עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

אח שלי חוזר לארץ מNY

חשבתי לקנות שם כמה חלקים

חשבתי ללכת על אחד המעבדים הבאים

6600\6700

החשב אני צריך עזרה בבחירה לוח אם

איזה לוח כדי לקנות ואיזה חברה ואיזה צ'יפסט וגם חשוב שהלוח יתמוך במעבדים הבאים

גם אם יש לוח שתומך בSLI

וגם איזה זכרונות כדי לקנות

פורסם

אני אזהר מלקנות חלקים מחוץ לארץ, בגלל שאם תהיה בעיה עם חלק, מה תעשה?

בכל מקרה לשאלה...

בחירה טובה עם סוג המעבד

איזה חברה? עם איזה חברה שנוח לך, או: חברה עם שם טוב, או: תלוי איזה ציפסט אתה רוצה

קודם כל אתה רוצה לוח אם שתומך במעבד שלך, אז אין המון המון אפשרויות (טוב).

איזה ציפסט לבחור? דיי פשוט: אם אתה רוצה שהמחשב שלך יעבוד עם כרטיס מסך אחד בלבד, אז הציפסט שהכי טוב בשבילך יהיה P965 של INTEL. הציפסט הזה הוא הכי חדש והכי טוב/מהיר לפתרון עם כרטיס מסך בודד. תזכור שלא תוכל לשדרג ל 2 כרטיסי משך בגלל הציפסט/לוח אם. יש כמה אפשרויות של לוחות אם עם הציפסט הזה... ארשום אותם אם תרצה.

עריכה: בדקתי וראיתי שבלוחות עםציפסט זה (לפחות בלוח אם 'P5B DELUXE', יש 2 חריצי PCI-E, ולא אחד כמו שחשבתי, אז כנראה שאם הלוח הזה יש לך אפשרות לשדרג ל CrossFire

אם אתה רוצה שהמחשב שלך יעבוד עם (או אפשרות לשדרג...) עם שני כרטיסי מסך ב SLi, אז האפשרות הכי טובה שלך זה ציפסט של nVIDIA שנקרא 680i, הוא הכי חדש שלהם והכי טוב... תמיכה לעד 3 כרטיסי מסך ופשוט נותן לך את האפשרות לשדרג בעתיד אם אתה מעוניין. שוב כרגע יש כמה אפשרויות, ובעתיד הקרוב יהיו עוד אפשרויות (כרגע יש כמה בודדים אך עוד מעט יצאו עוד), אך אם אתה מעוניין בציפסט זה, לדעתי הלוח אם שקיים בשוק וגם הכי טוב (כרגע) הוא: 'evga 680i' - והלוח הזה טוב, אין סיבה לחכות לאחר (עד כמה שאני יודע) - וגם במחיר סביר.

אם אתה רוצה שהמחשב שלך יעבוד עם שני כרטיסי מסך ב CrossFire, תרצה ללכת עם ציפסט של INTEL, 975X. לוח אח אחד עם ציפסט זה הוא 'P5W DH Deluxe'. יש עוד אפשרויות עם ציפסט זה מחברות אחרות. אתה צריך לדעת שבלוח זה קיימים 'רק' 2 חריצי PCI-E לכרטיסי מסך ב CrossFire. ל ATi כנראה לא יהיה פתרון של 3 כרטיסי מסך (או אולי יהיה בעתיד בלוחות אם חדשים יותר). אם אתה מעוניין בכרטיס מסך בודד, לך עם אפשרות הציפסט הראשונה, אם אתה מעוניין באפשרות לשדרוג, לך על אחת מהאפשרויות האחרות... אישית אם הייתי רוצה אפשרות לשדרוג הייתה הולך על הציפסט של nVIDIA - 680i, ולא 975X של INTEL, משום שכרגע ATi AMD נמצאת מאחורה, ו nVIDIA מובילה, ולדעתי זה ימשיך כך, בהצלחה.

עריכה: בקיצור... ציפסט 965 אם אתה רוצה כרטיס מסך אחד - הציפסט הזה הכי מתאים לזה. אך יש לך אפשרות לשדרג לעוד כרטיס מסך של ATi. לוחות עם ציפסט זה יותר זולים בדרך כלל מהציפסט הבא:

וציפסט 975 אם אתה מתכנן עכשיו ל CrossFire, לוחות עם ציפסט זה הכי מתאימים לפתרון זה. אך אני בספק אם תראה הבדל משמעותי בין שניהם בין אם תשתמש בכרטיס אחד או שניים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים