עבור לתוכן

האם הרמקולים "POLK AUDIO" נחשבים טובים?

Featured Replies

פורסם

דוד שלי הביא זוג ריצפתיים מארה"ב... ואין לו מה לעשות איתם.. הוא רוצה למכור לי אותם..

החברה נחשבת לטובה?

פורסם

החברה נחשבת חברה טובה יחסית. תשמע ותחליט אם מתאים לך.

Anatoli.

פורסם

יש לי זוג מדפיים שלהם... :xyxthumbs:

וכמו שאמרו לפניי בהחלט כדאי שתשמע ותחליט לפניי הקניה

פורסם

איזה דגם זה?

פורסם
  • מחבר

LSI 15

פורסם

החברה נחשבת חברה טובה בתחום עם נסיון מוניטין ושם טוב. הרבה מוצרי HIGH END, ככה שאין לך מה לדאוג.

אבל למה אתה שואל אותנו ולא מחפש בגוגל ביקורת או שתיים ? באמת שיש מלא. ומה שמוזר לי עוד יותר שמדובר ברמקולים שעולים מעל 1500 דולר בארה"ב, זה מעל 10000 ש"ח בארץ , אני בספק שהוא מוכר לך אותם ב800 שקל , אז כל עוד אתה לא חושב שהוא עובד עליך , נראה לך שהמחיר (יד שנייה) שלהם מצדיק רמקולים "לא טובים" ?

polk_lsi15.jpg

בכל מיקרה אם לא תירצה אותם אני אשמח לקבלם 8)

פורסם

איפה הוא רשם בכמה הוא מתכוון לקנות אותם?

פורסם

הגזמת עם המחיר. הם לא עולים 1500 דולר.

פורסם

אף פעם לא קניתי אותם אז יכול להיות שאני טועה, אבל מה שעשיתי היה מאוד פשוט , ניכנסתי ל 3 אתרי מכירות באינטרנט וראיתי את המחיר , בנוסף באחת הביקורות היה מחיר רישמי כשהם יצאו (שהוא גבוה יותר כמובן) והוא היה 900 דולר לרמקול אחד.

אז אלו הן המסקנות , לא יותר מיזה.

אם אתה רוצה לתקן אז אתה מוזמן להביא שלושה אתרי מכירות עם מחיר אחר (ככה זה עובד - סטטיסטיקה). החיפוש שעשיתי כמובן לא היה רחב , אז נישמח אם תתקן במיקרה של טעות , אבל עד אז , זה המחיר 8) .

פורסם

חחחח, לקחת את זה קשה אני רואה...

תשמע, הצצתי ב - audioreview וראיתי בכמה אנשים אומרים שקנו אותם. ז"א, בכמה באמת אפשר להשיג אותם בחו"ל, ולא כמה כותבים שהם עולים בכל מני מקומות, וראיתי שזה פחות מ - 1500 דולר.

בכל מקרה, הנה לך לינק לאתר של חנות בארץ שבה הם עולים 15 אלף שקל:

http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=LSI15&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=104

מה זה אומר? זה אומר שבארץ כרגיל מרגישים לחלוטין בנוח לעבוד על אנשים בעיניים ולמכור דברים במחיר שהוא פי 3 או פי 4 מאשר בחו"ל.

איך לפתור את בעיית התמחור בארץ? אם אתם שואלים אותי - רק ע"י אלימות קבוצתית מעוורת וחוצה גבולות.

פורסם

אני לא אהבתי את הצליל של הרמקולים האלו.

שמעתי את ה LSI 9 ואת ה 7, לא עשו לי את זה. צליל משעמם וחסר ייחודיות.

אני בספק אם ה 15 יתנו שיפור משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים