עבור לתוכן

ראש עיריית רמלה: "שהערבים ילכו לה*דיין "

Featured Replies

פורסם

טוב שלא Juden Raus

• תגובות 46
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכלס הוא צודק, אם השם של הרחוב היה שם מסוים, למה לעזאזל להחליף אותו, אם תושבים מדת אחרת בחרו להתיישב שם? הוא חייב להם משהו? זה השם של הרחוב, שייחיו עם זה!

הוא צודק

אין סיבה לדעתי להחליף את שם הרחוב

אבל יש דרכים להתבטא. במיוחד כשאתה נבחר ציבור (מצד שני, נבחרי הציבור בארץ יותר נוראים מכלל הציבור בצורה מוזרה למדי... מדינה מפגרת)

פורסם

"שהערבים ילכו לה*דיין"

ממש מה שחסר לנו, עוד ערבים. ::)

פורסם

אבל יש דרכים להתבטא. במיוחד כשאתה נבחר ציבור.

להיפך. סוף סוף נבחר ציבור שאומר את מה שהוא חושב.

יותר מזה. סוף סוף נבחר ציבור שאומר את מה שכולנו מפחדים להגיד כי זה לא נשמע פוליטיקלי קוררקט.

התקשורת של היום שמאלנית בצורה מעצבנת ונמאס. טוב מאוד שמישהו יצא עליהם.

פורסם

"שהערבים ילכו לה*דיין"

ממש מה שחסר לנו, עוד ערבים. ::)

עם קונדום ! ;D

פורסם

אולי מה שהוא אומר נכון, אבל לא ככה צריכים להתבטא. עם אנשים כאלה בחיים לא יהיה שלום במדינה הזו.

פורסם
  • מחבר

^^

לא, בגלל ערבים שרוצים שנשנה את השמות של הרחובות שלנו לשמות ערביים כדי למחוק את המורשת ואת ההיסטוריה שלנו בחיים לא יהיה שלום במדינה הזאת.

פורסם

להיפך. סוף סוף נבחר ציבור שאומר את מה שהוא חושב.

יותר מזה. סוף סוף נבחר ציבור שאומר את מה שכולנו מפחדים להגיד כי זה לא נשמע פוליטיקלי קוררקט.

התקשורת של היום שמאלנית בצורה מעצבנת ונמאס. טוב מאוד שמישהו יצא עליהם.

ואם ראש עיריית לונדון, למשל, היה אומר משהו דומה על היהודים בעירו אחרי דרישה דומה מצידם?

האם לא היית ישר צועק "אנטישמיות! אנטישמיות!" כמו כל שאר האנשים כאן?

לא, בגלל ערבים שרוצים שנשנה את השמות של הרחובות שלנו לשמות ערביים כדי למחוק את המורשת ואת ההיסטוריה שלנו בחיים לא יהיה שלום במדינה הזאת.

נכון. אתה צודק. לא, באמת. אתה צודק.

עכשיו בוא ניקח את כל המורשת הערבית, נזרוק אותה לפח, ועל בקשה של הערבים (אזרחי המדינה, להזכירך) לכל דבר קטן

נענה להם בשלילה בתוספת "שילכו להזדיין בתחת". צודק, זאת אחלה של דרך לשלום.

וכמו שאמרתי לברטון, אם ראש עיר אירופאי היה אומר משהו דומה על היהודים בעירו, האם היית מגיב באותה דרך?

ואני לא מנסה להפוך את הויכוח לפוליטי, אבל זה נראה כאילו אתם מתעקשים...

אז בנימה פוליטית קצרה, אני לא אומר שהצד הערבי חף מפשע בנוגע לסכסוך, אבל צריך לזכור שלכל סכסוך יש שני צדדים

והאשמה של הצד השני בלי לקיחת אחריות היא אחלה דרך להמשיך את הלחימה עוד כמה מאות שנים ואלפי הרוגים.

פורסם

ואם ראש עיריית לונדון, למשל, היה אומר משהו דומה על היהודים בעירו אחרי דרישה דומה מצידם?

האם לא היית ישר צועק "אנטישמיות! אנטישמיות!" כמו כל שאר האנשים כאן?

אם זה מה שהלונדונים חושבים אז כן, שלפחות יגידו את זה בראש מורם ולא יהיו אנטישמים מתחת לשולחן.

פורסם

אני לא יודע מתי איפשהו בעולם יש תקדים לשינוי שם של רחוב בגלל שינוי אוכלוסיה.

יש מקרים של שינוי שמות לרחובות, אבל זה לא בגלל שינוי אוכולוסיה אלא מצורך הנצחת אדם זה או אחר.

פורסם

^^

אני גם לא יודע אם יש, ואני באמת לא חושב שצריך לשנות את שמות הרחובות, אבל זאת לא דרך להגיב לבקשה

אם זה מה שהלונדונים חושבים אז כן, שלפחות יגידו את זה בראש מורם ולא יהיו אנטישמים מתחת לשולחן.

אז אתה מודה בהיותך גזען שונא ערבים? או שאתה מתחבא מתחת לשולחן עם התואר הזה?

פורסם

^^^^צודק ב100%.

פורסם

אז אתה מודה בהיותך גזען שונא ערבים? או שאתה מתחבא מתחת לשולחן עם התואר הזה?

איפה ראית אותי מתחבא?

איך אתה מציג את זה כאילו גילית את אמריקה ::)

פורסם

נכון, זאת לא הדרך להתבטא, אבל מה אתה כבר מצפה מערס שהפך ראש עיר.

הוא התבטא בצורה מחורבנת (understatement), אין ספק.

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים. בסך הכל אמר להם ללכת להזדיין, מה קרה.

אם הוא היה אומר Make Love Not War זה היה נשמע יותר טוב, נכון?

מה רציתם שיגיד, "אתם יכולים להתפוצץ אבל אני לא משנה את השמות". הרי זו הסתה לשמה, מה היו אומרים אז..

אז הוא אמר ערבי מזדיין בתחת, אז מה, גם בקרב הערבים יש מזדיינים בתחת, אז הוא כיוון לחתך אוכלוסיה הזה.

הומואים הם לא נחלת הישראלים לבד.

בקיצור למה לעשות מזבוב פיל. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים