עבור לתוכן

ראש עיריית רמלה: "שהערבים ילכו לה*דיין "

Featured Replies

פורסם

צודק ב100% הראש עיר הזה.

ולזה שדיבר על הולנד. שכחת פרט אחד קטן (תכונה אופיינית לשמאלנים) היהודים לא רוצים את הולנד היהודים לא מתפוצצים בהולנד כדי לעשות שם טרור הבנת את ההבדל הערבים כן, מי הם בכלל שבגלל שהם ערבים וגם גרים באיזה רחוב אז ישנו את השם לרחוב ערבי, זה מה שחסר לנו במדינה שלנו בארץ ישראל רחובות עם שמות ערביים, כאילו מה לא הספיק לנו שיש ערבים במדינה צריך גם שמות ערביים, ותאמינו לי שהערבים ישראלים בלוד ורמלה הם חראות של אנשים אני מסתובב שם הרבה ויוצא לי לראות הרבה אנשים שרובם זבל. ותאמינו לי שהערבים שם נתנו לי הרבה הזדמניות ליצור איזו מריבה קטנה שהייתה נגמרת בשבירות ידיים ורגליים שלהם. רק שאני מעדיף באמת לחיות בשקט ולחזור בשקט לבית\בסיס.

מה יהיה אם יהודים ילכו לגור בעזה, כמובן שיעשו עליהם לינצ' ברגע שייכנסו אבל נגיד שלא היו עושים והם היו מבקשים לשנות את השם של הרחוב ל "דן חלוץ" תאמינו לי שהראש עיר שם היה מתבטא במילים הרבה יותר חריפות מהרמלאי שלנו. טוב שיש אנשים כמוהו שאוהבים באמת את המדינה ולא מוכנים לוותר אפילו על שם ברחוב שאולי בישביל חלק מפה זה קצת אבל בישביל המדינה ובשביל גאוות המדינה זה הרבה. יש דברים שפשוט בהם אסור להתפשר ואם אני הייתי במקומו לא רק שלא הייתי משנה את השם לאיזה מנהיג ערבי אלה הייתי משנה אותו למנהיג יהודי בהחלט משהו בסגנון דן חלוץ. כלום כלום כלום לא מגיע להם זה שהם החליטו להתיישב ברחוב הזה לא אומר שיש להם בעלות על שמו.

ובאמת שאם יש מישהו יותר גרוע מהערבים זה השמאלנים ואני לא מדבר על בעלי הדעות אלה יותר על בעלי המעשים. יש משפט שאומר כל כלב בא יומו-אז יומם יגיע לפני הכלבים!

• תגובות 46
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

פשוט אנשים פתטיים. אפילו ערבים לא מסוגלים לדברים כאלה.

פורסם

מפגרים לא פחות מראש העיר.

פורסם

פשוט אנשים פתטיים. אפילו ערבים לא מסוגלים לדברים כאלה.

אם חלק מהערבים מסוגלים לפוצץ רחובות, אז נראה לך שיש להם בעיה לשנות להם את השם?

פורסם

ובתגובה להתבטאויות ה"גזעניות" של ראש העיר, לכאורה, השמאלנים טרחו לתת אותה במענה -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3334959,00.html

אלה הטיפוסים שמחלישים אותנו מול הערבים, פשוט טמטום.

כמו שנאמר שם בתגובות: "שמאלנות היא מחלה גנטית".

אחרת קשה להסביר התנהגות מטומטמת שכזאת.

פורסם

אני לא יודע מתי איפשהו בעולם יש תקדים לשינוי שם של רחוב בגלל שינוי אוכלוסיה.

יש מקרים של שינוי שמות לרחובות, אבל זה לא בגלל שינוי אוכולוסיה אלא מצורך הנצחת אדם זה או אחר.

בירושלים אני מניח שביקרת, נכון? כי אם כן אז היית שם לב לרחובות במאה שערים לדוגמא שחלק גדול מהם, אם לא רובם, קרויים על שם אישים חרדים. אם לחרדים מותר אז למה שלערבים יהיה אסור?

פורסם

כי זו מדינה יהודית ! .

זה מתחיל עם שמות רחובות אחרי זה עם המנון ודגל... שיקימו מדינה משלהם במקום לעשות רק נזק והרג

פורסם

יש לך משהו אחר חוץ מסיסמאות נבובות על נזק והרג?

פורסם

עזוב אין לי כוח להתווכח איתך... סתם ביזבוז זמן

ד"א המנון ודגל הם כבר רוצים (היה בחדשות לפני יומיים)

פורסם

עזוב אין לי כוח להתווכח איתך... סתם ביזבוז זמן

ד"א המנון ודגל הם כבר רוצים (היה בחדשות לפני יומיים)

רציני?

תן פרטים

אני בשוק

פורסם

שמעתי את זה בתוכנית רדיו... היה חבר כנסת ערבי שהעלה את הבקשה הזו בתענה שההמנון והדגל לא מתאימים לערבים וחבר כנסת יהודי שאמר לו אין מצב ושאין על מה לדבר בכלל

ושתבין אין לזה תקדים בשום מקום אחר בעולם ! אבל אם הם בכל מקרה תומכים בארגוני טרור וצועדים עם דגלים של החיזבאללה אז מה זה כבר עוד דגל

פורסם

בירושלים אני מניח שביקרת, נכון? כי אם כן אז היית שם לב לרחובות במאה שערים לדוגמא שחלק גדול מהם, אם לא רובם, קרויים על שם אישים חרדים. אם לחרדים מותר אז למה שלערבים יהיה אסור?

השכונה הזאת היתה חרדית עוד לפני קום המדינה, זה לא שהאופי שלה השתנה... מה הנקודה שלך?

פורסם

רציני?

תן פרטים

אני בשוק

ממה אתה כלכך בשוק? זאת לא פעם ראשונה שהם טוענים שההמנון לא מדבר אליהם והם רוצים לשנות אותו...

אני דווקא הייתי הרבה יותר מודאג מהעובדה ששרת החינוך שלנו רוצה לעשות לילדים שטיפת מוח וללמד אותם מגיל ילדות שקווי 67 הם גבולות מדינת ישראל..

פורסם

כמו שנאמר שם בתגובות: "שמאלנות היא מחלה גנטית".

שמאלנות היא לא מחלה גנטית. אני הייתי בשמאל הקיצוני פעם (מרץ) והתפכחתי בשלבים. הגנים שלא לא השתנו ;)

שמאלנית היא אמנם ברוב המקרים איפשהו באמצע בין טיפשות לחוסר אחיזה במציאות (כל אדם לגופו, במקרה שלי רפיסה כללית באחיזה במציאות, הידועה בשם "תמימות קיצונית").

ואגב, אני חושב שהדרישה שלהם מגוחכת. אם שכונה תהפוך לאירית בארה"ב (כלומר, יעברו להתגורר שם הרבה אירים) ישנו את השמות של הרחובות לאישים אירים? מה הקשר בכלל, מאיפה הם המציאו את זה?

פשוט אין להם סבלנות לחכות עד שהם יעיפו אותנו מכאן... ::)

^^^^^ מילפורד, אין לי שום בעיה עם זה, אם לא הייתי חושב שהשלב הבא יהיה ללמד רק על גבולות 48 ואז רק על תפוצות היהודים בגולה.. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים