עבור לתוכן

איך עושים Clone Mode בכרטיסי מסך של ATI?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אין לי שום נסיון עם כרטיסי מסך של ATI וזו לי הפעם הראשונה שאני נתקל ב-Catalyst - אז תהיו עדינים...

אני מעוניין לחבר מחשב עם כרטיס מסך X1600 לטלוויזה דרך יציאת S-Video ולעבוד במצב Clone.

עם NVIDIA החיים קלים בתחום הזה אבל עם ה-Catalyst אני פשוט לא מוצא את רגליי וידיי.

אין בעיה פיזית של חיבורים מכיוון שאני מצליח להפוך את ה-TV ל-Primary Display ואז רואה את המחשב על הטלוויזיה, אבל רק עליה...

למישהו יש עצות מה צריך לעשות על מנת לגרום לדבר הזה לעבוד?

תודה מראש.

פורסם

לי יש גם כרטיס מסך ATI ואני מצליח רק הפוך- רק CLONE.

פורסם
  • מחבר

Clone זה מה שאני רוצה - השאלה איך עושים את זה...

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה זה Clone? ???

פורסם

אם הבנתי את הבעיה שלך זה שאתה רואה את המחשב בטלויזיה אבל לא רואה את המחשב בLCD/CRT[המסך של המחשב]?

כי גם לי יהייתה את הבעיה אני זוכר שהתשובה נמצאת איפה שהוא בCC אבל לא זוכר איפה...[חחחח נתתי לך הרבה אינפורמציה.חח]

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה זה Clone? ???

מצב שבו התצוגה על המסך והתצוגה על הטלויזיה (במקרה הזה) הן זהות

ולשאלה שלך kknd

כנס ל-CCC

לך ל-display manager

detect displays

לחצן ימני על הסמל של הטלויזיה ולבחור ב-clone

פורסם
  • מחבר

זאת בדיוק הבעיה - אני לא מצליח להפוך את התצוגה הנוספת (הטלוויזיה במקרה שלי) לפעילה, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת.

אם אני אהפוך את הטלוויזיה ל-Primary Display אז אני אראה את המחשב על ה-TV, אבל לא תהיה לי תמונה על מסך המחשב.

אני צריך להגיע למצב שבו שני המסכים (גם מסך המחשב וגם מסך הטלוויזיה) מזוהים ופעילים ב-CCC, רק שאני לא מצליח לעשות את זה...

המתסכל הוא שב-NVIDIA החיים הרבה יותר קלים בתחום הזה :(

חשוב לציין שמותקנים אצלי הדרייברים העדכניים ביותר מבית ATI.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תחבר את הטלוויזיה

תעבור למצב BASIC בCatalyst

תעשה Select a different destop mode

ושם יש לך 3 בחירות האמצעית היא CLONE

אם לא מובן אני יעלה תמונות..

-בבקשה :):xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לעשות את זה - כשאני ניגש ל-Select a different destop mode הכפתור של ה-GO אפור והוא רושם לי למטה לחזור ל-Setup my display configuration במסך ה-Easy Setup.

אני הולך ל-Easy Setup אבל שם הוא שואל אותי רק איזה מסך אני רוצה כברירת מחדל, מחשב או TV...

עוד רעיונות?

פורסם

תעשה כפתור ימני על השולחן עבודה - מאפיינים - הגדרות - מתקדם - מסכים - שם צריכה להיות לך אפשרות כזאת

פורסם

בתמונה שפרסמת גרור את המסך ב-attched display... לריבוע הימני מתחת ל-main

פורסם

אני לא יכול לעשות את זה - כשאני ניגש ל-Select a different destop mode הכפתור של ה-GO אפור והוא רושם לי למטה לחזור ל-Setup my display configuration במסך ה-Easy Setup.

אני הולך ל-Easy Setup אבל שם הוא שואל אותי רק איזה מסך אני רוצה כברירת מחדל, מחשב או TV...

עוד רעיונות?

תחבר קודם את הטלוויזיה למחשב...ואז תדליק את הBASIC וכו...

פורסם
  • מחבר
תעשה כפתור ימני על השולחן עבודה - מאפיינים - הגדרות - מתקדם - מסכים - שם צריכה להיות לך אפשרות כזאת

כבר ניסיתי וזה לא נותן לי...

בתמונה שפרסמת גרור את המסך ב-attched display... לריבוע הימני מתחת ל-main

אי אפשר - הוא לא נותן. לא נותן לי לגרור אותו ולא נותן לי ללחוץ עליו עם עכבר ימני. הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לגרור את הציור של ה-TV אל הציור של מסך המחשב ולעשות Swap, ואז אני רואה את המחשב על ה-TV אבל לא על מסך המחשב.

תחבר קודם את הטלוויזיה למחשב...ואז תדליק את הBASIC וכו...

הטלוויזיה כבר מחוברת וזה עדיין לא עובד. כפי שכבר ציינתי - אני יכול לראות את המחשב על ה-TV, אבל לא בו זמנית על שני המסכים.

תודה לכל מי שמנסה לעזור - אשמח לקבל הצעות נוספות מכיוון שהעסק עדיין לא פועל.

פורסם

יש לך אפשרות לבצע FORCE TV DETECT ואז הוא יזהה את הטלויזיה במסך 2 תקליק עילו לחצן ימני תסמן CLONE ותגדיר אותו כPRIMERY

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, לא עובד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים