פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים שלום אנשים...יש לי את המארז Compucase CI-6A21 והמאווררים הסטנדרטיים שהגיעו איתו די רועשים...אני רוצה להחליף את ה-2 מאווררים האלה למשהו שקט וטוב (חשוב מאוד השקט).הקונפיגורציה העדיפה היא מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ומאוורר שמוציא מאחורה? או שיש משהו אחר?בקיצור, אני ישמח להמלצות למאוורים טובים ושקטים (ורצוי לא להיסחף בקטע של המחיר).תודה אנשים!!!
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים כן, עדיפות לאחד קדימה שמכניס ואחד אחורי שמוציאכמו שtaotao161 כבר אמר לך על AC - שקטים ובמחיר מצויןרק תברר איזה גודל מאווררים המארז שלך יכול לקבלבקומפיוקייס שלי זה 8 או 9 אינץ'
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר המאווררים הנוכחיים שיש לי הם 12 ס"מאפשר המלצה לדגם מדויק?לפי מה שהבנתי יש מאווררים שטובים בדחיפת אוויר אבל לא טובים במשיכה? זה נכון?
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים המאווררים הנוכחיים שיש לי הם 12 ס"מאפשר המלצה לדגם מדויק?לפי מה שהבנתי יש מאווררים שטובים בדחיפת אוויר אבל לא טובים במשיכה? זה נכון?לא ממש הגיוני מה ששאלת..ולגבי דגם..http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר גם לי זה לא נשמע ממש הגיוני... אבל אמרו לי שככה אז החלטתי לבדוק בכל זאתמה ההבדל בין הדגם שהצעת לי לבין ה-ARCTIC COOLING Arctic Fan 12??ומה לגבי הסיילנט וויל של Tt?וכמו שציינתי... ממש חשוב לי השקט (וכמובן שיעשה את העבודה כמו שצריך).
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים לפי דעתי AC יותר טובים מ-TTיש מאווררים שלא ניתן להתקין אותם בתור מכניסי אוויר כי יש להם חיבור שמיועד רק לגב של המארזבגלל זה תבדוק טוב לפני שאתה בוחר מאוורר לאן הוא מיועדכל המאווררים של AC שקטים אבל אם השקט יותר חשוב לך מדחיפת אוויר אז תבדוק מבין כל ה-12 שלהם מי הכי שקט
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים יש מאווררים שלא ניתן להתקין אותם בתור מכניסי אוויר כי יש להם חיבור שמיועד רק לגב של המארזיותר נכון להגיד שהם פשוט עבים מהסטנדרט ולכן אי אפשר להתקין אותם הפוך..
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר זה לא ששקט יותר חשוב לי מקירור... אני פשוט רוצה את הפשרה בין 2 הדבריםמאוורר שגם יהיה שקט וגם יאוורר בצורה טובה.ובגלל שאני לא ממש מבין במאווררים אפשר לקבל המלצה למאוורר שיתאים להכנסת אוויר מקדימהומאוורר שיוציא אוויר מאחורה? (דגמים ספציפיים)
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים המאווררים של AC הם הפשרה הכי טובה....ולינק לדגם כבר קיבלת..אין יותר מדי מה להסתבך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.