עבור לתוכן

בעיית דרייברים בNVIDIA

Featured Replies

פורסם

הבנתי שיש בעיה עם אחד הגירסאות של הדרייברים של NVIDIA

7.31

או

3.71

אני לא בטוח איזה מהם ....

בכל מקרה איזה דרייבר כרגע הכי טוב להוריד ל6800GS של גיגהבייט?

פורסם

תמיד עדיף את הדרייבר הכי עדכני

פורסם

אני ממליץ על 84.21.

פורסם

תמיד עדיף את הדרייבר הכי עדכני

לא נכון

הדרייברים האחרונים גרסה 90 או משהו יש בהם באג שכבר שרף לאנשים פה בפורום כרטיסים בדיוק כמו זה.

פורסם

"שרף"??

פורסם

"שרף"??

מישהו פה דיווח על כך שנשרף לו כ. המסך לאחר התקנת הדרייבר למרות שסביר להניח שזאת לא הסיבה.

הדבר העיקרי הוא שהדרייברים האחרונים של nVidia הורסים יותר מאשר לשפר. יש פגיעה חמורה מידי בביצועים לעומת השיפור באיכות התמונה, ואני אומר את זה מתוך ניסיון.

פורסם

הבנתי

לי יש CCC..

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר.. יש לי את גרסא 93.71 ואין לי שום ירידת ביצועים.. הדבר שיחיד שחרא בדרייבר הזה זה העברית הדפוקה שם .

ואין מצב שהתקנת דרייברים הרסה כרטיס מסך. זה חייב להיות משהו אחר. אולי הוא התקין דרייברים לא נכונים ? כבר שמעתי על אנשים שהתקינו בטעות את הדרייברים של GF GO 7900 שמתאימים בכלל למחשבים ניידים כי חשבו - "וואלה, זה 7900 גם..מה זה כבר משנה GO או לא ?"

פורסם

אולי התעסק עם הפונקציית OC שם..

פורסם
  • מחבר

אז כרגע איזה דרייבר אני צריך להוריד...ל 6800GS ??

פורסם

הגרסאות שנחשבות להכי בטוחות הן ה-8x.xx האחרונות(לפני יציאת ה-9x.xx). אני המלצתי לך על 84.21.

אם תחליט להתקין גירסה אחרת בכל מקרה, תוכל להסיר אותה דרך 'Add or Remove Programs' כך.

פורסם

למה אתה מתכוון שאתה אומר בטוחות??

פורסם

אינן פוגעות בביצועים ו/או דופקות את המערכת.

פורסם

זה אומר משהו על נוידיה

פורסם

אני משתמש של NVIDIA המון זמן ופשוט לרוב היו להם דרייברים מצויינים עד שהגיע הסדרה 9X.XX שהינה הסדרה הגרועה ביותר שיש, כמו שנאמר כאן פגיעה חמורה בביצועים בחלק מהמקרים תוך כדי "שיפור" איכות תמונה.

ה8X.XX הם הדרייברים הכי הכי הכי הכי טובים שיש לNVIDIA תתקין 84.56 או 84.37 שניהם פשוט מצויינים.

אני משתמש ב 91.37 זה דרייבר שמביא אותם ביצוים כמו 84.56 לא הורס כלום ולא פוגע באיכות תמונה טפו טפו טפו :bash::silly::hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים