פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים הכל תלוי לאיזה עומס עבודה אתה רוצה,במחיר הזה יש כמה אפשרויות,ב 700 הייתי הולך על ה 1020 של HP שמגיעה עם טונר מלא ל 2000 דף.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר לא עומס גדול.. רק שיהיה מדפסת לייזר צבעונית וידפיס באיכות טובה מאוד..המדפסת שהבאת רק בשחור לבן..
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים לא אמרת צבעונית,רשמת לייזר לבד,מדפסות לייזר צבע מתחילות ב 1300 ש"ח,לתקציב שלך יש אפשרות אחת ה 6110 החדשה של זירוקס.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר זה מבזבז הרבה צבע? כאילו כשהוא מדפיס דף עם תמונה על כולו.. במדפסת רגילה זה הרבה צבע.. גם במדפסת לייזר זה ככה?
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים אתה מבזבז אותו הדבר רק שבלייזר זה יותר חסכוני,לתמונות בלייזר אתה צריך דף מיוחד כי דף פוטו רגיל ישרף בלייזר.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר אז מזאת אומרת יותר חסכוני.. אמרת שבשני המקרים זה לוקח אותו הצבע..אז מה היתרון של מדפסות לייזר בכלל? חשבתי שהם לא משתמשות בצבע..
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים זה אומר שהטונר מדפיס כמות יותר גדולה של דפים מאשר מדפסת הזרקת דיו כך שהעלויות יורדות משמעותית.כמובן שיש גם בלייזר הבדלים בעלויות.
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים מחבר סתכלו השימוש שלי במדפסת יהיה להדפיס כמו בקלטות DVD שבאות בקופסאות ויש מעליהם עטיפה כזאת עם התמונה של הסרט.. אז להדפיס כאלה דברים למלא סרטים וסדרות.. כאילו לא בשביל חנויות.. בשביל עצמי אחרי שאני מוריד סרט לעשות לו את זה..ואני רוצה שזה יהיה באיכות ממש טובה..אז מה הכי כדאי לי לקנות? לייזק צבעוני או מדפסת רגילה צבעונית?
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים אם זה תמונות פוטו אז הזרקת דיו,בלייזר תוכל להדפיס תמונה על דף רגיל או על דף פוטו מיוחד ללייזר,הכל עניין של כמויות,אם מישהו מדפיס מאה דפים של שחור או צבע בשבוע יקח לייזר.
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים מחבר מדפיס נגיד 4 5 דפים (אבל תמונות בדף לא סתם דברים מ WORD)בשבוע גם זה לא.. אז איזה מדפסת לקחת..?
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים מחבר אוקיי ואני רוצה שהאיכות תהייה טובה.. ושהקופסאת דיו לא תהייה קטנה וכל איז החודש אני אצטרך להחליף..כאיל ועדיף כמה שיותר שתהייה גדולה.. ושתדפיס באיכות מאוד גבוה..
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים שמע אני חושב שאפשר אפילו למצוא לייזר צבע פשוטה במחירים האלהאם שחור לבן הייתי מציע לך מכונה של ברדר - בהנחה שתוכל למתוח את התקציב ל 1500 תקבל מולטיפקס מלא - אני קניתי מכשיר מצויין איכותי וחסכוני מאודאו לחילופין מכונה משולבת של HP הזרקת דיו עם יכולות אלחוט מלאות לטובת שרת הדפסה או שליחה של תמונות ממצלמות אלחוטיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.