עבור לתוכן

רוצה היום ללכת ליפתוח בנק איזה מומלץ? פועלים? לאומי? ....

Featured Replies

פורסם

אז ככה אתמול עשיתי תעודת זהות בגיל 16 וחצי לא יצא לי ב16 ויש לי מזומן בארנק של ארבע חודשי עבודה ואבא שלי היתקשר אלי ואמר לי שאני ילך ליפתוח אם אמא בנק היום ולהפקיד תכסף.

אבא שלי אמר לא משנה איזה בנק תיפתח דיסקונט פועלים.

אז באתי לפה ליהיות יותר חכם וליבחור בנק אז לאיזה בנק כדאי ללכת??

מי הכי משתלם ... ::)

• תגובות 45
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא באמת משנה, כולם גונבים אותך באותה מידה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מסתומרת גונבים אותי?

פורסם

עמלות שורה, עמלות פעולה עמלות פה ועמלות שם.

פורסם

אני הייתי ממליץ על איגוד, כי מבחינת השירות שם אין תחרות. מצד שני, העמלות גבוהות יחסית (למרות שיש מבצע שחצי שנה ראשונה אין עמלות בכלל, אבל אני מסתכל בטווח הארוך). אני מוכן לשלם קצת יותר ולקבל יחס בהתאם.

אם מה שאתה רוצה זה לחסוף כמה שיותר, תעשה סקירה לפי האתרים של הבנקים, אני מניח שיש שם תנאים של כל בנק.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שכדאי לישמור תכסף בארנק? כי גם ככה אני לא צריך בנק. אני אחד שסופר כל שקל, אם שקל ירד לי מהחשבון אני מיתחרפן עליהם. :lol:

בקשר לסקירה אני יעשה תודה רבה.

אני יחזור לפה אם התוצאות.

פורסם

שיהיה לך ברור, כסף שאתה שם בבנק - יעלם לך עם הזמן..

בנק זה לא אירגון צדקה. הוא לוקח לך כסף.

פורסם

לקטינים יש חשבון צעיר כזה שלא לוקחים כסף

פורסם

הרבה פעמים בנקים קטנים כמו אגוד ומזרחי יכולים להציע תנאים טובים יותר משלושת הגדולים.

הכי טוב לעשות סקירה בכמה בנקים ולפתוח חשבון עם חיוב לפי הצורך, לפי סוג וכמות הפעילות שאתה צופה.

זה גם תלוי כמה כסף אתה מכניס לבנק. כמה שההכנסה יותר גבוה כך תוכל לקבל תנאים יותר טובים.

פורסם

לקטינים יש חשבון צעיר כזה שלא לוקחים כסף

מבחינת דמי שימוש קבועים, כן. אבל אני דיי בטוח שהם לוקחים עמלות על כל שטות כמו גדולים..

פורסם

תשאיר את הכסף בבית,אלא אם כן אתה רוצה כרטיס אשראי וכאלה.

פורסם

מבחינת דמי שימוש קבועים, כן. אבל אני דיי בטוח שהם לוקחים עמלות על כל שטות כמו גדולים..

כל בנאדם מתחת לגיל 18 לא משלם שום עמלה שהיא

זו לא השערה זו עובדה, מצד שני גם אין לו אפשרות לאוברדראפט והוא יהיה מוגבל למשיכה של עד 400 ש"ח ליום.

בכל מקרה, הייתי ממליץ לך ללכת על דיסקונט או איגוד מזרחי, יש למפשחה שלי חשבונות בשני הבנקים ושניהם מעולים, בנוסף, [אני לא בטוח שזה יהיה תקף כשאתה תעשה רישיון] היום יש מבצע לאירגון שנקרא "דרייב", למי שיש חשבון בדיסקונט[או פותח אחד חדש] ועושה רישיון, לאחר שהוא קיבל את הרישיון לא צריך להוסיף כסף על הביטוח בשביל שהביטוח יכלול נהג צעיר [לפחות ככה זה היום, אני לא יודע אם זה יהיה תקף כשאתה תהיה בגיל של לעשות רישיון]

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה לכולם אני לא יפתח בנק כי אני לא זקוק לכרטיס אשראי(קונה הכל במזומן) וכל השאר.

שוב תודה על העזרה. :)

J.Dog-Christ

דרך אגב אני בימים אלו לומד תאוריה אז עוד חצי שנה יהיה לי רישיון אני חושב שבנק זה סתם עוד כאב ראש הכי טוב שיש לך מזומן!!

פורסם

שאפתן, עדיין לומד לתיאוריה וכבר קובע שעוד חצי שנה יהיה לו רשיון.

מישהו מבטיח לך שתעבור טסט ראשון? :\

ובטח שמזומן זה הכי טוב. עד שגונבים לך אותו.

להסתובב על חבילת שטרות בכיס זה טיפשי ומסוכן, לא ממליץ.

פורסם

אני הייתי צריך חשבון בנק בגלל העבודה שעבדתי בה

וגם בשביל להוציא את כל הכסף הייתי צריך ללכת לשם

400 שקל ליום זה רק בכספומטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים