פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים הבנתי שיש בעיה עם אחד הגירסאות של הדרייברים של NVIDIA 7.31או 3.71אני לא בטוח איזה מהם ....בכל מקרה איזה דרייבר כרגע הכי טוב להוריד ל6800GS של גיגהבייט?
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים תמיד עדיף את הדרייבר הכי עדכנילא נכוןהדרייברים האחרונים גרסה 90 או משהו יש בהם באג שכבר שרף לאנשים פה בפורום כרטיסים בדיוק כמו זה.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים "שרף"??מישהו פה דיווח על כך שנשרף לו כ. המסך לאחר התקנת הדרייבר למרות שסביר להניח שזאת לא הסיבה.הדבר העיקרי הוא שהדרייברים האחרונים של nVidia הורסים יותר מאשר לשפר. יש פגיעה חמורה מידי בביצועים לעומת השיפור באיכות התמונה, ואני אומר את זה מתוך ניסיון.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים לא יודע על מה אתה מדבר.. יש לי את גרסא 93.71 ואין לי שום ירידת ביצועים.. הדבר שיחיד שחרא בדרייבר הזה זה העברית הדפוקה שם .ואין מצב שהתקנת דרייברים הרסה כרטיס מסך. זה חייב להיות משהו אחר. אולי הוא התקין דרייברים לא נכונים ? כבר שמעתי על אנשים שהתקינו בטעות את הדרייברים של GF GO 7900 שמתאימים בכלל למחשבים ניידים כי חשבו - "וואלה, זה 7900 גם..מה זה כבר משנה GO או לא ?"
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים הגרסאות שנחשבות להכי בטוחות הן ה-8x.xx האחרונות(לפני יציאת ה-9x.xx). אני המלצתי לך על 84.21.אם תחליט להתקין גירסה אחרת בכל מקרה, תוכל להסיר אותה דרך 'Add or Remove Programs' כך.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים אני משתמש של NVIDIA המון זמן ופשוט לרוב היו להם דרייברים מצויינים עד שהגיע הסדרה 9X.XX שהינה הסדרה הגרועה ביותר שיש, כמו שנאמר כאן פגיעה חמורה בביצועים בחלק מהמקרים תוך כדי "שיפור" איכות תמונה. ה8X.XX הם הדרייברים הכי הכי הכי הכי טובים שיש לNVIDIA תתקין 84.56 או 84.37 שניהם פשוט מצויינים. אני משתמש ב 91.37 זה דרייבר שמביא אותם ביצוים כמו 84.56 לא הורס כלום ולא פוגע באיכות תמונה טפו טפו טפו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.