עבור לתוכן

התלבטות בין שתי מצלמות של פוג'י :D

Featured Replies

פורסם

אהלן אהלן מושהידן אלקראם.

אני מתלבט נכון לכרגע בין ה- E900 ובין ה- F20 והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של חברי הפורום, מי לכאן ומי לכאן, באופן כללי. הצילומים הם בעיקר צילומים בטיולים וגו' ולכן חשובה לי גם העמידות בתנאים קשים יחסית- אם מישהו יודע משהו בנושא על אחת משתי המצלמות הנ"ל- חשוב לי לדעת!

תודה רבה!11

פורסם

ה-E900 עדיפה מכל בחינה שהיא מלבד צילום באור חלש וזמן סוללה. אם השימוש העקרי הוא צילום בטיולים באור יום, לך עליה.

פורסם
  • מחבר

איך ה- F30 משתלבת בסיפור? (למרות שהיא כבר טיפטיפה יקרה..)

פורסם

יש לה מסך LCD טוב יותר ושליטות ידניות, אבל העדשה שלה עדיין מוגבלת מבחינת צילום נופים. רק 36 מ"מ. מהבחינה הזו עדיפה ה-FX07 של פנסוניק שעולה סכום דומה, אבל כוללת עדשת 28 מ"מ.

פורסם
  • מחבר

אני מוגבל לפוג'י בלבד, לצערי...

פורסם

יש לך אפשרות ללכת על דגמים יותר יקרים וגדולים?

פורסם
  • מחבר

1800 זה גג עליון מאוד לצערי, ה-6500 לא באה בחשבון. מלבד זאת אחרי ה-945 של HP שהייתה לי, ואחרי שהשתמשתי במצלמות יותר קומפקטיות התאהבתי בגודל הקטן.

פורסם

אוקי, אם כך זה פשוט מאוד. תחשוב מה יותר חשוב לך - צילום אנשים בתאורת חדר או צילום נופים. במקרה הראשון ה-F30 עדיפה, בשני ה-E900.

פורסם
  • מחבר

אז E900- את שלי! :D תודה על העזרה!

שאלה- עד כמה לדעתך היא אמינה בתנאי שטח? אני מתכוון מבחינת מנגנון מגני בעיקר- כמו זה שפשוט שבק חיים ב-HP הישנה..

פורסם

לא זכור לי שנתקלתי בדיווחים על בעיות אמינות כרוניות ב-E900, אבל זה לא אומר שהייתי ממליץ לך להתייחס אליה בזלזול ;)

כדאי לך בכל מקרה לקרוא את הביקורות הזו (בעברית) על המצלמה.

פורסם
  • מחבר

נשמע סה"כ טוב. איך היא מתפקדת ב-ISO גבוה יותר?

תיקון, אידיוט אני, יש לה ISO של מקס' 800... זה נוראי לעומת ה- 3200 של F30?

פורסם

ה-ISO 800 שלה מקביל פחות או יותר באיכות שלו ל-ISO 1600 של ה-F30.

ה-ISO 3200 של ה-F30 מאוד לא איכותי ומתאים רק למצבי חוסר ברירה.

פורסם
  • מחבר

סה"כ מה ההתרשמות שלך מהמצלמה הזאת? היית לוקח בעצמך משהו אחר?

(סליחה על החפירה, אבל אני רוצה קניה מוצלחת לשם שינוי :-X)

פורסם

אם המגבלה היא למצלמה קטנה של פוג'י אז אין אופציות טובות יותר. את שתיהן אפשר להגדיר כקניה מוצלחת.

באופן אישי הייתי הולך היום כנראה על ה-FX07, בגלל שאני לא יכול לוותר על 28 מ"מ ובגלל שחשובה לי ההיסטוגרמה. אגב, הלכתי על ה-R5 של ריקו, מצלמת כיס עם המון יתרונות על פני הדגמים של פוג'י ופנסוניק, אבל עם AF פחות טוב מהדגמים הקודמים של ריקו. אני מקווה שעדכון firmware יפתור את הבעיה הזו. כמו כן, יש לה מתג זום פחות נוח, אבל את זה העדכון לא יכול לפתור. אני שוקל לשלוח את המצלמה לשירות בגלל הנושא הזה.

ההמלצה שלי למי שמחפש מצלמת כיס קטנה היא אחת מהמצלמות הבאות: F30, FX07, קנון SD800 או ריקו R4 (למי שלא חייב ווידאו באיכות VGA). ה-E900 מעט יותר גדולה כך שקצת קשה להגדיר אותה כמצלמת כיס של ממש.

פורסם
  • מחבר

אחלה. תודה רבה על העזרה- אני כנראה אזמין בתחילת שבוע הבא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים