עבור לתוכן

הארה לגבי הביקורת באתר על הכרטיס 7900GS

Featured Replies

פורסם

נראה לי שמישהו שילם פה בשביל לקבל את התוצאות המגוחכות האלה......

1. הכרטיס הממוצע הזה מגיע לרמה של ה 7900GT ואף עובר אותה :lol:

2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? :lol:

3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....?

ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html

פורסם

1. 7900GS הוא 7900GT מסורס ,לא קשור ל OC ::)

2. שטויות.

3. חבל שלא שמו שם את X1950PRO אתה צודק.

פורסם
  • מחבר

1. 7900GS הוא 7900GT מסורס ,לא קשור ל OC ::)

2. שטויות.

3. חבל שלא שמו שם את X1950PRO אתה צודק.

מה שטויות? תציץ שוב בבנצ' ותראה, יש שם כמה פעמים שה 7900GS עובר את כולם, כולל השתיים שציינתי. זה הזוי לגמרי.....

ואגב עוד דבר, לא מודדים ביצועים של כרטיסים על 100FSP, זה לא מעניין.

אם כרטיס עושה 140 או 80 FSP זה ממש לא משנה,

אבל כאשר שמים פילטרים והFSP מתחיל לצנוח, אז מתחיל להיות מעניין.

לא יודע, הבנצ' הזה ממש חובבני ולא נותן שום פרספקטיבה על המצב האמיתי לדעתי.

פורסם

יש משחקים מסויימים בהם יש יתרון לכרטיסי NVIDIA ולא כי הם יותר טובים אלה כי הם מממנים

פורסם

יש משהו בדבריך ראוטר על בטריה... :xyxthumbs:

פורסם

2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? :lol:

3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....?

ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html

1. בעיקרון הוא לא אמור לעבור את 7900GT, כי הוא GT מסורס... אבל היו מקרים...

2. תלוי באיזה בנצ'.

3. באמת חבל. אבל 7900GS בOC עובר בלי בעיות את 1950PRO(גם כן בOC).

פורסם

זה פשוט כרטיס טוב, אין חכם כבעל ניסיון. :smile1:

פורסם
  • מחבר

1. בעיקרון הוא לא אמור לעבור את 7900GT, כי הוא GT מסורס... אבל היו מקרים...

2. תלוי באיזה בנצ'.

3. באמת חבל. אבל 7900GS בOC עובר בלי בעיות את 1950PRO(גם כן בOC).

אבל פה בכלל לא מדובר על OC.

אגב אתה יכול לשלוח לינק לבנצ' ביניהם לאחר OC? זה באמת יכול להיות מעניין. (אגב אתה מדבר על OC עם או בלי אביזרים נלווים?)

תודה

פורסם

אבל פה בכלל לא מדובר על OC.

אגב אתה יכול לשלוח לינק לבנצ' ביניהם לאחר OC? זה באמת יכול להיות מעניין. (אגב אתה מדבר על OC עם או בלי אביזרים נלווים?)

תודה

ב-OC ה-X1950PRO הוא עלוב ! לעומת ה-7900GS

http://www.tweaktown.com/articles/993/1/page_1_introduction/index.html

פורסם
  • מחבר

לא הייתי ממהר למסקנות כאלה.

אם תבדוק שוב את הבנצ' הזה, ותשווה אותו לזה של tomshardware אתה תראה כמה סתירות בנתונים.

כמו במשחק prey, שבלינק שלך ה 7900GS לוקח לעומת toms שם ה 1950 לוקח בהפרש ניכר.......

פורסם

למעשה לפי איך שזה נראה למי שבאמת עושה אוברקלוק אפשר להמליץ בקלות על ה7900GS ולא על הX1950PRO.. גם ב580/1600 שזה מהירויות ש7900GS נורמאלי של LEADTEK מגיע אליהם בקלות ה7900GS עובר את הX1950PRO באוברקלוק לא במעט..

שימו לב שהכרטיס בביקורת מומהר.. אבל ההמהרה שיש לTURBO FORCE היא המהרה מאוד מאוד קטנה של 7900GS לכן כל כרטיס 7900GS שמיוצר היום יוכל להגיע למהירויות האלו בקלות.

כמו שאפשר לראות ה7900GS באוברקלוק לרוב מוביל על הX1950PRO ובפילטרים הוא בכלל משאיר אותו מאחור.

אם אתם עושים אוברקלוק ולא מפחדים ה7900GS הוא הבחירה. התוצאות ב3dmark05 לא משקפות כלל וכלל את הביצועים של כרטיסי NVIDIA.

3dmark06 כן.

אם אתם לא עושים אוברקלוק הX1950PRO הוא הבחירה הנכונה ללא שום ספק.

פורסם

2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX' date=' ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? :lol:[/b']

תראה לי בדיוק איפה ראית את השטויות שכרגע כתבת כאן?, פרט למשחק פיר שבו באמת ה-7900GS עקף בצורה משמעותית את ה-7900GT (בלי פילטרים) וזה לא פעם ראשונה שקורים דברים מוזרים במשחק זה..אם אתה לא מאמין לי אתה יכול לבוא אליי ולבדוק בעצמך-אני אשמח שתראה.

ד"א הכרטיס בד"כ הראה נתונים קרובים מאוד ל-GT ולפעמים אף זניחים וזה כתוב במפורט בביקורת

בקשר ל-X1950PRO הכרטיס לא הגיע לידינו (לצערינו) ולכן לא יכלנו לבדוק אותו אף עפ"י כן שמאוד רצינו

מה שטויות? תציץ שוב בבנצ' ותראה' date=' יש שם כמה פעמים שה 7900GS עובר את כולם, כולל השתיים שציינתי. זה הזוי לגמרי.....

ואגב עוד דבר, לא מודדים ביצועים של כרטיסים על 100FSP, זה לא מעניין.

אם כרטיס עושה 140 או 80 FSP זה ממש לא משנה,

אבל כאשר שמים פילטרים והFSP מתחיל לצנוח, אז מתחיל להיות מעניין.

לא יודע, הבנצ' הזה ממש חובבני ולא נותן שום פרספקטיבה על המצב האמיתי לדעתי.

[/quote']

קודם כל זה FPS ולא FSP.. דבר אחר וחשוב הוא שהכרטיס נבדק בכל פן שתרצה...הן ברזולוציות הנפוצות ביותר והן עם פילטרים או בלי ואפילו עם HDR!

דעתך היא דעתך...אבל אני עדיין לא מבין למה זה חובבני בעיניך..

פורסם
  • מחבר

כאשר אתה מדבר על OC, אתה מתכוון לOC שאפשר לבצע בלי אביזרים נלווים (כמו צלעות קירור או מאווררים) או על מוצר שמגיע במצב stock?

כי אם צריך לקנות עוד מאוורר ב 200-300 שקל, כבר אפשר לקנות כרטיס יותר חזק.....

תודה

לATR, נראה לי שנעלבת קצת ממני....

אני לא מנסה להעליב, אני חווה דיעה.... לגיטימי לא?

תהרוג אותי אבל נראה לי מוזר בטירוף שבמשחק fear, ה-7900GS לוקח את כל הכרטיסים שם, כולם כולל כולם, בכול הרזולוציות. כולה 7900GS!!

פורסם
  • מחבר

תראה לי בדיוק איפה ראית את השטויות שכרגע כתבת כאן?, פרט למשחק פיר שבו באמת ה-7900GS עקף בצורה משמעותית את ה-7900GT (בלי פילטרים) וזה לא פעם ראשונה שקורים דברים מוזרים במשחק זה..אם אתה לא מאמין לי אתה יכול לבוא אליי ולבדוק בעצמך-אני אשמח שתראה.

ד"א הכרטיס בד"כ הראה נתונים קרובים מאוד ל-GT ולפעמים אף זניחים וזה כתוב במפורט בביקורת

בקשר ל-X1950PRO הכרטיס לא הגיע לידינו (לצערינו) ולכן לא יכלנו לבדוק אותו אף עפ"י כן שמאוד רצינו

קודם כל זה FPS ולא FSP.. דבר אחר וחשוב הוא שהכרטיס נבדק בכל פן שתרצה...הן ברזולוציות הנפוצות ביותר והן עם פילטרים או בלי ואפילו עם HDR!

דעתך היא דעתך...אבל אני עדיין לא מבין למה זה חובבני בעיניך..

סליחה, טעות שלי לגבי הפילטרים. אבל חבל שלא השתמשתם במשחקים יותר חדשים ותובעניים (כמו: prey, oblivion, black and white 2, splinter cell ועוד).

פורסם

למרות ש-prey משחק יחסית חדש הוא לא תובעני כמו fear או doom3 למשל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים