פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר איזה דבר נדיר אמן עלי כזה בהצלחה בOC תמורת סכום סמלי גם לך יהיה אחד כזה שלח לי PM לפרטים. שלושה תמונות של החזית הסקסית מורכבת בלי פלאש
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים שאלה טיפה מפגרת, אחרי שאתה מפעיל את המערכת, הכל טוב ויפה, יש לך קרח על הלוח אם, אבל מה קורה אז?הקרח נמס, נהיה מים, ומים מוליכים חשמל, פיספסתי משהו? יש שיטה לנקות את זה?
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר שאלה טיפה מפגרת, אחרי שאתה מפעיל את המערכת, הכל טוב ויפה, יש לך קרח על הלוח אם, אבל מה קורה אז?הקרח נמס, נהיה מים, ומים מוליכים חשמל, פיספסתי משהו? יש שיטה לנקות את זה? ישנן כל מיני שיטות בידוד למניעת לחות ועיבוי לרכיביםתמונות יהיו בהמשך בעיקר משתמשים בגריז דיאלקטרי ובחומר שנקרא ארמופלקס לבידוד
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים התקדמות יפה עד כה! כל הכבוד. שאלה קטנה: את הצג, אני משער שאתה מחבר למד טמפרטורה דיגיטלי ונכנס לתוך המיכל\צינור (תקן אותי אם אני טועה). איפה השגת מד טמפרטורה כזה, והוראות להרכבה שכזו?
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר מה איתי? :-* שלח לי PM איפה קנית את הזה של הטמפרטורות? הצג טמפרטורה שיושב בתוך המערכת נקנה מאליאור התקדמות יפה עד כה! כל הכבוד. שאלה קטנה: את הצג, אני משער שאתה מחבר למד טמפרטורה דיגיטלי ונכנס לתוך המיכל\צינור (תקן אותי אם אני טועה). איפה השגת מד טמפרטורה כזה, והוראות להרכבה שכזו? תודה, הסבר קצר על מה שקורה עם המד טמפרטורה הרכבתי במערכת שני מדי טמפרטורה (השם המקצועי הוא טרמומטר) האחד הוא זה שנמצא בתוך המארז והשני חיצוני לכל טרמומטר יש חלק שנקרא רגש זהו הרכיב שאחראי על קריאת הטמפרטורה והוא משדר אותה אל הצג חיברתי שני רגשים והם נמצאים על הראש של המערכת רואים אותם בתמונות האלה כל רגש שונה בצורה ובטמפרטורה שהוא מסוגל לקרוא הרגש שבצורת חוט נקרא TYPE K והרגש השמן יותר נקרא PTC יש עוד הרבה סוגי רגשים אבל אני לא מכיר אותם אז אני לא יכול להסביר עליהם בכל אופן לענין הרגש הPTC זה רגש שבנוי ומתוכנן לעבוד באוויר פתוח כלומר בתוך מקרר או חדר קירור ולכן כשמחברים אותו למערכת כזאת הוא קצת מזייף בטמפרטורות נמוכות מה שעושים זה מחברים את הטרמומטר החיצוני שהוא הרבה יותר מדוייק ולפי הקריאה שלו מכיילים את הצג הדיגיטלי. מקווה שהבנתם אם לא תשאלו מה שלא ברור ואני ינסה להסביר. ועכשיו קצת עידכונים כל עניין הגז קצת הרבה התחרבש לי כל הסוף שבוע בהתחלה הצינורות של השעונים לא היו אטומים אחר כך המשאבה לא עבדה טוב והיו עוד כל מיני צרות הבאתי משאבת וואקום אחרת סט שעונים אחר וסט צינורות אחר. היום זה התפקשש בגלל הפסקת חשמל שהרסה את הוואקום . מקווה שעוד מעט יסתיים הסיוט ואני אוכל לתת בגז מבטיח לעדכן ברגע שזה יקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.