עבור לתוכן

OC מלא למחשב..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

עכשיו כשהמחשב שלי מקורר היטב החלטתי לעשות לו OC מלא לכל החלקים (עד כמה שאשפר :P)

חלקים:

INTEL 550 3.4GHZ HT

(SEPPHIRE X800XT PCI-E (R423

ASUS P5AD2 DELUXE

KINGSTON 512X2 DDR2 533 - בקשר לתיזמונים אני לא בטוח אבל בביוס שלי זה כרגע על 5-5-5-15

קירור:

CPU - TT TOWER 112 - מגיע ל- 55 מעלות במאמץ מלא

GPU - TIDE WATER - מגיע במאמץ מלא ל-45 מעלות והזכרונות של הכרטיס עם קירור פסיבי מנחושת מגיע גם ל-45 במאמץ

עכשיו לשאלה, לאיזה חלק במחשב אני יכול לעשות OC שיהיה במקסימום שלו ואיך?

ועוד דבר אחרון, ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי כולל להחליף ביוס והוא כל הזמן קורס, הגיוני שהוא נעול ויש דרך לפתוח אותו או משהו כזה ?

תודה רבה מראש! :D

פורסם
  • מחבר

DP -

חבר'ה עזרה? מישהו?

מצטער על ה-DP..חשבתי אם אף אחד לא ראה את זה.. אם לא אז לא.. :)

פורסם

אח שלי תודה שאתה מעדכן אותנו לגביי הקירורים וכל זה..

אבל התחלת לעשות את האובר? תתחיל להעלות באס.. ותראה מה מגביל אותך , ותשנה את מה שמגביל אותך , עד שתגיע למקסימום.. אם אתה צריך עזרה תעדכן אותנו על כל הנתונים ומתי אתה מוגבל ויגידו לך מה לעשותת.. לאיזה חלק אתה רוצה קודם לעשות אובר?

פורסם
  • מחבר

טוב הכרטיס מסך...איתו ניסיתי לעלות MHZ עם כל התוכנות הקיימות בכל השיטות (גם לפי מה שכתוב פה בדריכים) - כשמגיע ל- +20MHZ המחשב נתקע וצריך לעשות ריסט..גם בליבה וגם בזכרונות..

המעבד - העלתי אותו מ-3.4GHZ ל-3.8GHZ...ואחר כך ראיתי מדריך שאומר שאני יכול לאפשר פונקציה בביוס וזה ישנה מ-X17 ל-X14 ואז אני אוכל לעשות OC גדול יותר לבאס..ואכן עשיתי כך אבל במדריך הם הגיעו ל-באס של 1066 מ-800 ואני הגעתי רק ל-1000 מ-800...ניסיתי לשנות הגדרות בביוס לפני המדריכים כאן..ניסיתי לשחק עם זה אבל זה המקסימום שהצלחתי להשיג..

עכשיו בקשר ל-VOLTAGE..העלתי בביוס את הוולטאג' להכל חוץ מהכרטיס מסך שאי אפשר דרך הביוס..

יש עוד משהו שלא ניסיתי?

פורסם

אז תעלה מתח לכרטיס בATI TOOLS :xyxthumbs:

תעלה עוד מתח מה אני יגיד לך...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העיצה..אבל איך אני מעלה מתח ל-X800XT ב-ATI TOOL? אני חושב שאני לא יכול לשלוט על המתח של כרטיס זה דרך תוכנה..

למרות זאת ראיתי את התוכנה RABIT שאיתה אני אמור לשנות דברים בכרטיס בכדי להגדיל את הוולט שלו...מישהו יודע איך לעשות את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים