עבור לתוכן

מחשב נדלק לשניה ומתכבה ונדלק שוב

Featured Replies

פורסם

כול פעם שאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט המחשב נידלק לשניה ואחרי זה מיתכבה ל2 שניות ואחרי זה נדלק שוב.

יכול להיות בגלל OC ?

פורסם

יש לך לוח DS4 במקרה?

פורסם
  • מחבר

e6400

p5b delux

פורסם

כול פעם שאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט המחשב נידלק לשניה ואחרי זה מיתכבה ל2 שניות ואחרי זה נדלק שוב.

יכול להיות בגלל OC ?

אתה יציב בorthos\dual prime95?

אין throttle?

פורסם
  • מחבר

המחשב יציב , גם בOC הכי קטן כמו 333 זה עושה את זה

פורסם

כשהוא נכבה ועולה שוב הוא חוזר להגדרות סטוק?

פורסם
  • מחבר

כשהוא נכבה ועולה שוב הוא חוזר להגדרות סטוק?

לא.

איך אני מאפס את הביוס בלי להוציא את הסוללה ?

פורסם

המחשב יציב , גם בOC הכי קטן כמו 333 זה עושה את זה

המעבד שלך מתחיל מבאס של 266MHz , קפיצה ל333MHz היא לא קטנה בכלל(!).

קרא את מדריכי הOC באתר.

פורסם
  • מחבר

קרא את מדריכי הOC באתר.

היתי גם עם באס 450 זה לא הקטע.

תקשיב , שאני מדליק את המחשב כשהוא מכובה הוא נידלק לשניה ואז מתכבה ל2 שניות ואז שוב נדלק ועולה כרגיל,

עכשיו.. שאני עושה הפעלה מחדש אז הוא נכבה ונדלק שוב .. אני יעלה קטה וידיאו עוד מעט שתראו.

שוב.. איך אני מאפס / מחזיר להגדרות הראשניות בלי להוציא את הסוללה [כי צריך להוציא את הכרטיס מסך ואין לי ראש להתעסק עם זה על הבוקר]

פורסם

תקשיב , שאני מדליק את המחשב כשהוא מכובה הוא נידלק לשניה ואז מתכבה ל2 שניות ואז שוב נדלק ועולה כרגיל,

עכשיו.. שאני עושה הפעלה מחדש אז הוא נכבה ונדלק שוב .. אני יעלה קטה וידיאו עוד מעט שתראו.

שוב.. איך אני מאפס / מחזיר להגדרות הראשניות בלי להוציא את הסוללה [כי צריך להוציא את הכרטיס מסך ואין לי ראש להתעסק עם זה על הבוקר]

דרך הביוס.

קרא את מדריכי הOC באתר.

לא הבנתי,מה ז"א מ266 ל333?אם תוכל להסביר לי אני אשמח.

פורסם

בדיוק אותה הבעיה שהייתה לי עם DS4, בגלל זה גם שאלתי אותך בהתחלה :-\

עדכנתי את הביוס של הלוח דרך התוכנה שלהם (תחת וינדוס, עם אינטרנט) וזה דפק את כל הביוס וזה קרה לי כל הזמן (אם כי לא כל פעם, הייתי אומר לו לחזור לביוס הראשי ולאחר יומיים זה עבר לביוס המשני)

ניסיתי לעדכן בכל דרך אפשרית ומשום מה זה רשם שגיאות ושאי אפשר, לבסוף הצלחתי לעדכן דרך דוס (עד כמה שזכור לי, זה פשוט טכנאי בחנות ואני ישבנו על המחשב וניסינו לפענח מה הלך שם) ולאחר העדכון המחשב היה בסדר גמור :xyxthumbs:

אם עדכנת את הביוס מהאינטרנט, יש סיכוי שקרה לך מה שקרה לי, אם כי סיכוי קטן מאוד.

פורסם

ז"א שהלוח שלך היה יציב על באס 450MHz בעבר ועכשיו פתאום לא יציב? יכול להיות שביצעת שינויים בביוס שגרמו לאי יציבות אם כן.

חפש בחוברת שקיבלת עם הלוח אפשרות לאיפוס הביוס ע"י ג'מפר שמבצע פעולת Clear CMOS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים