עבור לתוכן

GF4 ti 4400, או Radeon 9500pro?

Featured Replies

פורסם

גם אני עכשיו מתלבת כמו שניכם רק שלי יש עוד 20 יום להחליט ולשכנע את אבא שלי לקנות :P

העדפה שלי היא ה9500PRO בגלל שיש לו תמיכה בDX9 שיפעיל את המשחקים לעוד מספיק זמן כי הכרטיס ישאר אצלי עד הצבא שזה עוד 3 שנים פחות או יותר. אני רק מקווה שהוא לא יהיה יקר מידי ואבא שלי יסכים לקנות אותו

עם יש לך בחירה בין שניהם אז ה9500PRO יותר טוב בכמאט הכול וגם ישרוד יותר זמן אבל החסרון הגדול שאני ראוה, בכלל בATI היא הדריברים והתמיכה במשחקים, או של משחקים בכרטיס, בזה תמיד אנווידה היתה יותר טובה. אגב אך הרדיאון באובר קלוקינג? (אני חושב שגם S.GABAY יהיה מעניין לדעת)

פורסם

יש לי גם את אותה התלבטות. השאלה היא כזאת. אם עכשיו אני משקיע 1170 בג'יפה 4400 , אז ההשקעה היא בערך לשנה.

זה המקסימום שאני חושב שהכרטיס הזה יכול לסחוב. אתם אומרים שלרדיאטור יש יתרון בכך שיש לו תמיכה בדיירקט איכס 9 , אבל ממה שהבנתי הדיירטק איקס 9 עוד לא יצא וגם כשהוא יצא משחקים שמשתמשים ביכולות של הדיירקט איכס 9 עוד לא יצאו ( אולי חוץ מדום3 ) וגם לא ייצא בשנה קרובה.

אז השאלה היא, האם באמת היכולות של הרדיאטור 9500 פרו באמת יראו ביצועים מרשימים יותר משל הג'יפה במשחקים בשנה הקרובה ?!

ואני לא מדבר על פערים זניחים בפריימים כמו שמראים המבחנים באתרים השונים .

פורסם

ה 9500 פרו חזק יותר כשמפעילים AA או AF או שניהם וזה לא קשור ל DX9.

זה לא ממש משנה כמה ה DX9 יגדיל את הפער ביניהם, הכי חשוב זה שה 9500 פרו חזק יותר ויעלה אנו מקווים אותו הדבר אז הוא משתלם יותר.

פורסם

עדיף לא לנחש ולחכות שיצא הכרטיס,ואז נדע את כוחו הטמון בו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים