עבור לתוכן

מהו המסך הטוב ביותר שניתן לקנות בסכום של 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מזה זמן רב הצעה למסך טוב, עדיף שטוח שיעשה את העבודה כמו שצריך ושיהיה עם זאת איכותי כמו שה Trinitron הישן שלי היה. אני מחפש מסך 19 או 17 אינץ (במקרה ו 17 עדיף שיהיה יותר זול) שלא יעייף את העינים ושיציג צבעים כמו שצריך וכמובן שניתן בקלות להגדיר את המאפינים השונים שלו. בבקשה ממכם, מישהו שמכיר מסך טוב בטווח המחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח הן אם 17 אינץ והן אם 19 אינץ ויכול להמליץ עליו בפה מלא שיגיב כאן! בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אם להגיד את האמת אני כבר די מפחד לקחת מסך 19" בסביבות המחיר הזה (מניסיון) ולכן חשבתי אולי עדיף ללכת על מסך 17" איכותי יותר ואנשים שונים המליצו לי על מספר מסכים בגודל 17" טובים והם:

1) LG Flatron 757FT עם שפורפרת Flatron ולא סתם Square Flat

2) Samsyng 753DFX עם שפורפרת Dynaflat או 757DFX

3) Samsung 757NF עם שפורפרת Diamondtron שהוא קצת יקר לדעתי

4) Proview DX777 עם שפורפרת Dynaflat גם הוא

השאלה איזה מהם עדיף ואם יש מסך שלא מופיעה ברשימה ועדיף על כולם?

ולאן נעלמו כל מסכי ה Trinitron הזכורים לטובה(לפחות אצלי)?

פורסם

IIYAMA 413PRO

זה המסך 17" הכי טוב בשוק כיום, אם אתה רוצה לינק תדבר איתי בפרטי.

פורסם

FLATRON 795FT+, בסביבות ה1300, ונשאר עודף.

מסך פ33ה.

פורסם

האמת היא שאותה שאלה מעניינת גם אותי... ולכן רציתי לשאול אם כל הממליצים ממליצים כי הם יודעים מנסיון או כי הם קראו או שמעו איפשהו?

אני לא רוצה לחזור לתקופה של לפני שלוש שנים שכשמישהו היה שומע "MAG" הוא היה בטוח שזה סימן לאיכות מטורפת, וכולם המליצו עליהם למרות שלא הכירו אותם... ואז כולם קנו את ה-770 או מה שזה לא היה ואלה שהוא לא נשרף להם אחרי שבוע לא מרוצים ממנו עד היום...

פורסם

קח את האיימה, אני גם מזמין אותו שבוע הבא.

פורסם

אתה צריך לראות את המסכים בעיניים שלך כי כל אחד רואה/רגיש למשהו אחר ... למשל אני לא יכול לסבול את ה LG FLATRON 775 ויש כאלה שממליצים עליו ... למשל אני מאוד מרוצה מהמסך שלי שהוא כבר בין 5 שנים MAG XJ700T לדעתי הוא מראה טוב יותר מן ה 775 בגלל זה אני אומר שזה תלוי בבן אדם .

אנשים יכולים להמליץ פה מהיום ועד הלילה ואתה תקנה מה שנראה לך טוב יותר.

פורסם

תכל'ס אתה אומר שכשזה מגיע למסכים - עדיף ללכת לאויבים (אופיס דיפו/ עתיד מחשבים) ולהתנסות... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים