עבור לתוכן

בעייה חמורה עם 6800le ציון של 05 רק 1k.

Featured Replies

פורסם

יום אחד היה לי ריח מסריח מהמחשב וקלטתי שהמאוורר של הכרטיס מסך היה מנותק וישר חיברתי אותו לאחר שראיתי שהטמפ של הכרטיס 110 מעלות ויום לפני זאת שיניתי את המתח בביוס של הכרטיס מסך מה שיותר מוזר בrivatuner הוא מראה לי שהכרטיס עובד על פס pci לפי הביוס הוא פועל על agp 8.

עכשיו השאלה שלי למה הציון כל כך נמוך פעם הייתי מקבל כ3500 בלי oc עם oc כ4200 עכשיו עם oc רק 1000. :kopfpatsch:

פורסם

יום אחד היה לי ריח מסריח מהמחשב וקלטתי שהמאוורר של הכרטיס מסך היה מנותק (:kopfpatsch:) וישר חיברתי אותו לאחר שראיתי שהטמפ של הכרטיס 110 מעלות (:o) ויום לפני זאת שיניתי את המתח בביוס של הכרטיס מסך מה שיותר מוזר בrivatuner הוא מראה לי שהכרטיס עובד על פס pci לפי הביוס הוא פועל על agp 8.

עכשיו השאלה שלי למה הציון כל כך נמוך פעם הייתי מקבל כ3500 בלי oc עם oc כ4200 עכשיו עם oc רק 1000. :kopfpatsch:

פורסם

אהבתי והתגלגלתי מצחוק

פורסם
  • מחבר

מה שיותר מוזר שמשחקים כמו oblivion החלו לעבוד ממש גרוע אבל משחקים כמו call of juarez וTS2 עובדים כרגיל חלק על גרפיקה טובה.

פורסם

תחליף את הכרטיס

פורסם
  • מחבר

בעזרת האחריות או מה?

כי אין לי כרגע תקציב להחליף לכרטיס טוב.

פורסם

בעזרת האחריות או מה?

כי אין לי כרגע תקציב להחליף לכרטיס טוב.

תנסה, לא בטוח שתצליח אחרי כל מה שעבר עליו.

פורסם

בעזרת האחריות

פורסם
  • מחבר

אבל הכרטיס אינו פגום במלואו רק ב3dmark התוצאה גרועה ובעוד כמה משחקים.

לא נראה לי שהם אפילו ישלחו ליבואן את הכרטיס כיוון שהם יבדקו אותו ויראו שהוא פועל בווינדוס וסוף סיפור הם מחזירים לי אותו פלוס לוקחים ממני תשלום על בדיקה.

פורסם

הכרטיס מציג ארטיפקטים וגם חום גבוה מאוד וכול עוד יש אחריות הם צריכים to shut t'f*ck up ולבדוק את הכרטיס

פורסם
  • מחבר

הכרטיס אינו מציג שום ארטיפקטים ואינו מפיק המון חום במאמץ(44 מקס') עם oc יחסית כבד.

הוא אינו מציג כרגע ביצועים כמו בעבר אלא להיפך הביצועים בחלק מהאפליקציות על הפנים.

אז לא נראה לי שהם יעשו משהו.

פורסם

בתחילת הדיון רשמת 110 מעלות

פורסם

הוא אמר בגלל שהמאורר לא היה מחובר אבל זה הגיוני שמ110 מעלות זה ירד ל44 רק בגלל מאוורר?

פורסם
  • מחבר

כיוון שהמאוורר היה חסום ע'י כבל sata. :kopfpatsch:

פורסם

כיוון שהמאוורר היה חסום ע'י כבל sata

Ouch!!!

בכולמקרה אפילו כאשר הFAN עובד הוא מציג ביצועים נמוכים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים