עבור לתוכן

מפרט מוכן, עד 5500~...לשיפוטכם

Featured Replies

פורסם

E6300

ASUS P5B DELUXE

GSKILL 2X1024 DDR2 800

GAINWARD GF7900GS

SEAGATE 320GB SATA2 16MB

מה דעתכם? בעיקרון הייתה לי התלבטות בין הלוח הזה לבין הג'יגה בייט 865P-DS3, אבל הג'יגה בייט הוא 3 PHASE, לעומצת האסוס שהוא 8 PHASE..אז החלטתי ללכת עליו..מישהו שנוגד אותי?

לגבי הזיכרון, איך זה שההבדל בין הדגם הזה 4-4-4- לבין הדגם של ה- 5-5-5- הוא רק 20 שקל? יש איזשהוא קאץ'?

לגבי הכרטיס מסך, בחרתי דווקא בדגם הזה של גיינוורד גם כי יש לו אחלה קירור, וגם כי לעומת כרטיסים אחרים שבאים בד"כ עם זכרונות של HYNIX 1.4NS הו מגיע עם זכרונות 1.2NS של סמסונג.

לגבי ההארדיסק, לא חושב שיש משהו משתלם יותר..ההבדלים במחיר בין הגדלים קטנים עד לדגם הזה. הבא אחריו (400) כבר ממש יקר.

דעות\הצעות?

פורסם

בשיל מה המחשב?

מתוכנן OC?אם לא תוכל לרדת ל-965P

פורסם
  • מחבר

בשיל מה המחשב?

מתוכנן OC?אם לא תוכל לרדת ל-965P

מתוכנן..גם למעבד וגם לכרטיס מסך..יש לך הצעה לחלקים יותר טובים באזור המחירים הזה? איך הלוח הזה לעומת הג'יגהבייט 965P-DS3? הלכתי עליו רק בגלל שהוא 8PHASE לעומת הג'יגה בייט ש3...

ואני אנצל את הדיון כדי לשאול גם על קירור-

יש לי AX478 של TERMALRIGHT, יש אפשרות להתאים אותו לסוקט הזה איכשהוא? ואם לא, איזה קירור מומלץ? TUNIQ TOWER?

תודה

פורסם

קודם כל , כרטיס מסך תחליף ל 1950XT , לוח אם תרד ל S3 של גיגהבייט , וטוניק טאואר מומלץ מאוד...

פורסם

אם אתה לא עושה OC מטורף לא תרגיש בהבדלים בין ה 965P S3 לא DS3 לבין ה P5B DLX.

תחליף ל X1950PRO ואם יש תקציב אז ל XT.

פורסם
  • מחבר

למה להחליף לX1950? ממה שקראתי הכרטיסים האלה מוגבלים מאוד בO\C ומגיעים כבר על מהירויות שעון כמעט מקסימיליות..לעומת ה-GF שבמיוחד עםה קירור שיש עליו ועםה קירור שיש לי במארז אפשר להגיע איתו לתוצאות יפות מאוד, לא?

מה מיוחד בS3 של ג'יגה בייט? לא קראתי על הלוח הזה...

פורסם

לוח מצויין לOC אתה תגיע לבאס של 500 איתו.

אם אתה מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך עדיף 7900GS. אבל אם יש לך תקציב קח X1950XT גם עם OC ה 7900GS לא יתקרב אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים