עבור לתוכן

לוח אם כולל AGP ו PCI-E

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לוח אם שיתאים לAGP ול-PCI-E באותו לוח מפני שיש לי כרטיס מסך חזק שאני לא רוצה עדיין לותר עליו {X800-XT-PE}

אני מצאתי רק לוח אחד שמתאים לדרישות שלי {AGP לכרטיס הישן ושאני יחליט להשתדרג אז גם PCI-E } ...

זה הלוח שמצאתי :

http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

מה אתם אומרים עליו ? - ולמה לא מצויין כמה מהירות של ה PCI-E ? {בדרך כלל כתוב X16.... }

אם יש לכם עוד לוחות או כל דבר מעניין להגיב אז חופשי .....

פורסם

זה הלוח היחיד שידוע לי עליו שתומך בשני אלו

פורסם

בזמנו קראתי שPCIEה בלוח הוא מן PCIE מזוייף. אני לא כל כך זוכר מה הסבירו על העניין, אני רק זוכר שבבדיקות שעשו הגיעו למסקנה שאין הבדל ממשי בביצועים בין PCIE רגיל לזה שבלוח הזה, ולכן הוא בסדר.

כמו כן, קח בחשבון שהלוח הזה לא מאפשר כמעט העלאת מתחים. אם אתה מעוניין באוברקלוק נורמלי עם הלוח הזה תצטרך לבצע VMODs, או לפחות VMID למעבד(חיבור פינים עם עפרון\דיו מוליך)

פורסם

יש לוח חדש יותר שכבר יצא בסין ויפן, כרגע אני לא רואה אותו בארץ, הוא נקרא

4Dual-Vsta

והוא תומך במעבדי מרובעי הליבה ואמור לעלות[יתכן] בסביבות ה400-450 שקל[כנראה]

הוא לא ממש שונה מה Dual - Vsta הרגיל

חוץ מהתמיכה בבמרובעי הליבה

למידע נוסף:

http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/4coredual-vsta/g1.htm

הפורום הרשמי של אסרוק.

פורסם

בזמנו קראתי שPCIEה בלוח הוא מן PCIE מזוייף. אני לא כל כך זוכר מה הסבירו על העניין, אני רק זוכר שבבדיקות שעשו הגיעו למסקנה שאין הבדל ממשי בביצועים בין PCIE רגיל לזה שבלוח הזה, ולכן הוא בסדר.

כמו כן, קח בחשבון שהלוח הזה לא מאפשר כמעט העלאת מתחים. אם אתה מעוניין באוברקלוק נורמלי עם הלוח הזה תצטרך לבצע VMODs, או לפחות VMID למעבד(חיבור פינים עם עפרון\דיו מוליך)

פיזית הוא PCI-Express x16

לוגית הוא PCi-Express x4

פורסם

למיטב ידיעתי רוב הכרטיסים לא מנצלים יותר מ4x כיום. כנראה זאת הסיבה שבבנצ'ים לא היו הבדלים ממשיים.

פורסם

פיזית הוא PCI-Express x16

לוגית הוא PCi-Express x4

שזה אומר....?

מסורס?

פורסם
  • מחבר

גם לי נראה שה- PCI-E שלו מוגבל בגלל שבכל הדגמים שלהם הם צינו את מהירות הסלוט ורק בדגם הספתציפי הזה הם לא צינו זאת !

פורסם

זה אומר שנפח ההעברה הוא רבע מבד"כ(בד"כ זה 16x). אבל מבחינה פיזית אפשר להכניס לשם כרטיסי 16x(זה הסטנדרט לכרטיסים גרפיים).

אין היום אף כרטיס שזקוק ליותר מ8x. למיטב ידיעתי גם כל הכרטיסים לא זקוקים ליותר מ4x. ייתכן שבגרסת ה8xxx המצב ישתנה, ולכן יכול להיות שבעתיד הלא רחוק בכלל ה4x שמציע הסלוט הזה לא יספיק.

פורסם
  • מחבר

אבל הלוח הזה הוא סגור עם X16? שלא יהיה X1 או משהו כזה !

פורסם
  • מחבר

יש שינוי כלשהו בביצועים ? האם אפשרי להסיג את זה בארץ ?

פורסם

יש שינוי כלשהו בביצועים ? האם אפשרי להסיג את זה בארץ ?

לא חושב שיש איבוד בביצועים (אבל אני לא בטוח), לא יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ, תחפש :P

פורסם

אני חושב שקראתי פעם באיזהשהוא אתר ש AGP 8X וPCI-E 4X הם בעלי אותה קיבולת של העברת נתונים

זה נכון?

אם זה נכון אז כרגע לא יהיה איבוד ביצועים

אבל ברגע שיצאו כרטיסים שעושים שימושים ביותר מ4X אז יהיה איבוד

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא רלונטי מבחינתי מפני שלי עדין יש את הX800XT-PE כך שזה לא משנה מהירות הPCI-E שהכרטיסים החדשים יכולים לנצל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים