עבור לתוכן

התקנת משחקים בדיסק שונה מהווינדוס

Featured Replies

פורסם

לא יודע איפה לשים את הדיון הזה כי זה קשור לשניהם

השאלה שלי היא:

יש לי 2 דיסקים

על אחד ווינדוס

ובשני אני מתקין את כל המשחקים שירים תמונות בלה בלה בלה

כשפירמטתי את הדיסק של הווינדוס המשחקים הפסיקו לעבוד

הייתי צריך להתקין מחדש

מה אני צריך לעשות כדי לא להתקין את המשחקים מחדש כל פעם שאני מפרמט את הווינדוס שנמצא על הדיסק השני?

בתודה מראש

טל

פורסם

בלתי אפשרי.

תבין, כשאתה מתקים משחק הקבצים של הטקסטורות והסאונד והקוד וכל אלה הולכים לתיקייה שבה בחרת להתקין את המשחק (על הכונן של המשחקים), אבל יש גם קבצים חשובים, כל מיני קבצי רג'יסטרי וDLL שהולכים לכונן של הווינדוס, בחלק קטן מהמקרים המשחק יכול לפעול בלי הקבצים האלה (פעם בלית ברירה העברתי ככה NFSU2 והוא המשיך לעבוד נהדר), אבל ברוב המקרים לא.

פשוט תגבה התקנות

פורסם
  • מחבר

אוףף איזה באאאסה

ידעתי שיש כמה קבצים שהולכים לתקיה של הווינדוס

אבל אי אפשר לעשות משהו?

ומזתומרת לגבות התקנות?

התקנות של מה?

למשחק יש רק התקנה אחת :nixweiss:

פורסם

בבקשה תשנה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

עכשיו בסדר?

פורסם

כן :)

לשאלתך, רוב המשחקים יעבדו גם ללא התקנה, פשוט תפעיל אותם מהמקום שהם נמצאים, חלק גדול מהמשחקים דורשים התקנה (כגון גישה לרג'יסטרי וכו...) ככה שאין לך הרבה ברירות ולהתקין שוב.

פורסם
  • מחבר

פעם הרצתי משחק אחרי פירמוט של הווינדוס בדיסק השני

המשחק התחיל להתקע מלא , היו לו הרבה ארטיפקים

אחרי שמחקתי והתקנתי שוב הבעיות נעלמו

פשוט רציתי לראות אולי יש משהו שאפשר לעשות

אבל כנראה שלא

באסה

אני יצטרך להעתיק את השמירות ולהתקין מחדש :s07:

תודה רבה על העזרה :xyxthumbs:

טל

פורסם

אני מאמין שיש דרך

קיימות תוכנות כמו GHOST וכדומה אבל אני לא בטוח אם הן מחזירות את כל ההגדרות בשביל שהתוכנות והמשחקים שלך יעבדו ללא התקנה מחדש

אך יש תוכנה שנקראת Drive Snapshot, מה שהיא עושה היא יוצרת קובץ אחד ששומר בתוכו את כל תוכן ההארד דיסק אך גם את כל ההגדרות והכול, כך שכשאתה צריך להתקין מחדש את ווינדוס, במקום לעשות זאת אתה פשוט מתחיל מחדש את המחשב, ואז בעזרת דיסק או דיסקט (יותר נוח עם דיסק כי יש GUI) אתה בוחר את אותו הקובץ שאז יצרת עם התוכנה והתוכנה תתקין מחדש את ווינדוס בעזרת הקובץ. זה אמור לקחת דקות בודדות (משום שהתוכנה משתמשת ב low level copy) ואז ווינדוס יהיה מותקן עם כל ההגדרות וכו, בדיוק באותו מצב שהוא היה בזמן שיצרת את הקובץ Image של התוכנה.

אני לא ניסיתי אותה בעצמי אבל זה מה שהיא אמורה לעשות

http://www.drivesnapshot.de/en/

אם אתה מעוניין

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אני ינסה את התוכנה עוד שבוע ככה

אני צריך לפרמט את המחשב

אני יחזור להגיד איך יצא :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

רק הצעה

אתה אומר שאתה צריך להתקין מחדש... במידה ותיצור עכשיו את הקובץ בעזרת התוכנה, אני משער שאם אתה כרגע חווה איטיות או שווינדוס כבר לא מגיב כמו מתי שהתקנת אותו, אני משער ששום דבר לא ישתנה (אם אני מבין אותך נכון ואתה עומד להשתמש בתוכנה על ווינדוס שלך במצב שהוא נמצא כרגע)

שימוש טוב לתוכנה זה לדעתי, הוא לפרמט ולהתקין את ווינדוס (ברדך הרגילה), ואז להתקין תוכנות בסיסיות, לשנות את כל ההגדרות להעדפתך וכו, ורק אז להשתמש בתוכנה. כך, בעוד זמן מה במקרה שתצטרך להתקין מחדש, רק אז תשתמש בתוכנה , 'להחזיר' את ווינדוס למצב שהיה ביום בו יצרת את הקובץ.

אני מקווה שהבנת אותי

אני חושב שהתוכנה עולה כסף או לפחת בשביל שימוש מלא

פורסם
  • מחבר

טוב להשיג זה החלק הפחות מסובך

אני יקנה אותה אל תדאג לי :smile1:

אבל כל הקטע שאני מעוניין בו זה לא להצטרך להתקין את המשחקים מחדש

בגלל שיש משחקים שמתקינים מספר קבצים בתקיה הווינדוס (רג'יסטרי וכאלה)

אז מה שאני יכול לעשות זה להתקין ווינדוס להתקין את כל המשחקים ואז ליצור את הקובץ

השאלה שלי היא מה הקובץ מכיל?

את כל מה שיש בדיסק?

או רק קבצים הכרחיים (קבצי מערכת, רג'יסטרי וכל מיני כאלה) לשיחזור הווינדוס?

פורסם

אתה יכול לבחור מה לגבות (אני הייתי מגבה את כל מחיצת C שיהיה), תשתמש acronis true image.

פורסם

מה שאתה צריך לדעת זה שהתוכנה הזאת תחזיר את ווינדוס לאותו מצב בדיוק, באותו זמן שיצרת את הקובץ Image. - אתה לא צריך דיסק שם ווינדוס... רק את אותו הקובץ

אני מניח שהיא מאכסנת בקובץ אחד את כל מה שקיים בכונן C, וגם את כל ההגדרות איכשהו, הכל דחוס לקובץ אחד אותו אתה שם בכונן אחר או צורב, לשם שימוש בו כאשר צריך.

כמובן שאתה עושה Image רק ל C, אז מה שבכוננים אחרים ישאר תמיד אותו הדבר (אלא אם כן תפרמט אותם)

כך שלפי ההגיון שלי, אם אתה יוצר היום את הקובץ, ומחר מתקין עוד משחק, ואז מחזיר את ווינדוס בעזרת התוכנה/קובץ, כל המשחקים/תוכנות חוץ מהמשחק שהתקנת יום/שנה אחרי יצירת הקובץ, יעבדו (אולי תרשום לעצמך את התוכנות והמשחקים שמותקנים בכל הכוננים חוץ מ C ביום יצירת הקובץ, כך שביום שאתה מחזיר את ווינדוס בעזרת התוכנה אתה תדע איזה תוכנות/משחקים למחוק ולהתקין מחדש)

שוב כדאי לך לפרמט, להתקין תוכנות בסיסיות ומה שאתה צריך בכונן C, להגדיר הגדרות ואז להשתמש בתוכנה. כך כשתמשמש בתוכנה זה באמת יהיה כמו שאתה פירמטת, ווינדוס יעבוד חלק.

אני משער שאתה יכול גם להשתמש בתוכנה ליצירת Image לכונן D, אם שם מותקנים כל המשחקים, ומתי שתרצה, גם תחזיר את ווינדוס למצב שהיה, וגם תחזיר את כונן D למצב

שהיה, כך יהיה מין סינכרון אני משער... אני מאמין שזה יעבוד...

אישית הייתי רק עושה Image ל C, אני תמיד אוהב להתקין הכל מחדש אחרי פירמוט/שימוש בתוכנה לפירמוט/החזרת כונן C...

פורסם
  • מחבר

אוקי עד עכשיו הבנתי

נגיד יש לי בדיסק C (של הווינדוס) 15GB של דברים (ווינדוס אופיס MSN תמונות וכו'...)

עכשיו אני משתמש בתכנה ויוצר קובץ

התוכנה תיצור לי קובץ בגודל 15GB נכון?

אני לא יכול לצרוב אותו אז אני צריך להעתיק אותו לכונן D (הכונן השני שלי) נכון?

אוקי בהנחה שכל מה שאמרתי נכון אז הבנתי עד לפה

אבל כשאני ירצה לשחזר את ההוינדוס עם הקובץ שיצרת איך אני עושה?

פורסם

דווקא אתה כן יכול לצרוב אם אתה מחלק את הקבצים ב-RAR אבל סתם כאב ראש.

בשביל להחזיר את הגיבוי אתה פשוט פותח את התוכנה ועושה restore או לחילופין אם המערכת קרסה, תשתמש ב- Bootable Rescue Media Builder, אני למשל שם את ה- boot שלי על DOK, במקרה הצורך אני פשוט עושה boot מה- DOK ובוחר את קובץ ה-image שיצרתי וששמתי אותו כגיבוי על הדיסק הקשיח השני שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים