פורסם 2002 בנובמבר 3023 שנים כאמור יש לי WIN2000 איך אני יכול לגלות בעיות ב HD עם יש בכלל :saint: עם הSCANDISK של 2000 אין שורה של BAD SECTORS ב2000 ולא רואים שהוא מתקן תקלה
פורסם 2002 בדצמבר 123 שנים לא ברור לי השאלה.ב-XP (לא זכור לי בבירור איך זה ב-2000) בדיקת הדיסק מתבצעת באיתחול הבא של המחשב, שם תוכל לראות תוך כדי הפעולה (מיד באיתחול לפני שחלונות עולה, תראה את הפעולה במסך כחול/תכלת) אם יש בעיות ואם כן, אילו בעיות נמצאו.אם אני לא טועה צריך להיות LOGFILE היכן שהוא, מעולם לא בדקתי את זה.
פורסם 2002 בדצמבר 123 שנים לא ברור לי השאלה.ב-XP (לא זכור לי בבירור איך זה ב-2000) בדיקת הדיסק מתבצעת באיתחול הבא של המחשב, שם תוכל לראות תוך כדי הפעולה (מיד באיתחול לפני שחלונות עולה, תראה את הפעולה במסך כחול/תכלת) אם יש בעיות ואם כן, אילו בעיות נמצאו.אם אני לא טועה צריך להיות LOGFILE היכן שהוא, מעולם לא בדקתי את זה.יש גם בדיקת דיסק בתוך הווינדוס, אחרי שהוא עולה, דרך המאפיינים של הכונן.על זה מדברים. לא על הבדיקה שהוא עושה לפני שהווינדוס עולה, אם לא מאתחלים כמו שצריך.
פורסם 2002 בדצמבר 123 שנים אני מדבר על בדיקה יותר יסודית הכוללת Automaticlly fix file system errors אני לעולם משתמש בבדיקה יסודית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.