עבור לתוכן

צבע למארז ותוצאות אוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

אוקיי...

הדיון שלי מתפצל לשני חלקים, הראשון הוא שאני רוצה לצבוע את הפאנל הקידמי של המארז, כולל הכל (דיוידי, צורב, כונן דיסקטים, מתגי הפעלה וכו'), עם איזה סוג צבע אני צריך לצבוע את זה (אקרילי? לקה?) ואיך אני יכול לדאוג שהכפתורים לא ידבקו לי מהצביעה ויתקעו או משהו בסגנון??

---

החלק השני הוא בקשר לאוברקלוקינג שעשיתי למחשב, רציתי לדעת אם התוצאות שהגעתי אליהן הן בסדר או לא משהו...

קודם כל לכ. מסך: יש לי ABIT GF4Ti4200 והגעתי מ250/440 ל290/502 בלי קירור מוסף.

עשיתי גם למעבד, מPIV 2.4 ל2.5, עכשיו אני לא יודע עד איזו טמפ' אני יכול להגיע שזה יהיה "בטוח", אני עם המאוורר שבא עם המעבד, והטמפ' במאמץ מירבי (בדיקה בסנדרה למעבד) היא 44 מעלות.

מקווה לתשובה מהירה,

תודה מראש,

Ameralis Zaiir

פורסם

סה"כ 40MHZ תוספת לזכרון ולליבה יכולת להגיע ליותר

וגם במעבד 100MHZ זה לא הרבה

פורסם

בצביעה אני לא מבין כי לא עשיתי את זה בעצמי, אבל הבנתי מחברים בפורום שהכי טוב להשתמש בספריי למתכת. אני מאמין שעל פלסטיק יעבוד כמעט הכל (אבל שוב אני לא בטוח)

בקשר להמהרה, יש לך עוד הרבה לעלות בזיכרון של הכרטיס מסך, אל תפחד, המקסימום שיכול לקרות זה שהכרטיס ייתקע ותצטרך לאתחל את המחשב. לי יש כרטיס דומה של MSI (שלא נחשב מצויין בהמהרה כמו האביט) והגעתי עם הליבה ל292 ועם הזכרונות ל580 חלק לגמרי בלי שום קרור נוסף, וזה היה בקיץ ככה שעכשיו אני מאמין שאני אוכל להגיע להרבה יותר.

גם עם המעבד, יש לך עוד הרבה לפי דעתי. אבל שוב, פשוט תנסה וכשזה נתקע תרד קצת.

פורסם

כדי שהכפתורים לא ידבקו, אתה צריך לפרק אותם ולצבוע אותם בנפרד (אם תצבע אותם בצבע אחר זה יצא יפה). אני השתמשתי בספריי פשוט, כזה שמוכרים בהום-סנטר ב-10 שקל, ועד כה אין לי איתו בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים