עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר להתקנת ויסטה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם רציתי לדעת יש לי ווינדוס אקס פי שני הרדיסיקים שכל הרדיסק מחולק לשני כוננים ורציתי לדעת כל הכוננים שלי עובדים על FAT32 ושמעתי שווינדוס ויסטה עובד על NTFS רציתי לדעת האם בשביל להתקין את ווינדוס ויסטה אני צריך להפוך רק את הכונן שאני רוצה להתקין עליו את ויסטה לNTFS או שאני חייב להפוך את כל הכוננים לNTFS?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

בלי כל קשר אם אתה מתקין או לא מתקין את ויסטה...

תהפוך את כל הכוננים שלך ל- NTFS - זה עדיף!!!

פורסם
  • מחבר

השאלה עם אני חייב להפוך את כולם לNTFS חייבים לפרמט בשביל להפוך אבל אני רוצה שישאר לי גם ווינדוס אקס פי אז אני לא יכול לפרמט את כונן C זה בסדר אם רק את הכונן שאני מתקין עליו ויסטה אני יהפוך לNTFS או שחייבים את כולם? ועוד שאלה אן אני מתקין את ויסטה ונגיד לא היית מרוצה ואני רוצה למחוק אותו ולהשאיר את XP מה עושים?

פורסם

אתה לא חייב להפוך אף אחד מהם לNTFS.

אתה יכול גם להתקין בלי לפרמט ואז זה יהיה FAT וכמובן שאת הכוננים האחרים גם לא חובה.

אבל עדיף מבחינת מהירות(אלא אם כן יש לך כונן שקטן מ16 ג'יגה אז בו FAT32 יהיה יותר מהיר),מבחינת גודל קבצים(בFAT אפשר עד 4 ג'יגה לקובץ) ועוד הרבה סיבות.

אני ממליץ לך,תהפוך את כולם לNTFS ואז גם יהיה לך שיפור במהירות ובעוד הרבה דברים.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי היא ככה כונן C אצלי מותקנת עליו מערת XP והוא FAT 32 כמו כן גם כונן D שהוא הפיצול שלו ועליו יש רק שירים יש לי את כונן H שהוא עם 32 גיג'ה והוא גם עם FAT 32 ועליו אני רוצה להתקין ווינדוס ויסטה אני בכיף הייתי הופך את כולם לNTFS אבל בשביל להפוך את כולם אני צריך לפרמט הכוונה לפרמט גם את כונן C שעליו מותקנת XP אז מה אתם הכי מעייצים לי האם להפוך רק את הכונן שאני מתקין עליו ויטסה לNTFS או שלהשאיר את כולם FAT32?

עידכון קטן ראיתי באיזה אתר שווינדוס ויסטה תומך רק בNTFS כוננים שלא יהיו במערכת קבצים של NTFS הוא לא יראה אותם ואת התוכן שלהם האם זה נכון?

פורסם

יש פקודה ב-XP שהופכת לך את הכונן מ-FAT 32 ל-NTFS.

אתה עושה התחלה->הפעלה->CMD ואז אתה כותב:

convert X: /FS:NTFS

כאשר X מיצג את הכונן, וזהו.

פורסם
  • מחבר

אפשר לעשות את זה בלי לעשות פורמט האם זה לא פוגע בכלום? זה שומר את כל הדברים על ההרדיסק?

פורסם

עדיף לעשות עם PartitionMagic 8.0 ואז לא לדאוג לקבצים....

פורסם

אתה לא אמור לדאוג לקבצים בכל מקרה...

אין שום בעיה עם הפקודה דרך הדוס...

זה לא פוגע בשום דבר!

אין לך מה לדאוג!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים