פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר טוב חברים חדשות טובות הכל עובד וכבר ראיתי מינוס 55 מעלות במערכת לצערי אני צריך לצאת לעבודה ואחותי לקחת לי את המצלמה אז תמונות יהיו בערב
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים כמה שאלות:1. מהיכן המארז של המערכת קרירור גז?2. למה צריך שיהיה ווקאום כדי שהמערכת תעבוד, והאם כל פעם נדרש ווקאום מחדש?3. איך תלביש את המערכת על הבלוק?
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר תודה על התגובות חברים אחותי לקחת את המצלמה ואני לא יודע מתי היא חוזרת אז כרגע אין תמונות אבל ברגע שיהיו אני יעלה לפהנכון לעכשיו המערכת ניראת כמתפקדת מצויין אבל אני עוד לא מחבר אותה למחשב אני מעדיף לראות קודם שהיא באמת עובדת טוב בלי המחשב לראות שהלחצים נשמרים ושאין דליפות וכאלה לא לוקח סיכונים מיותרים (האמת שגם אין לי משחה טרמית כרגע מחר נקנה) כרגע נשאר לי לעשות כמה פינישים אחרונים לחתוך פתח בתחתית המארז שלי כדי שיהיה מקום לצינור ולהרכיב את הדלתות למערכת סוף סוף. בקיצור חיכיתי כל כך הרבה זמן עוד יום או יומיים לא ישנו לי כבר.כמה שאלות:1. מהיכן המארז של המערכת קרירור גז?2. למה צריך שיהיה ווקאום כדי שהמערכת תעבוד, והאם כל פעם נדרש ווקאום מחדש?3. איך תלביש את המערכת על הבלוק? 1 המארז מאליאור והוא יוצר במיוחד למערכת הזאת בCNC 2 על מנת שבתוך המערכת יהיה רק גז קירור ללא אוויר עושים תהליך של יניקת כל האוויר מהמערכת (וואקום) בדרך כלל עושים את זה רק לפני המילוי הראשוני של הגז או במקרה שיש תקלה וצריך להוציא את הגז ולמלות שוב3 לא הבנתי את השאלה
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים בשעה טובה, תתחדש על המערכת המפלצתית שלך.. א. אני מחכה לתמונות ב.מתי נראה שיאים חדשים? ג.האם אתה מתכנן לבצע חיבור במקביל\בטור עם הGPU \CHIPSET? (בעתיד)
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר תודה חברים כייף לשמוע פידבקים טובים זה בהחלט נותן דחיפה להמשך בשעה טובה, תתחדש על המערכת המפלצתית שלך.. א. אני מחכה לתמונות ב.מתי נראה שיאים חדשים? ג.האם אתה מתכנן לבצע חיבור במקביל\בטור עם הGPU \CHIPSET? (בעתיד) בעתיד מתוכננים כל מיני דברים כשיש לי שני מטרות עיקריות האחת זה לנסות ולשבור שיאים והשניה היא לנסות ולהעלות ולו במעט את הרמה בארץ בכל מה שקשור לנושא האוברקלוקינק והקירור יונתן הצ'ילר ירד מהפרק חסל קירור מים אצלי במחשב. ועכשיו עידכון אחותי חזרה סוף סוף עם המצלמה אז יש תמונות חבר הביא לי קצת משחה טרמית אז גם חיברתי את המערכת למחשב ככה בקטנה, לא עשיתי אוברקלוק גדול כי אני קצר בזמן בינתיים תהנו מהתמונות עוד עידכונים בהמשך http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=143840
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים יפה מאוד! בהצלחה בהמשך! OC ומהר! אם כבר לשבור שיאים..אתה יכול לחבר את הגז לציפ של הלוח אם וLN2 למעבד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.