עבור לתוכן

קירור ואוברקלוק ל6600GT AGPX8

Featured Replies

פורסם

יש לי את הכרטיס 6600GT לAGP של חברת PNY, כבר מעל לחצי שנה והחלטתי לעשות עליו אוברלוק ולהתקין גוף קירור

אני רוצה לקנות את הקירור של זלמן שנקרא VF700-Cu - הרעש לא מפריע לי

מצאתי את הקירור פה במחיר טוב:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472

עכשיו מצאתי בדיוק באינטרנט אתר שסיקר אוברלקוק לכרטיס כמו שלי בדיוק, גם PNY וגם את אותו קירור שאני מעוניין לקנות VF700-Cu

פה הסיקור: http://www.skenegroup.net/fi/artikkelit/6600gt_leadtek_pny.1

עכשיו אותו אתר התקין את הקירור ועשה אוברקלוק מ 500 ליבה 900 זיכרונות [אפקטיבי] ל550 ליבה ו 1100 זיכרונות [אפקטיבי]

הוא שיפר ה3DMARK05 ככה: [אגב התוצאה שהוא קיבל ללא אוברקלוק זהה לתוצאה שלי בחורף\בקיץ ללא אוברקלוק]

3DMark05.gif

1. הוא שיפר בערך ב500 נקודות ב3D האם זה שווה את הקנייה של הגוף קירור והאוברקלוק? או שזה לא כזה רציני 500 נקודות?

2. האם האוברקלוק שהוא עשה 550 ליבה ו 1100 זיכרונות הוא אוברקלוק חכם או שעדיף להעלות בליבה יותר מאשר בזיכרונות?

3. הגוף קירור מגיע עם קירור לזיכרונות אבל בדגם הספציפי של הכרטיס אי אפשר להתקין אותם [אותו אחד בסיקור גם לא התקין..] האם זה קרטי שאני לא אתקין?

4. המערכת שלי פועלת בקיץ במנוחה על 60 מעלות גג ובחורף[עכשיו] 51.. [ללא הגוף קירור..] האם זה בסדר לאוברקלוק לאחר שאקנה את הגוף קירור?

5. האם הקירור מגיע עם משחה טרמית? או שאאלץ למרוח אחת בעצמי? [אפעם לא מרחתי משחה אז זה קצת מרתיע]

6. ועל איזה משטח בדיוק מבצעים את ההתקנה של הגוף קירור?

תודה

פורסם

מה אתה מראה שואל ומסביר?

אתה לא צריך להסביר על ה-700CU.. :silly:

בקיצור,קח אותו הוא מצוין ובמחיר טוב.

תתחדש

פורסם
  • מחבר

אני שאלתי שאלות אני רוצה קצת תשובות..

זה אפשרי לקבל אותם?!

אין אפאחד שהתקין את הגוף קירור הזה ויכול להגיד לי איך הוא ובכמה טמפרטורות הוא מוריד וכו'?

פורסם
  • מחבר

טעות - מנהלים למחוק תגובה..

פורסם
  • מחבר

אני מחכה לתשובה

הפוסט עבר כבר עמוד.. :s05:

פורסם

1. 500 נק' זה דווקא דיי סבבה , תלוי במחיר [נגיד לא הייתי מחליף מעבד ב-2000 ש"ח על 500 נק' בתוכנה, אבל משהו בין 150 ש"ח ל-200 זה עוד סבבה]

2. לא פירטת מה היו הנתונים הבסיסיים [כמה ליבה\זכרונות מקבלים מהמפעל] (ואין לי כוח לבדוק)

3. קירור לזכרונות זה לא קריטי אם הכרטיס שלך לא עולה על למשל 50 מעלות [תלוי בכרטיס], אני לא מבין מה הבעיה בלקנות היטסינק קטן לזכרון וזהו[?]

4. לא זה לא בסדר.. אני מקווה שהיא לא תעלה על 50 במאמץ בקיץ עם הגוף קירור.. תנסה להוריד את זה בכמה מעלות שהכרטיס שלך לא יתפוצץ..

5. משחה תרמית זאת משחה שבאה בשפורפרת שדומה לשפורפרת דבק, זה לא מרתיע וכדומה: אתה מורח את זה על הליבה ומניח את המאוורר מעליו, פשוט וקל.

האם זה מגיע ביחד עם משחה תרמית? תבדוק. [משחה תרמית איכותית עולה כבערך 90 ש"ח]

6. הגוף קירור - על הליבה. קצת משחה תרמית מעל הליבה, ומעליה את הגוף קירור.

פורסם
  • מחבר

1. 500 נק' זה דווקא דיי סבבה , תלוי במחיר [נגיד לא הייתי מחליף מעבד ב-2000 ש"ח על 500 נק' בתוכנה, אבל משהו בין 150 ש"ח ל-200 זה עוד סבבה]

2. לא פירטת מה היו הנתונים הבסיסיים [כמה ליבה\זכרונות מקבלים מהמפעל] (ואין לי כוח לבדוק)

3. קירור לזכרונות זה לא קריטי אם הכרטיס שלך לא עולה על למשל 50 מעלות [תלוי בכרטיס], אני לא מבין מה הבעיה בלקנות היטסינק קטן לזכרון וזהו[?]

4. לא זה לא בסדר.. אני מקווה שהיא לא תעלה על 50 במאמץ בקיץ עם הגוף קירור.. תנסה להוריד את זה בכמה מעלות שהכרטיס שלך לא יתפוצץ..

5. משחה תרמית זאת משחה שבאה בשפורפרת שדומה לשפורפרת דבק, זה לא מרתיע וכדומה: אתה מורח את זה על הליבה ומניח את המאוורר מעליו, פשוט וקל.

האם זה מגיע ביחד עם משחה תרמית? תבדוק. [משחה תרמית איכותית עולה כבערך 90 ש"ח]

6. הגוף קירור - על הליבה. קצת משחה תרמית מעל הליבה, ומעליה את הגוף קירור.

2. הנתונים הבסיסים הם 500 ליבה 900 זיכרונות - אפקטיבי

3. הכרטיס שלי על 50 מעלות לא במאמץ ככה שאני לא יודע.. וההינסטיק שמקבלים עם הזלמן לא מתלבשים על הכרטיס בגלל הגוף קירור..

4. מה אני אגיד לך עכשיו בקיץ זה על 60 במנוחנ ובמאמץ על 80-90..

5. כן אני יודע מה זה רק אני רוצה לדעת עם זה בא עם הגוף קירור של זלמן או שצריך לקנות בנפרד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים