פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים ^^^^^ לא, העשן גורם לתגובת שרשרת גרעינית שתשמיד את העולם... : חחחחחחחח אחי ציניות זה דבר שעלול כן להשמיד את העולם... בגלל שנאת חינם הוחרב בית המקדש הראשון, לא? בכל מקרה לשאלתינו - כן. מותר לעשן מול מסך LCD. סיגריות, ונרגילה וגם באנגים. וכן. זו שאלה טפשית קצת.
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים אפשרי, רק לא L.C.D זה לא חוקי. אכן צנוניות עלולות להשמיד את העולם. ולשאלה- רצוי שלא. זה לא מזיק ישירות, אבל במשך הזמן כל החדר יצהיב וגם המסך. וגם לדעתי זו שאלה טפשית קצת
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר יש לי מסך של 2000 שקל אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני לא ממש מבין במסכי LCD אני לא אלמוש עם משקפיים שיושב 29 שעות ביממה מול המחשב כמוכם
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים יש לי מסך של 2000 שקל אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני לא ממש מבין במסכי LCD אני לא אלמוש עם משקפיים שיושב 29 שעות ביממה מול המחשב כמוכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בסדר... :lol:
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים אפשרי, רק לא L.C.D זה לא חוקי. אני חושב שהתכוונת ל-LSD. ומור, לא צריך להעלב, צוחקים איתך אתה יכול לשבת עם נרגילה מול טלוויזיה? אז מה ההבדל?
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים יש לי מסך של 2000 שקל אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני לא ממש מבין במסכי LCD אני לא אלמוש עם משקפיים שיושב 29 שעות ביממה מול המחשב כמוכם חחחח אלמוש ... גם אתה מבאר שבע
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר חחחח אלמוש ... גם אתה מבאר שבע חחחחחחחחחח כן כל אלה שלא נראה לי לא יודעים מה אני רוצה מהם
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים אני חושב שהתכוונת ל-LSD. ומור, לא צריך להעלב, צוחקים איתך אתה יכול לשבת עם נרגילה מול טלוויזיה? אז מה ההבדל? אני יודע, זה פשוט התאים אז לא התאפקתי.
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים יש לי מסך של 2000 שקל אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני לא ממש מבין במסכי LCD אני לא אלמוש עם משקפיים שיושב 29 שעות ביממה מול המחשב כמוכם אני מעשן מול מסך של 17 אלף שקל והכל בסדר לגבי זה שאמר ש"החדר יצהיב"=בולשיט. מה שכן החדר יסריח, אבל אם תפסיק לעשן בחדר אז הסרחון גם יעלם אחרי זמן מה.
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים אם כבר אז כבר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1185&products_id=7187
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.