עבור לתוכן

מה אני יכול לעשות עם המחשב/מפרט שלי +כמה שאלות בנוגע ל-O/C

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לעשות אוברקלוק למחשב שלי...

מפרט:

AMD Athlon XP 1900+

Gigabyte 7AVXP

nVIDIA GeForce 440 MX

256 RDRAM

Windows XP Professional

Linux Mandrake 8.2 (בקרוב FREEBSD)

אגב, החלפתי את המעבד המקורי של AMD בגלל שנשברה לו כנף באיזה מעבד די זיפט שבנוי לאינטל (אני חושב).

יש לי שני מאווררים במארז - אחד בספק, ואחד נוסף מתחת לספק. הטמפרטורה נכון לעכשיו היא:

CPU A TEMP - 57

SYSTEM - 40

אגב, מהם הסיכונים הכרוכים בהמהרה? האם זה יכול להיגמר בשריפה של המעבד שלי? האם יש תוכנות שמונעות התחממות יתר של המחשב/מעבד? ממה אני צריך להזהר?

האם כדי להחליף את קירור המחשב לקירור מים? אם כן, האם זה מסובך להתקין את זה (אני לא ממש מפחד לגשת למחשב.. יש לי ידע בחומרה), מה צריך לעשות (פחות או יותר) [התקנה עצמית]... - וכמה זה יעלה?

פורסם

אגב, החלפתי את המעבד המקורי של AMD בגלל שנשברה לו כנף באיזה מעבד די זיפט שבנוי לאינטל (אני חושב).

יש לי שני מאווררים במארז - אחד בספק, ואחד נוסף מתחת לספק. הטמפרטורה נכון לעכשיו היא:

CPU A TEMP - 57

SYSTEM - 40

רק המשפט הזה מבטל את מה שאתה אומר על הידע שלך בחומרה .

תקרא את המדריכים באתר ואז תשאל שאלות ממוקדות !

פורסם
  • מחבר

סליחה, התכוונתי שהחלפתי את המאוורר... typo..

בנוגע לשאר: יש לי ידע בחומרה, אבל אף פעם לא התעסקתי עם O/C/MODDING.

פורסם

256 RDRAM

זה ddr ה rdr ניתמך רק ע"י הלוחות של אינטל

פורסם

תקרא את המדריכים באתר ואז תשאל שאלות ממוקדות !

פורסם

קירור מים.. זה לא עסק זול...

להערכתי מערכת יחסית פשוטה תגיע בכיף ל1000 שקל לא?

פורסם

שלום,

ברצוני לעשות אוברקלוק למחשב שלי...

מפרט:

AMD Athlon XP 1900+

Gigabyte 7AVXP

nVIDIA GeForce 440 MX

256 RDRAM

Windows XP Professional

Linux Mandrake 8.2 (בקרוב FREEBSD)

CPU A TEMP - 57

SYSTEM - 40

אגב, מהם הסיכונים הכרוכים בהמהרה? האם זה יכול להיגמר בשריפה של המעבד שלי? האם יש תוכנות שמונעות התחממות יתר של המחשב/מעבד? ממה אני צריך להזהר?

האם כדי להחליף את קירור המחשב לקירור מים? אם כן, האם זה מסובך להתקין את זה (אני לא ממש מפחד לגשת למחשב.. יש לי ידע בחומרה), מה צריך לעשות (פחות או יותר) [התקנה עצמית]... - וכמה זה יעלה?

איך AMD עם RDRAM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים