש לי סתם רציתי לשמוע חוות דעת...

אני לא רוצה להשמע מניאק אבל אתה היחיד שיצא פה טמבל.

לא ציינת שום דבר לגבי הממשק שלך או לגבי המחשב בכלל. שאלת שאלה באוויר וציפית לתשובה.

אם אתה באמת כזה מבין אל תשאל שאלות מפגרות.

תקרא שוב את התשובה הראשונה שנתנו לך ותבין שזו התשובה המלאה והכי נכונה שיש בהתחשב בכמה שאתה טמבל:

לא רשום איזה מחשב יש לך...

אם הכרטיס שלך בממשק AGPX8 אתה לא יכול לעבור לכרטיס X1950PRO כי הוא בממשק PCI_E

אם הממשק שלך הוא כן PCI_E ותחליט לעבור אז השיפור הוא גדול (הבדל של 3000 נק ב 3dmark05.

יש לך כרטיס חזק - אני במקומך הייתי ממתין עוד חצי שנה עד שמחירי כרטיסי מסך DX10 יהיו סבירים

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה באמת יצאתי חרא בדרך כלל אני נחמד...

בכל זאת חשבתי קצת אולי מישהו יבין שאני קצת יודע ולא שואל סתם...

מצטער אחים

אני יודע בדיוק את ההבדלים בינהם אבל ממש התלהבתי מה-Shader Opertaions יש לו בערך 27000 (לעומת הכרטיס שלי 8300) שלא נדבר על זה שכל הפעולות מתורגמות ל-S.M3 (שלי S.M2) אבל כל השאר למשל ה-Pixel Fill Rate שלו נמוך משל הכרטיס שלי ב2000 ככה שאני לא יודע...

פורסם

ברור שלא שווה שידרוג אלא אם בא לך להוציא 1000שקל ++ כל חצי שנה ואתה גיימר עד הסוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים