פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים שלום חברים הכל התחיל לפני שמונה חודשים בערך כשעבדתי על אוברקלוק למחשב הקודם שלי אליאור THE BYTER עזר לי ועשינו למחשב שלי אוברקלוק עם המערכת של אליאור הEMP-K2 המפורסמת. באותו יום החלטתי שגם אני רוצה צעצוע כזה בבית, התחלתי ללמוד את הנושא ואחרי הרבה עבודה והרבה מאמץ אני מביא לכם את תחילתו של הפרוייקט שלי . בתור התחלה תמונות של הראש (evap) מהיום הראשון שלו ועד שהוא מולחם היטב יחד עם צינור גמיש וצינור קפילר וגם קיבוע ללוח וקצת בידוד מספיק להיום בימים הקרובים אני יעלה כאן תמונות שלב שלב של כל תהליך ההרכבה מתחילתו ועד שנראה קרח בקצה הבלוק
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים מחבר על איזה מעבד זה ישב? כרגע אני בונה את המערכת בשבילי המפרט שלי בצד ועליו המערכת תורכב כמובן שאפשר להתאים אותה לכל מעבד אינטל או AMD תודה על התגובות בינתיים קבלו עוד כמה חלקים סקסיים המדחס הוא דנפוס NL11F משתמשים בו ברוב המערכות המעבה מותאם למאוורר 12 סנטימטר ועשוי מנירוסטה עם צלעות נחושת המעבה מהצד הפנימי שלו יחד עם מאוורר 12 ס"מ 220V ונטיל שירות מולחם למדחס לצורך מילוי גז והוצאת אוויר מהמערכת המארז שבתוכו יושב כל העסק בתמונה רואים אותו כשהוא מתחת למארז המחשב שלי ומתאים בדיוק בגודל המארז יחד עם הכיסוי הקדמי מאלומיניום (מכוסה בניילון כחול למניעת שריטות) המארז עם שני דלתות לצדדים גם הן מאלומיניום המארז מקדימה יחד עם המעבה מורכב המארז מאחורה עם מאוורר 12 ס"מ 220V מאוד שקט ויעיל המארז מהצד מעבה מדחס ומאווררים מורכבים במקום ותמונה אחרונה להיום כמה מהחלקים שכבר ראיתם יחד כשקיבלתי אותם באותה הזדמנות אני רוצה להגיד כאן תודה לאליאור THE BYTER שעוזר לאורך כל הדרך וגם אחראי על אספקתם של חלק נכבד מאוד מהרכיבים
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים פשש נראה מאוד מאוד טוב! כמה עלה כל העסק? נ.ב מתי כבר נראה תוצאות של אוברקלוק?
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים מחבר פשש נראה מאוד מאוד טוב! כמה עלה כל העסק? נ.ב מתי כבר נראה תוצאות של אוברקלוק? עוד לא יודע כמה יצא כל העסק אבל לא זול. המזל הוא שאת כל העבודה אני עושה לבד אז זה חוסך לא מעט.אוברקלוק בקרוב תאמין לי שאין חרמן ממני לתת למחשב שלי בראש כבר אבל זה לוקח קצת זמן. נראה טוב אולי תחליף את המאוורים לעבוד מהספק מחשב? למה? המאווררים האלו מאוד שקטים ונוחים למה לי חבר אותם לספק?
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים אחלה פרוייקט הרכבה עצמית של EMP-K2 נקווה שהתוצאות יהיו מרשימות בהתאם... זרוק עוד כמה תמונות, יש לך לא מעט שוות. נראה טוב אולי תחליף את המאוורים לעבוד מהספק מחשב? המאווררים של המערכת צריכים להידלק עם המערכת - לפני המחשב - כדי לאפשר למערכת לרדת לטמפ' שלפיה מוגדרת מהירות המעבד.
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים אחלה פרוייקט, מחכה לראות עוד התקדמות ותמונות, הרבה תמונות אנחנו צמאים לתמונות.
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר טוב טוב הבנתי עוד תמונות בסדר לא הסברתי מה זה כל דבר כי עצם העלאת התמונות עצמה מייגעת מי שרוצה לדעת מי ומה מוזמן לשאול כמו שאתם רואים המערכת כולה מורכבת וברגעים אלו ממש עוברת תהליך וואקום מקווה שעוד כמה שעות אני אוכל להראות לכם קצת קרח אם לא יהיו תקלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.