פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים שלום, לפני כחודש הלכתי לצו גיוס ראשון, לאחר שבוע שלחו לי מכתב כי היו לי כמה בעיות רפואיות ובעקבות זה זימנו אותי לבדיקות ואח"כ אמרו לי שרק אחרי שבועיים אפשר לדעת את הפרופיל, אז איך אני בודק, אם יש איזה שהו אתר שאפשר לבדוק אז תביאו לי קישור בבקשה....
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים באתר של צה"ל אפשר לבדוקלפי מה שזכור לי בצו הראשון שקיבלת כתוב איזה קוד שבעזרתו אתה יכול להיכנס ל"קיוסק המידע" שלךבאתר של אכ"א (אגף כוח אדם) ושם אמור להיות כתוב הפרופיל שלך ועוד כמה דברים שעלולים להיותיעילים בעתיד (למשל למלא שם את המנילה שלך)אם אין לך קוד כזה, או שהוא לא עובד או משהו, פשוט תתקשר ללשכת גיוס העירונית שלך ותשאל
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר באתר של צה"ל אפשר לבדוקלפי מה שזכור לי בצו הראשון שקיבלת כתוב איזה קוד שבעזרתו אתה יכול להיכנס ל"קיוסק המידע" שלךבאתר של אכ"א (אגף כוח אדם) ושם אמור להיות כתוב הפרופיל שלך ועוד כמה דברים שעלולים להיותיעילים בעתיד (למשל למלא שם את המנילה שלך)אם אין לך קוד כזה, או שהוא לא עובד או משהו, פשוט תתקשר ללשכת גיוס העירונית שלך ותשאללא תוכל לתת לי קישור....?! זה יותר קל בשבילי ;D
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים תכתוב בגוגל עולים על מדיםשם תחפש קיוסק מידעתכניס בשורה הראשונה את המספר תעודת זהותבשורה השניה תכניס את הקוד הזה שקיבלת..
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר תכתוב בגוגל עולים על מדיםשם תחפש קיוסק מידעתכניס בשורה הראשונה את המספר תעודת זהותבשורה השניה תכניס את הקוד הזה שקיבלת..פעלתי ע"פ מה שאמרת שרשמתי קוד אישי ותעודת זהות.... אח"כ אמרו לי שהדואר האלקטרוני שלי התעדכן ולא יותר, אני צריך לחכות כדי לקבל מידע אודות הפרופיל שלי?
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profileהייתי חייב..מה הקטע שלך? רציתי לדעת את הפרופיל שלי בצבא לא ב-HWzone? תמיד מנהלי הפורמים והמומחים פה צריכים לקשר הכל עם HWzone.....אז מה הקטע פה זה לצחוק ולא לענות על שאלה רצינית?! המשתמשים פה כבר יותר רציניים....
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים www.aka.idf.il/giyusתזין שם את הת"ז שלך את והקוד שקיבלת בדף של הצו התייצבות.
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים רק שתדעו שאם יש בעיה עם הפרופיל ומתעכבים להגיד לכם אז הוא בד"כ נמוך מ 82...מה שאומר שהוא לא קרבי מין הסתם אלא יותר תותחנים שריון נ"מ וכו...
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מה הקטע שלך? רציתי לדעת את הפרופיל שלי בצבא לא ב-HWzone? תמיד מנהלי הפורמים והמומחים פה צריכים לקשר הכל עם HWzone.....אז מה הקטע פה זה לצחוק ולא לענות על שאלה רצינית?! המשתמשים פה כבר יותר רציניים....אני לא רוצה לפתוח פה מיני ספאם בת'רד שלך, או להכנס לוויכוחים מיותרים וטיפשייםאבל זאת סה"כ כולה בדיחה, אל תתרגש, אל תבכה, וצא מהסרטמעניין מה תעשה בצה"ל כשכולם יתבדחו על הצבא..
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר אני לא רוצה לפתוח פה מיני ספאם בת'רד שלך, או להכנס לוויכוחים מיותרים וטיפשייםאבל זאת סה"כ כולה בדיחה, אל תתרגש, אל תבכה, וצא מהסרטמעניין מה תעשה בצה"ל כשכולם יתבדחו על הצבא..אני ממש עצבני כי אני רוצה לדעת את הפרופיל שלי ואני לא מצליח לראות....אתה מבין?!, אין לי שום בעיה נגדך סה"כ תפסת אותי מתי שהייתי כל כך מתוח ורציתי לדעת את הפרופיל שלי
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים רק שתדעו שאם יש בעיה עם הפרופיל ומתעכבים להגיד לכם אז הוא בד"כ נמוך מ 82...מה שאומר שהוא לא קרבי מין הסתם אלא יותר תותחנים שריון נ"מ וכו...שריון לא קרבי? אתה חיי בסרט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.