פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים סוף סוף אחרי 200 שני עשיתי את החלון ועכשיו הכל מוכן עם פרספקס והכל... הנהנ תמונות: וגם הנה עידכון קטן בפרויקטים הקטנים שאני עושה (למי שראה את ההודעה שלי בפורום ביומני פרויקטים..)
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים הדובים יצאו חמוד.. שים אותם בבפינוכו של המחשב. זה יהיה מקורי.. :] ROBOBEAR
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים ענק אחי.. הדובים יצאו כל כך מצחיק!! אתה חייב לארגן איזה מדריכון.. איזה לדים שמת להם במקום העיינים ואיך חיברת את העסק.. יש לי פה איזה דובי שאני בונה על להתעלל בו בצורה דומה
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים יש לי פה איזה דובי ;Dמשהו שאתה רוצה לספר לנו ???זה די ניראה פשוט הערכה של חוטי החשמל עד שהיגיעו לדובים ודחיפת הלדים בכוח חחחחח ITS FUCKED UP
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים לא רוצה לספר כלום.. אני שומר את הסטיות שלי בסוד.. חח.. בכל מקרה אם אפשר מדריכון.. נראה לי מגניב לאללה לעשות דובי עם אף זוהר!
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים אהבתי חיתוך טוב וישר הייתי שם איזה מאוורר או 2 בפרספקס (לפחות אחד) והייתי צובע את הכנפיים למאוורר שיש לך מאחורה או מחליף אותו במאוור לדים הדובים קרעו אותי .. שובם של הדובים הזומבים ... לא הייתי רוצה שיהיה לי כזה בחדר בלילה
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים מחבר חחחח.. תודה לכולם על התגובות... אין לי ממש מדריך לעשות את הדובונים האלה.. אתה מוציא את הכפתורים (שהם העניים של הדובי) ומשחיל לשם צינור שבו הלד עם חוטי החשמל אחרי זה אתה מוציא מהתחת קצת ספוג מיותר מהבובה ודוחף לשם את הלוח של הנגדים ומוציא משם שני חוטים וזהוא... אבל הנה מעגל עצבני שרשמתי שאני הולך לממש בקרוב
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר אפשרות אחת במעגל זה OFF יעני כבויאפשרות שניה זה ON יעני פעילואפשרות שלישית זה פעיל לפי המוסיקהבעזרת המפסק אתה משנה מצב..
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים שביקשתי מדריך לדובי התכוונתי ת'כלס לאיך אתה עושה את הלדיםנגיד יש לי לדים.. יוצאים מהם 2 חוטים..לאן אתה מחבר את 2 החוטים הללו בתוך המחשב מבלי לשרוף את הלד..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.