פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים הבנתי שניתן להפריד את הדבק בהקפאה יש למישהוא עוד רעיון?ועם לא אז פשוט למקפי :-\
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים חוץ מלמקפי אתה יכול לנסות להכניס סכין חד אוו יפני בן הליבה לגוף קירור ואז לחתוך את הדבק התרמי..אבל זה שיטה מסוכנת אני אישית לא הייתי עושה אותה הייתי מכניס את הכרטיס ישר למקפי
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים מחבר תודה אחי יש לי עוד שאלה פשוט להכניס למקפי, איך שהוא או באיזה שקית משהוא ???
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים בשקית כמובן, ועדיף גם עם החומר הזה שסופג לחות. (זה ששמים בקופסאות נעלים ובחבילות כאלו..)אגב, זה לא מקפי, זה מקפיא.
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים נו מה אף אחד לא יודע :'(יכול להיות שאתה מקפיץ תרד ??פעם אחרונה שאני מחליק את זה , להבא הנושא ינעל במקום.איך אני שונא להיות גננת
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים עם פלייר אבל הצלחתי בסוף :o :o :o איזה מטורף ! יש לך מזל שלא הוצאתה גם את הליבה ... :asthanos:
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים שלאה קטנה לאנשים בעלי ידע :חשבתי שאי אפשר להסיר דבק טרמיבגלל שזה ממש חזקקקקכאילו אני כבר שנים מחפש לזה תחליפים כדי לא להתקע עם צלעות קירור לא מתאימותעל כרטיסים ...אתם אומרים לי שהקטע עם המקפיא עובד טוב עם הכל ?גם חומרים טובים שיש בחנויות ?או סתם דברים שהגיעו מהמפעל ???
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים מחבר הקטע אם המקפיא באמת עובד לא הוא לא עובד בו נגיד שזה עוזר אבל עדיין יש צורך בהפעלת כוח (פלייר)
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים ש לי GEFORCE 2 TI אחד שתלשתי לו את הליבה... וגם ל-GEFORCE 2 MX 400 ועכשיו יש לי עוד GEFORCE 2 TI במחשב הישן ותלשתי לו את המאורר עם מברג ושרטתי קצת את הכרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.