עבור לתוכן

בעיית דרייברים בNVIDIA

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לתת לינק לבדיקה שמוכיחה שהן יותר טובות בביצועים?

כי מה שאתם אומרים פשוט לא נשמע לי הגיוני .. שחברה שרק רוצה שהביצועים של הכרטיסים שלה יהיו הכי טובים ומשקיעה מיליונים בפיתוח ושיווק בסוף תשחרר דרייברים חדשים שפחות טובים מהישנים..

בבקשה - למי שיש הסבר/לינק/הכוחה וכו'.. אשמח לשמוע ולקבל. בתור משתמש 93.71 עם 7900GT זה יעזור מאד !

:xyxthumbs:

פורסם

מצטרף לשאלה

בקטליסט של ATI יש לפעמים ירידה של 1 או 2 FPS במשחק מסוים אבל זה מפוצה אחרי זה בגרסה יותר חדשה

פורסם

מישהו יכול לתת לינק לבדיקה שמוכיחה שהן יותר טובות בביצועים?

כי מה שאתם אומרים פשוט לא נשמע לי הגיוני .. שחברה שרק רוצה שהביצועים של הכרטיסים שלה יהיו הכי טובים ומשקיעה מיליונים בפיתוח ושיווק בסוף תשחרר דרייברים חדשים שפחות טובים מהישנים..

בבקשה - למי שיש הסבר/לינק/הכוחה וכו'.. אשמח לשמוע ולקבל. בתור משתמש 93.71 עם 7900GT זה יעזור מאד !

:xyxthumbs:

תראה, אנשים לא סתם ממציאים דברים.

בדקתי רק שני משחקים לפני שחזרתי לדרייבר הקודם והם היו Oblivion ו-GTA:SA. עכשיו Oblivion גם ככה בקושי זז, אבל ב-SA זה פשוט הציק.

אני אנסה לבדוק שוב, אבל תתחשב בעובדה שזאת לא מערכת נקייה(התקנה טריה).

עריכה: נראה שטעיתי לגביי הדרייברים החדשים(או לפחות לגרסת 93.71).

16AF | SSTransAA | 1 Prerender limit | OC@470/1100 | image setting: high quality | game settings: max

v84.21

-----

FEAR(1024*768 2aa) - 74.7

GTA:SA(1280*960 4aa) - 67.8

Oblivion(1024*768 0aa) - 45.4

v93.71

-----

FEAR - 76.7

GTA:SA- 68.9

Oblivion - 46.3

לא שיפור ענק והשינוי באיכות התמונה היה זניח(צלליות כהות יותר ב-Oblivion למשל).

פורסם

את הבדיקות אתה עשית עכשיו ??

סחטיין על ההשקעה :xyxthumbs: ..

אז אתה בעצם מציג שם שיפור בביצועים ולא ירידה.. כמו שטענתי אני..

פורסם

גם אני טענתי שהדרייברים החדשים מורידים את הביצועים... אם הם היו נפטרים מלוח הבקרה המטופש, בכלל היו עושים לי את היום.

פורסם

לפעמים יש משחקים שפשוט פועלים לאט תחת צללים מסוימים או סתם בגלל בעיה בדרייביר זאתי למשל יכולה להיות סיבה מספר 1 לשדרג או להיפך אם השדרוג גרם את זה אז לרדת גרסא. אני זוכר שדרייביר 91.31 עשה לי משהו בלתי יאמן ובלתי נתפס, FEAR עלה לי מ80 FPS ב1024*768 הכל הכי גבוה 4XAA MS ו 16XAF ל200!!!!!!! והוא היה ממש ממש ממש ממש חלק יכולתי לשחק מממש על הגדרות מטורפות שהכרטיס לא היה מחזיק מקרה דומה קרה לעוד כמה בדום 3 עם הכרטיס 6600 שפתאום היה ניתן לשחק בהגדרות אקסטרימליות!!!!! אבל תכלס סדרת ה90 רצופה בבעיות ולא כל דרייבר חדש צריך לנסות.

פורסם

אם היה פה את הפרצוף של המסנג'ר - ההוא החשדן שמרים גבה כאילו שלא מאמין.. הייתי שם אותו.

קשה לי להאמין למה שאתה אומר..שמעתי על שיפורים של פריימים בודדים ..אבל קפיצה כל כך משמעותית זה פשוט דבר לא הגיוני.

אתה מדבר על לקפוץ מיכולת של GF6600 ליכולת של GF8800GTX עם בסה"כ להתקין גרסא ישנה של דרייברים..

לא צריך OC ולא כלום. פשוט תתקין את הגרסא הקודמת של הדרייבר ואתה מסודר..

לא יודע אחי, מתקשה להאמין..

לגבי :

אם הם היו נפטרים מלוח הבקרה המטופש, בכלל היו עושים לי את היום.

צודק.

שונא אותו !! אתה לא מבין בכלל עד כמה ובאיזה רמות !! - אבל מה? לפחות אפשר לבחור שם ב"לוח הבקרה הקלאסי" ולשלוח את החדש וקיבינימט!!

פורסם

סדרה 9 באמת הוריד ביצועים והיו אין ספור באגים, עד לדרייבר האחרון שבנתיים בסדר ולפי בדיקות בנצ' כאלה ואחרות הוא אפילו מראה שיפור.. מזערי ולא מורגש, אבל שיפור.

פורסם

זה לא ייאמן ולצערי אין לי דרך להוכיח לכם את זה אבל זה קרה אין לי סיבה לשקר, זה פשוט היה מוזר מאוד!!!! :yelclap: :yelclap:

עוד מעט יצאו הFORCEWARE X שזה יענו הסדה 100 שם כבר לאא נוכל להשתמש בלוח הבקרה הפשוט הישן והכי טוב אלא בחדש המסכן הזה, זה מראה שNVIDIA לא מקשיבה לצרכנים מעט מאוד אוהבים אותו הרוב לא מוצאים בו שימוש חסרים בו המון פונקציות שהיו בקודם.

פורסם

עוד מעט יצאו הFORCEWARE X שזה יענו הסדה 100 שם כבר לאא נוכל להשתמש בלוח הבקרה הפשוט הישן והכי טוב אלא בחדש המסכן הזה, זה מראה שNVIDIA לא מקשיבה לצרכנים מעט מאוד אוהבים אותו הרוב לא מוצאים בו שימוש חסרים בו המון פונקציות שהיו בקודם.

יש אלטרנטיבות כמו RivaTuner ו-nHancer. אני לא בטוח ש-nHancer יעבוד, אבל RivaTuner בהחלט יעודכן.

פורסם

כן זה נכון אבל בכל זאת היה נחמד אם היו עושים אותו עם יותר נגישות לפונקציות החסרות או מבטלים אותו או שמים אותו כהורדה משנית לא חובה. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים