פורסם 2007 בינואר 1718 שנים חנות למוצרי חשמל?אתה צריך חנות לרכיבים אלקטרונים, לא למוצרי אלקטרוניקה.בשביל לדים יש את אריהב, אני לא זוכר את הדומיין שלהם.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר טוב נראה לי שבינתיים אני אוותר על הלדים..אה ויש לי שאלה אליכם..הפאנל שקניתי של סאנבים?אחרי שצבעתי את הפלסטיקים שמכסים את המקומות שאין בהם CD, ראיתי שהבקר שקניתי ממש בולט אחורה...אני מדבר על אולי ס"מ הבדל מהפלסטיקים...מישהו יודע איך לסדר את זה?(אם אני דוחף אותו קדימה זה לא עוזר כי יש למסך שלו מן מכסה שקוף כזה שלא עובר שם)
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אם זה לא עובר אז לא עובר,אם אפשר אז תוריד את מכסה המשך ( אני לא כלכך יודע על מה אתה מדבר... )או שתנסה לסדר את זה ככה שהוא קצת יצא ויבלוט קדימה אם אתה מעדיף.יש גם את האפשרות לשייף וכאלה, אבל אל תיכנס לזה אפילו!!!
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר חבל על האחריות הא? טוב נראה אני כבר אנסה לארגן משהו.. קיצר אם תסלחו לי, אני צריך ללכת לקחת את התעודה שלי בבי"ס. :רק שלא יהיו נכשלים... :
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר חברה סידרתי קצת את הכבלים. צמה שלמה של הספק הסתרתי בין הכוננים כי אני לא משתמש בה כרגע. ואת הכבלים של המאווררים והכל גם כן הסתרתי ולא רואים אותם מהחלון, רק אם המארז פתוח. הנה קצת תמונות: המארז אחרי הצביעה: פנים המארז אחרי סידור הכבלים: עם החלון: יאללה תגובות!!!
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר חח תודה על התגובות!! הידקתי את כל החוטים עם אזיקונים והצמדתי אותם לתחתית המארז ככה שלא רואים אותם..אני מחכה שיגיע הכרטיס זיכרון לפלאפון ואז אני אוכל לצלם ואני יעלה עוד מלא תמונות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.